Şimdi Ara

ASUS Transformer Pad TF300TG KULLANANLAR BURAYA [ ana konu ] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
508
Cevap
17
Favori
65.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana gelmemis daha dm client temizle felan yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mocak1907

Arkadaşlar asus tf300tg 32 gb(beyaz) + dock statiton + 360 derece dönerli kılıf + çanta satıyorum. 3 ay önce aldım ama taşımak çok zor geldiği için satıyorum. ilgilenenler mocak8783@gmail.com adresinden ulaşabilirler. fiyat 1000 tl

fiyatı 800 e düşürdüm almak isteyen olursa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mocak1907 -- 19 Haziran 2013; 17:02:22 >
  • arkadaşlar sıfır fiyatı hızlıal da 899. Nasıl alınır mı bu fiyata dock olmadan. Tablet nasıl performans olarak iyi mi ?
  • Usb veya kart taktığımızda nereden bakabiliyorum içindekilere? Dosya yöneticisinde cart veya usb gözükmüyor?
  • Ben de aranıza katıldım. On numara cihaz.

• Ubz cihazınnın bootloder kildi açılmış bu yüzden açılmıyor olabilir ve artık garanti kapsamında değil

• Bu kendi kendine reset atma olayini cozebilen varmi? Arkadasin biri ekran ve guc tasarrufundan uyku modunu kapatin demis dedigi gibi kapkapattim. Su anda jarjda takili iken 2 defa kendini resetledi. Bu konu hakkinda bilgisi olan varsa paylasimda bulunursa sevinirim. Tabletin yazilimi guncel.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilahimorluk

Usb veya kart taktığımızda nereden bakabiliyorum içindekilere? Dosya yöneticisinde cart veya usb gözükmüyor?

Görev çubuğunda sd,mmc takıldığında uyarı veriyor. Oradan direk açabiliyorsun.
  • merhaba,

daha önce paylaştığım sorunumun adı sanırım ghost touch imiş. kullanmaya başladıktan bir süre sonra tablet başka biri dokunuyormuş gibi hareket ediyor, google açıyor, sağa sola kayıyor vs vs. burda paylaştığım durumdan sonra bir yazılım güncellemesi oldu ve düzelmişti ancak android 4.2.1 yazılımıyla yeniden başladı. uzuuun zamandır da ek bir güncelleme olmadı. izmir'de asus servis tabletle ilgilenmiyormuş istanbul'a yönlendiriyor diye duydum. sorum şu: acaba rom değiştirme gibi işlemler işe yarar mı??? sonuçta amerika'dan geldi tr'de garantisi yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldsage

merhaba,

daha önce paylaştığım sorunumun adı sanırım ghost touch imiş. kullanmaya başladıktan bir süre sonra tablet başka biri dokunuyormuş gibi hareket ediyor, google açıyor, sağa sola kayıyor vs vs. burda paylaştığım durumdan sonra bir yazılım güncellemesi oldu ve düzelmişti ancak android 4.2.1 yazılımıyla yeniden başladı. uzuuun zamandır da ek bir güncelleme olmadı. izmir'de asus servis tabletle ilgilenmiyormuş istanbul'a yönlendiriyor diye duydum. sorum şu: acaba rom değiştirme gibi işlemler işe yarar mı??? sonuçta amerika'dan geldi tr'de garantisi yok...

Gecmis olsun kardesim sen de rastlamissin sana tavsiyem yollama servise felan hayatta yollama cozduk diye yolluyor yine cikiyor sorun sakin yollama anca zaman kaybi bu tabletin kronik bir sorunu ama cozumu tam olarak bilmiyorum zaten garantisi de yokmus yurtdisiysa direk custom rom olaylarina gir hocam rahat edersin valla

• Merhaba arkadaşlar Transformer Pad modelleri hala alınabilir mi?

TF101 201 300 700 modelleri arasında ne gibi farklar var?

Cihazların dock klavyesine 1 tb usb harddisk takılıp sorunsuzca kullanabilir miyim?

Bu cihaz hem tablet hem de netbook gibi kullanılabilecekken insanlar neden deli gibi talep etmiyor? Bir dezavantajı mı var?

Yorumlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hop-e3

Merhaba arkadaşlar Transformer Pad modelleri hala alınabilir mi?

Cihazların dock klavyesine 1 tb usb harddisk takılıp sorunsuzca kullanabilir miyim?

Bu cihaz hem tablet hem de netbook gibi kullanılabilecekken insanlar neden deli gibi talep etmiyor? Bir dezavantajı mı var?

Teşekkürler

Bende tf300t var docklu insanlar niye tercih etmiyorlar çünkü android işletim sistemi ne kadar da olsa bir windows deneyimi yaşatmıyor gerçi bu benim için çok geçerli değil tableti aldığımdan beri bilgisayar kullanımım %90 azaldı o %10luk kısımda bilgisayarda oyun oynarım neyse
    tf101 tf201 tf300t tf300tg ve tf700 modelli tabletler var şu ana kadar tf101de tegra 2 var şu an için bu tableti alman pek iç açıcı olmaz tf201e gelelim kasası çelik olduğundan wifi ve gpsi sorunlu hatta bi aralar gps kiti dağıtmıştı asus ama şu an kalktı bu alette tegra 3ün en üst modeli var şu an hatırlayamdım ismini ekranı da gorilla glass bu gibi avantajları var tf300 modelinin ise hem wifi hem de wifi+3g modeli var tf300t wifili versiyon tf300tg 3gli versiyon anlıyacağınız bu alette tegra 3 t30l var tf201dekine göre 1 alt seviye tegra 3 işlemci ekranı da gorilla glass değil ben tf300t kullanıyorum benim için herhangi bit problem yok gayet güzel alet ve benim için bir netbooktan farkı yok dock ile ,tf700 de ise yine tgra 3 ün en yüksek işlemcisi var gorilla glass var ve de full hd ekran var ha birde ekranı süper parlak şu an için tf300 serileri ve tf7003 asus güncelleme sağlıyor hatta nexuslardan sonra güncelleme ilk bu tabletlere geliyor sırf bu yüzden bile alınırlar aralarından hangisi dersen tabi ki de tf700 derim çünkü en iyisi o tüm tabletlerde dock desteği var dockla alırsan bir usb çıkışı oluyor burdan istedğiniz aletleri bağlayabilirsiniz yalnız bazı harddisklerin çalışmadığını duymuştum tam bilemiyorum bendeki her şey çalıştı valla ha birde dock almazsanız bir aparat var onu takıyorsunuz usb çıkışı veriyor bu alet size siz yine de internetten hepsinin incelemelerini izleyin tf101e bulaşmayın da

• quote:

Orijinalden alıntı: hop-e3

Merhaba arkadaşlar Transformer Pad modelleri hala alınabilir mi?

Teşekkürler

eksisi arkasında asusun Türkiye servisi olması.dün 3.kere servise gönderdim bakalım ne olacak?ha bir de tavsiye istiyorsan uzak dur.tf201 gps ve wifi sorunlu,tf 300 de sadece bu forumdan 4,5 kişi de ekranda kronik sorun yaşıyor.tf700 desen ekran full hd olduğu için kasmalar olduğunu duydum.içlerinde en alınabiliri tf300tg ama ben şanslıyım kronik sorunlu bir tane rastlamaz diyorsan al.

• ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    Hocam detaylı açıklamanız için çok teşekkür ediyorum.

Bende anladığım kadarıyla 300tg fiyat/performans gayet uygun görünüyor.

Yalnız bütçemi düşürdüğümden nexus 7 veya galaxy tab 2'ye bakacağım.

En azından araştırmalarım sonucu transformer serisi hakkında genel anlamda bilgi sahibi oldum.
  • oldsage kullanıcısına yanıt
    Benim Arkadaşımda Çin Malı Bir tablet var tabletine nexus 7 'nin romunu yükledi şarjı %98 %100 arasında dediğin gibi oluyor.Ekranda ne var ne yok herşeye tıklıyor ama şarj ı düştükçe yapmıyor nedenini bizde anlayamadık ama şarj azalınca düzeliyor diye biliyorum.
  • 22volkan 2 kullanıcısına yanıt
    Ben Tf300Tg modelini ilk açtığım zaman günceelleme indirdi yeni sistem kuruluyor gibi şeyler söyledi dedim tamam 4.2 kuracak dedim ama 4.1 olarak kaldı. Sonra Tableti Fabrika Ayarlarına geri yükle dedim ilk açtığım gibi bütün herşeyi yaptıktan sonra bu sefer açılması daha uzun sürdü Açılınca android 4.2.1 sürümüne hoş geldiniz vb. gibi şeyler.

Bence Fabrika Ayarlarına Geri yükle Bir daha Dene ben öyle yaptım şuanda 4.2.1 sürümünü kullanıyorum ve hiç de sıkıntı yok
  • Beyler bu konu önemli!!!

Tabletinde ghost touch problemi yaşayan arkadaşlar ürünlerinin seri numaralarını pm ile bana ulaştırabiler mi?Bu konuda daha önce 2-3 arkadaş bahsetmişti bundan.

ghost touch problemi ne derseniz açıklayayım.
    ekranda siz dokunmadığınız halde kendine kendine işlem yapıyorsa sizde de bu sorun vardır demektir.Mesela oyun oynarken özellikle alt kısımdaki kontrol tuşlarına bastığınız halde oyunda işlem yapmıyorsa ve tableti kapatıp açtığınızda sorun düzeliyorsa geçmiş olsun yine madursunuz demektir.
    seri numaralarını yazarken yanına özellikle servise gönderip göndermediğinizi veya kaç kere gönderdiğinizi de yazın.
  • Hayirlisiyla tranformelrlara Android 4.3 gelecek.

http://technosamigos.com/asus-android-4-3-jelly-bean-update-schedule/
  • Arkadaşlar elimde asus tf300tg tablet var.
    malesef dün düşürdüm ve ekranı çatladı , ekran için de 510 lira para istediler servisten.
    Ancak ebuy gibi sitelerde 60 dolar gibi bir fiyata bulunabiliyor ama türkiye de asus orjinal yedek parça satan bir ye var mı bilmiyorum.
    eğer siz biliyorsanız lütfen bilgilendirir misiniz asus tablet ekranı orijinal parça satan herhangi bir iş yeri var mı.
  • Bugun guncelleme yapti tablet ama bir farklilik yok :-)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.