Bildirim
Asus TP500LB-DN055H (4. sayfa)
Einhell TE-CD 18/40-1 Li (2x1,5 Ah), Akülü Vidalama : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B086N681N9
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Böyle bir sorun bende yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Iade edeceğiz desene daha makinayı baslatmamistim
[O] Her başarız insan mutlaka bir bahane üretir. Bana göre bahaneye hiç gerek yok Ç
he bide o Dell 7537 fiyatı 3000 tl civarı nerde 2100 Şimdikiye bakıcaksın günümüzün PAra akışına bakıcaksın sen 1 sene önce uygun fiyata almıssan artık dün dünde kaldı günümüzde öyle değil yiğen ben senin zamanında almadım yani önceki yorumlarında
yazmıssın (((((2100 liraya i7u 4510 işlemcili 750m gddr5 li 1tb hdd li 8gbram li yekpare metal kasa laptop aldımsen daha git 940m ddr3 li 6gbram li i5u işlemci)))))
Seni Adadan uğurluyoruz hadi koçum güle güleeee şimdi -
Sizin için büyük bir şanssızlık olmuş. :(
Hocam, geçen süre içindeki deneyimleriniz nasıldı? Herhangi bir takılma vb. sıkıntıyla karşılaştınız mı? Ben de tez
yazımı ve bir multimedia aracı olarak kullanacağım alırsam. Ama özellikle ekran konusunda kararsız
kaldım. Malum gidip inceleyebileceğimiz herhangi bir mağaza da bulunmuyor. Teşekkürler şimdiden. -
quote:
Orijinalden alıntı: lemot
Hocam, geçen süre içindeki deneyimleriniz nasıldı? Herhangi bir takılma vb. sıkıntıyla karşılaştınız mı? Ben de tez
yazımı ve bir multimedia aracı olarak kullanacağım alırsam. Ama özellikle ekran konusunda kararsız
kaldım. Malum gidip inceleyebileceğimiz herhangi bir mağaza da bulunmuyor. Teşekkürler şimdiden.
Hocam cok yardimci olmak isterdim ama ben kendime almadım bilg i kardeşime aldım o da tez yazımı öncelikli gündelik kullanıma aldı. Ben sırf merakıma az kullandım cok hoşuma gitti. O yuzden tecrübe paylaşımı yapamıyorum. Kullanan arkadaslardan tecrübe edinmek dogru olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2100 lira civarında oyun için bir bilgisayar alacağım. ekran kartı işlemci vb. hakkında bilgim yoktur. yardımcı olurmusunuz nasıl bir ürün almalıyım. Asus TP500LB oyun için olumlu yorumlar yapılmış birde asus x550jk var hangisini önerirsiniz. GTA 5 League Of Legends Call Of Dutty gibi oyunlar için yani son çıkan oyunlarıda açabilecek bir bilgisayar arıyorum . teşekkürle. -
Arkadaşlar bu paraya bu laptop alınır mı alınmaz mı yoksa biraz daha para verip Asus K555LB-XO189H Intel Core i7-5500U Notebook bu laptop alınır mı? -
bende az önce hb den sipariş verdim bakalım hayırlısıyla gelir inşallah. bana fazlasıyla yeter bu makina. oyun ihtiyacımı ps4 gideriyorum film internet için uzun yıllar idare eder. artıları eksileri yazılmış beni fazlasıyla tatmin etti deneyip göreceğiz bakalım -
Asus TP500LB-DN055H bilgisayardan bende aldım.
Pc prize takınca (şarj'da iken) metal aksamında, ekranın arka yüzeyinde elimi gezdirdiğimde (özellikle elimin tersini) bir elektriklenme, hafif titreşim şeklinde bir şey hissediyorum(televizyonun ekranına elimizi yaklaştırdığımızda olur ya) bu durum sizin Pc'de de var mı kronik bir şeymi yoksa benim pc demi böyle bir durum var.
Servise sordum görmeden bir şey söyleyemeyiz dediler.
benim pcde varsa İade sürem dolmadan göndereyim.
Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: blnt66
Asus TP500LB-DN055H bilgisayardan bende aldım.
Pc prize takınca (şarj'da iken) metal aksamında, ekranın arka yüzeyinde elimi gezdirdiğimde (özellikle elimin tersini) bir elektriklenme, hafif titreşim şeklinde bir şey hissediyorum(televizyonun ekranına elimizi yaklaştırdığımızda olur ya) bu durum sizin Pc'de de var mı kronik bir şeymi yoksa benim pc demi böyle bir durum var.
Servise sordum görmeden bir şey söyleyemeyiz dediler.
benim pcde varsa İade sürem dolmadan göndereyim.
Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Bilgisayarla değil prizle alakalı, ayrıntısını daha iyi bilen birileri açıklayacaktır ama bende sadece evdeki prizlerde oluyor başka yerde yok. -
940m ekran kartı ve full HD ? Ekran kartını aşırı yorar bu bence full HD ye gerek yoktu ,madem full HD koyuyorsun GTX kullan .
Oyun oynamak için düşünenler kesinlikle x550jk almalı .Arada ciddi bi performans farkı olacaktır 4200H çok daha iyi bi işlemci GTX in farkı da ortada .Buna 2100 lira vereceğime şahsen x550jk alırım 1700 liraya üzerine de 4gb ram + ssd takarım aynı fiyata canavar gibi pc elde ederim .
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlr laptopum klavye tuşları sorunlı çıkmıştı, iade ettim.
Yeniden sipariş ettim dünden beri kullanıyorum.Uzun süredir laptop kullanmadığım için pek bilgim yok.
%99 iken şarj etmemesi normal mi -
Hic dikkat etmedim bende aksam gidince bir bakayim %99da durmasi ilginc :)
Batarya değiştirilebilir mi? Bir arkadaşla batarya çıkmıyor yazmış. Bu bozulursa degıştiremiyecegimiz anlamına mı geliyor? Bu konuda biraz cahilim saçma bit şey demememişimdir umarım
SEnin için gerçekten talihsizlikti Tuşun basılı kalması :DD
Şarz konusunda Benimkide öyle :D Zaten laptop Ful fişte bazen %97 Dolmuyor diyor ama internetten bi kaç araştırma yaptım heralde pile bişe olmasın diye pili tam doldurmuyor benim bilgim bu
SAmsung gibi bazı notebooklardada yüzde 80 flan doluyormuş işte dediğim gibi pili koruma amaçlı heralde
Dert edilcek bişe değildir heralde bende pek bilmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: ALPGUL
SEnin için gerçekten talihsizlikti Tuşun basılı kalması :DD
Şarz konusunda Benimkide öyle :D Zaten laptop Ful fişte bazen %97 Dolmuyor diyor ama internetten bi kaç araştırma yaptım heralde pile bişe olmasın diye pili tam doldurmuyor benim bilgim bu
SAmsung gibi bazı notebooklardada yüzde 80 flan doluyormuş işte dediğim gibi pili koruma amaçlı heralde
Dert edilcek bişe değildir heralde bende pek bilmiyorum.
Evet tuş takılı kalması talihsizlik oldu biraz :) Neyse iade edip yenisini aldık.
Pil dediğiniz gibiymiş, bataryadan değil prizden çekiyormuş -
Demek ki bunu almamak lazım:) -
Tuşta hicbir sorun yok o arkadasin sanssizligi umarim biran once sorun giderilir. Ben gayet memnunum. Pc de oyunla pek aram yok ama deneme amaçlı yükleme yapıcam sarj ve kullanim süresi performans fan sesi isinma gibi etkenleri test edip gormek lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X