Şimdi Ara

Asus Transformer Pad TF300 (Resmi Android 4.1 Jelly Bean Güncellemesi ÇIKTI!!!) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
7
Favori
41.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klavye sahibi arkadaşlar... Klavyenin tuş dizilimi bildiğim kadarıyla ingilizce; tablet üzerinden de TR dizilim olarak ayarlanabiliyor. Bu ayar nereden yapılıyor acaba bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gravis

Klavye sahibi arkadaşlar... Klavyenin tuş dizilimi bildiğim kadarıyla ingilizce; tablet üzerinden de TR dizilim olarak ayarlanabiliyor. Bu ayar nereden yapılıyor acaba bilen var mı ?

Türkiye'de satılan cihazlarda klavye türkçe. Normalde tablet içinde böyle bir ayar yok. Ama klavye sadece asus'un klavye programı aktifken düzgün çalışıyor.
    Mesela stok android klavyeye geçin fiziksel tuşlarda tükçe klavye çalışmıyor. Yani tek yapmanız gereken asus klavye ayarlarını türkçeye getirmek başka bir şey yapmanıza gerek yok.
  • Demek istediğinizi tam anlayamadım. Yani tablette asus klavye haricinde baska bir klavye aktifkrb tr harfler calismiyor dimi ? Bu durumda ing dizilime sahip dock, tablette asus klavye tr seçili iken tr tuslara sahip olmamasına rağmen tr davranış gösterir öyle değil mi ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çok ama çok zor bi duruma düştüm, kafam karıştı bu sabaha kadar Samsung Galaxy Note 2 10.1 düşünüyordum, sonra, Galaxy Tab 2 ye karar verdim, ama vatan'da gezerken Asus TF300'ü gördüm hoşuma gitti. Sonuçta ya Galaxy tab 2 yada Asus TF300 dedim, ama konuyu okuyunca klavyenin sonradan alındığını görünce biraz soğudum. Siz ne dersiniz hangisini alayım, teşekkürler :)

• Şunların düzgün bir kılıfı yok mudur arkadadaş? Önce 30 liraya çakma bir kılıf aldım, yan ses tuşları için sıkıntı yaratıyordu, kendi kendine basılı kalıyordu tuşlar falan, sonra orjinal transformer kılıfı aldım 100 liraya bu da tabletin yanlarından yapışıyor fakat çok da güvenilir değil, bazen yapışkanı kendi kendine çıkıyor tablet ortada kalıp aşağıya kayıyor. Şöyle Galaxy Note'lar gibi düzgün bir kılıfı yok mudur piyasada?
  • Arkadaşlar ben de 3 g li modeli var pil kullanımına baktığımda en fazla pili telefon boşta işlemi harcıyor sim kart takılı olmamasına rağmen bu kadar pil kullanımı normal mi

• arkadaşlar Mavi TF300 T satılıktır 32 gb ve DOCK lu modeldir.

http://www.sanalpazar.com/Temiz-Asus-Tf-300-Dock-Lu__isp11759058?malid=SONGEZ

ilandan ulaşabilirsiniz. video ekledim performansı görünsün diye real racing 3
  • merhaba arkadaşlar Asus tf 300 android 4.1.1 sürümü mevcut. sistem güncelleme yapma istediğimde " internet bağlantısı hatası veya sunucu meşgul." şeklinde sürekli hata veriyor. bu durumu nasıl çözebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetarda34

merhaba arkadaşlar Asus tf 300 android 4.1.1 sürümü mevcut. sistem güncelleme yapma istediğimde " internet bağlantısı hatası veya sunucu meşgul." şeklinde sürekli hata veriyor. bu durumu nasıl çözebilirim.

pm attim

• Dilerseniz çözümü burada da paylaşın, gelecekte bu sorunla yine karşılaşan birileri çıkarsa okuyup yararlanabilir
  • ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    evet çözümü paylaşalım. 3g den güncelleme denediimi yapınca oluyor, wifi de sorun var.
  • Herkese mrb, Arkadaşlar şarj aletimi kaybettim ucuz yolla nasıl temin edebilirim yardımcı olabilir misiniz?
  • Merhabalar, geçmiş olsun. İnternette orijinal ürün satılıyor mu bilmiyorum, ancak Asus Türkiye'ye mail atarsanız size yardımcı olacaklardır. (destek@asus.com)
  • Herkese selam arkadaşlar. Konu dışı olacak ancak paylaşmak istediğim bir husus var. Geliştirdiğim android uygulamamı indirip incelerseniz çok sevinirim dilerseniz yorum bırakabilirsiniz, karşılaştığınız bir hata olursa veya cihaz desteklemiyor gibi bir uyarı alırsanız bildirmeniz halinde elimden geldiği kadar çabuk bi şekilde çözmeye çalışırım. Uygulama linki:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ugurcakmak.paraparapara

Şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gravis -- 23 Kasım 2013; 0:16:43 >

• Arkadaşlar konuya yazmayalı epey zaman oldu16 GB'lık tabletimde kendi kendine ekran tepkileri (ghost touch) vermesinden dolayı tabletimi 3.kez servise gönderdim ve geri geldi, tam üç kez ekran değişimi oldu. Şu anda tableti 2 gündür kullanıyorum bi sıkıntı gözükmüyor bakalım. Yalnız servis kağıdında yazmıyor ama heralde ana kartı değiştirmişler tabletimde 32 GB'lık model oldu, bi baktım kullanılabilir hafıza 26 GB. seri no'sunu kontrol ettiğimde benim seri no değil. Hatta müşteri hizmetlerini de aramıştım; sadece ekran değişimi görünüyordu. Hade bakalım inşaallah bi'daha uğraşmam...

• quote:

Orijinalden alıntı: zabit_ersin

Arkadaşlar konuya yazmayalı epey zaman oldu16 GB'lık tabletimde kendi kendine ekran tepkileri (ghost touch) vermesinden dolayı tabletimi 3.kez servise gönderdim ve geri geldi, tam üç kez ekran değişimi oldu. Şu anda tableti 2 gündür kullanıyorum bi sıkıntı gözükmüyor bakalım. Yalnız servis kağıdında yazmıyor ama heralde ana kartı değiştirmişler tabletimde 32 GB'lık model oldu, bi baktım kullanılabilir hafıza 26 GB. seri no'sunu kontrol ettiğimde benim seri no değil. Hatta müşteri hizmetlerini de aramıştım; sadece ekran değişimi görünüyordu. Hade bakalım inşaallah bi'daha uğraşmam...

Hocam daha önce ekran koruyucuyu çıkardığınızda sorununuzun hallolduğunu söylemiştiniz sanırım sonradan tekrarladı.Felaket tellalığı yapmış gibi olmıyım ama serviste karışmış da olabilir tabletiniz.Yok karışmamış da eğer anakart değişmiş ise sorun yine olabilir.Çünkü sorun ya usb girişinin olduğu yerde ya adaptörde(bence).Şöyle deneyin:
    Tableti yüzde yüz şarj edin ve şarj cihazını çıkarmayın.Ayarlar geliştirici seçenekleri»dokunmaları göster yazan yere tick koyun.Dokunduğunuz yerde şimdi beyaz bir yuvarlağın oluştuğunu göreceksiniz.Şimdi marketten antutu tester programı indirin açın ve multitouch test yazan yere tıklayın.Ekranın sağ tarafına üç veya daha fazla parmağınızı basılı tutun.Eğer ekranın diğer yerlerinde beyaz yuvarlaklar oluşuyorsa geçmiş olsun yine çekeceksiniz bu problemi demektir.

YUKARDA söylediğim testi herkes yaparsa bir bende mi olup olmadığını anlarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

quote:

Arkadaşlar konuya yazmayalı epey zaman oldu16 GB'lık tabletimde kendi kendine ekran tepkileri (ghost touch) vermesinden dolayı tabletimi 3.kez servise gönderdim ve geri geldi, tam üç kez ekran değişimi oldu. Şu anda tableti 2 gündür kullanıyorum bi sıkıntı gözükmüyor bakalım. Yalnız servis kağıdında yazmıyor ama heralde ana kartı değiştirmişler tabletimde 32 GB'lık model oldu, bi baktım kullanılabilir hafıza 26 GB. seri no'sunu kontrol ettiğimde benim seri no değil. Hatta müşteri hizmetlerini de aramıştım; sadece ekran değişimi görünüyordu. Hade bakalım inşaallah bi'daha uğraşmam...

Hocam daha önce ekran koruyucuyu çıkardığınızda sorununuzun hallolduğunu söylemiştiniz sanırım sonradan tekrarladı.Felaket tellalığı yapmış gibi olmıyım ama serviste karışmış da olabilir tabletiniz.Yok karışmamış da eğer anakart değişmiş ise sorun yine olabilir.Çünkü sorun ya usb girişinin olduğu yerde ya adaptörde(bence).Şöyle deneyin:
    Tableti yüzde yüz şarj edin ve şarj cihazını çıkarmayın.Ayarlar geliştirici seçenekleri»dokunmaları göster yazan yere tick koyun.Dokunduğunuz yerde şimdi beyaz bir yuvarlağın oluştuğunu göreceksiniz.Şimdi marketten antutu tester programı indirin açın ve multitouch test yazan yere tıklayın.Ekranın sağ tarafına üç veya daha fazla parmağınızı basılı tutun.Eğer ekranın diğer yerlerinde beyaz yuvarlaklar oluşuyorsa geçmiş olsun yine çekeceksiniz bu problemi demektir.

Evet hocam jelatinsiz de tekrar aynı hatayı verdiğinden dolayı servise göndermiştim; anakart değişmiş ama, kasa benim kasa. dokunmaları göster seçeneğini dün akşam aktif hale getirmiştim, micropool8 diye bilardo oyunu var oynadığım, bu oyunda çok yapardı hatayı ama akşam yapmadı, önerinizi akşam yaparım artık tablet yanımda değil, Bu seferde olursa, aynı arızadan 4' ncüye servise gidecek herhalde bu sefer iade veya değişim yaparlar..

• quote:

quote:

@Hacı1992; Hocam dediğinizi yaptım ama Antutu da touch testi bulamadım. Marketten multitouch tester adında bi programla yaptım. Tam şarj olduktan sonra kabloyu çıkarmadan denedim, tüm parmakları sorunsuz algılıyor. Fazladan herhangi bir dokunma falan yok. Amman zazar değmesin..

• Programın tam adı antutu tester.Siz sadece antutu olanına baktınız galiba ama herhangi bir program da işinizi görür.Şarjı full doluyken ekranın sağ tarafına(ya da hangi taraf olursa farketmez her yeri deneyin) 3-4 parmağınızla birlikte 4-5 saniye kadar bekleyin.Eğer beyaz yuvarlaklardan oluşmamışsa şanslısınız.Güle güle kullanın darısı bizim başımıza.
  • quote:

Programın tam adı antutu tester.Siz sadece antutu olanına baktınız galiba ama herhangi bir program da işinizi görür.Şarjı full doluyken ekranın sağ tarafına(ya da hangi taraf olursa farketmez her yeri deneyin) 3-4 parmağınızla birlikte 4-5 saniye kadar bekleyin.Eğer beyaz yuvarlaklardan oluşmamışsa şanslısınız.Güle güle kullanın darısı bizim başımıza.

Ekranın her yerinde denedim hiç bir yerinde fazladan dokunma yok, cihazınız garantiliyse sizde gönderin bence ve benim cihazdan bahsederek anakart değişimi talep edin..
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.