Şimdi Ara

Asus TP500LB-DN055H (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
13
Favori
30.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekrana farklı açılardan bakıldığında kararıyorsa tablet kullanımı pratik değil
  • Bu cihazı kullananlar sarı ekran problemi yaşıyormu ve herhangi bir sıkıntısı varmı?
    Birşeyler daha ekle şunu al diyenler varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş 3g var mı bu cihazda.dvd writer olmaması beni şaşırttı.malum 1-2 aaya ekstra vergi gelecek
  • Ayrıca tamamen kutladığımız Menteşe kısmı sağlamlık hissi veriyor mu tablet gibi kullandığı nda katlı durumda tuş takımı otomatik devre dışı kalıyor mu

• 3g için kart girişi olması gerekmiyormu hocam . benim bildiğim 3g yok. katlandığında(belli bir açıyı geçtiğinde) tuş takımı otamatik devre dışı kalıyor. metal gövde sağlamlık hissi veriyor. bana göre olumsuz yanı tablet olarak kullanmak biraz zor. yani film izlerken ekranın büyük olması ve yakın mesafe beni rahatsız ediyor. tablet olarak kullanım özellikle ayaktayken imkansız gibi 2.26kg ı ne kadar süre tek elinde tutabilirsin düşündürücü =)
  • Beyler merhaba bu pc yi alacam muhtemelen.. Özellikleri iyi gibi duruyor i5 olsada ekran kartı çok iyi gibi..
    Benim merak ettiğim ısınma durumu nasıl hp den çok çektim ısınma yüzünden dizime koyamıyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: blnt66

Asus TP500LB-DN055H bilgisayardan bende aldım.
    Pc prize takınca (şarj'da iken) metal aksamında, ekranın arka yüzeyinde elimi gezdirdiğimde (özellikle elimin tersini) bir elektriklenme, hafif titreşim şeklinde bir şey hissediyorum(televizyonun ekranına elimizi yaklaştırdığımızda olur ya) bu durum sizin Pc'de de var mı kronik bir şeymi yoksa benim pc demi böyle bir durum var.
    Servise sordum görmeden bir şey söyleyemeyiz dediler.
    benim pcde varsa İade sürem dolmadan göndereyim.
    Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
    Hocam aynı problem benim bilgisayarımda da var.Bu elektriklenmeyi ben hissediyorum ancak bazı kişiler hissetmiyoruz bişi yok sende statik elektrik olabilir diyorlar :( Bu problemi yaşayan başka arkadaşlar da var mı?Servis falan bi çözüm sunuyor mu?Teşekkürler...

• Ekran sarılığı içindeki bir program kapanınca veya ayarlaninca düzeliyormus. Ben de çok araştırma yaptim.

Oyun performans açısından asus x550jk çok çok daha iyi. Onun ekran kartı sıralamasında 62. , bununki 112. falan.
    Ancak x550jk'nın ekranı kötü, kronik denecek wifi sorunları var, yan odadan bile çekmediği oluyormuş. Kasa kalitesiz bir de bazıları hdd çok ses çıkarıyor diyor.

Velhasılkelam, oyun merkezli pc arayan sorunları çözecek teknik bilgim var diyen x550jk almalı; film internet ağırlıklı arayan bunu almalı. Arada da oyun oynanır. Hangilerini nasıl oynatıyor bilen arkadaşlar daha iyi açıklar.

• Ben bu bilgisayarı bir türlü dokuz taksitle ayarlayamiyorun, sürekli peşin alım çıkıyor ne yapmam lazım?

• Bu Hepsiburada'da satılan ürünün garantisi hangi firma tarafından karşılanıyor acaba? Distribütör garantili mi yoksa paralel ithalat mı?
  • Bu bilgisayarı kullanan başka hiç kimsede sanırım benim anlattığım elektrik sorunu olmamış, demekki benimki arızalı. Hepsiburada ya ürünü iade etsem tekrar nasıl Notebook alacam, servise göndersem yepyeni makinayı servise göndermek pek akıl karı gelmiyor, fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Sdbss

quote:

Orijinalden alıntı: blnt66

Asus TP500LB-DN055H bilgisayardan bende aldım.
    Pc prize takınca (şarj'da iken) metal aksamında, ekranın arka yüzeyinde elimi gezdirdiğimde (özellikle elimin tersini) bir elektriklenme, hafif titreşim şeklinde bir şey hissediyorum(televizyonun ekranına elimizi yaklaştırdığımızda olur ya) bu durum sizin Pc'de de var mı kronik bir şeymi yoksa benim pc demi böyle bir durum var.
    Servise sordum görmeden bir şey söyleyemeyiz dediler.
    benim pcde varsa İade sürem dolmadan göndereyim.
    Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Bilgisayarla değil prizle alakalı, ayrıntısını daha iyi bilen birileri açıklayacaktır ama bende sadece evdeki prizlerde oluyor başka yerde yok.

Hocam aynı sorun benim bilgisayarımda da var. Sorun prizle ilgili değil ,bilgisayar ile alakalı. Şöyle ki problem sadece cihaz prize takıldığında ve masa gibi düz bir zemine konulduğunda ortaya çıkıyor .Bu durum benim dha öncede başıma gelmişti.Hp marka dizüstü bilgisayarımın adaptörü bozulduğunda orjinal yerine aynı waat ve amper değerinde muadil adaptör aldığımda bu sorunun aynısı olmuştu .Orjinal adaptör aldığımda sorun kalmamıştı .Problem priz değil bilgisayar veya adaptör ile alakalı .En kısa zamanda servise göndermeyi düşünüyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado147 -- 11 Temmuz 2015; 19:58:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sucuklukahve

Bu Hepsiburada'da satılan ürünün garantisi hangi firma tarafından karşılanıyor acaba? Distribütör garantili mi yoksa paralel ithalat mı?

Paralel veya distribütör olduğunu bilmiyorum ama Koyuncu elektronik yazıyor garanti belgesinde, umarım resmi distribütördür.

• tornado147 T kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam, distribütörmüş ama çok olumlu yorumlar yok hakkında. Başka tercih de yok distribütörse zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: sucuklukahve

Sağ olun hocam, distribütörmüş ama çok olumlu yorumlar yok hakkında. Başka tercih de yok distribütörse zaten.

Önemli değil

• Merhaba arkadaslar,
    Bende bu laptopu arastiriyorum fakat webcami beni dusunduruyor. Vga olmasi skype gorusmelerinde sorun yaratir mi? Tecrube ettiniz mi kameranin kalitesini ?

Simdiden tesekkurler

• Arkadaşlar son kez yorumlarınızı merak ediyorum tarayıcı performansı pil fan sesi ve ısı hakkında görüşlerinizi yazabilir misiniz?
  • Şuanda bu cihazda hepsiburada'da %10 indirim var az önce aldım 1899 TLye geldi almayı düşüneneler kaçırmasın 22:00'de sona eriyormuş kampanya.Ürün salı günü falan elime ulaşır herhalde inceleyip paylaşım yaparım
  • Ben de dün kampanya dahilinde 21.30 gibi sepete ekledim. 9 taksite ayarlayamadığım için, siparişi yarın veririm dedim. Kampanyada " 22.00'den önce sepete eklemek yeterli" yazıyordu. Ama saat 22.00'ı geçince indirim iptal etmişler. Nasıl iş anlamadım...

Hepsi burada'da en çok satılan laptop olarak görünüyor ama internette hakkında hiç kullanıcı yorumu yok. Oyun konusunda bilgi verecek biri var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: benn07

Ben de dün kampanya dahilinde 21.30 gibi sepete ekledim. 9 taksite ayarlayamadığım için, siparişi yarın veririm dedim. Kampanyada " 22.00'den önce sepete eklemek yeterli" yazıyordu. Ama saat 22.00'ı geçince indirim iptal etmişler. Nasıl iş anlamadım...

Hepsi burada'da en çok satılan laptop olarak görünüyor ama internette hakkında hiç kullanıcı yorumu yok. Oyun konusunda bilgi verecek biri var mı?

Yeni çıkan bir cihaz olduğu için sanırım çok detaylı bilgiler mevcut değil yavaş yavaş bilgiler internete düşecektir.Ben dün aldım salı günü elime ulaşır muhtemelen kargo sırasına alınmış pazartesi gönderirler inşallah.

Geldiğinde bir video çekmeyi planlıyorum ama oyun oynamak için almadım bilgisayarı daha cok tasarım işleri ve günlük kullanım için aldım oyun incelemesini belki yaparım ama genel bir video çekmeyi planlıyorum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.