Şimdi Ara

ASUS Transformer Pad TF300TG KULLANANLAR BURAYA [ ana konu ] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
508
Cevap
17
Favori
65.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Misafir_Terliği

quote:

Orijinalden alıntı: archilles35

Selam Arkadaşlar,
    Bu ürünü uzun zamandır takip ediyorum ve almaya niyetliyim. Kullanan arkadaşlardan bir ricam olacak. Nette araştırıp ta bulamadığım bir konuda yardım istiyorum. Üründe HD video kaydı yapılıyor mu?

Merhaba, ürün 1080p, 720p ve 480p video kayıt yapabiliyor.

Çok teşekkür ederim
  • Ben geçen hafta salı günü aldım uzun süre araştırdım en ucuz hızlıal.com satıyor tablet+dockstatıon 1.050,-TL daha ucuzlarına rastlayabilirsin 900TL-1000TL arası ama dikkat et onlar sadece tablet veriyor dock vermiyor. Ben epeyi araştırdım dockla birlikte en ucuz satan hızlıal.com sipariş gönderim hızıda iyi salı gün sipariş verdim, sabah erkenden aynı gün kargo yaptılar çarşamba elimdeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygtsbr

Ben geçen hafta salı günü aldım uzun süre araştırdım en ucuz hızlıal.com satıyor tablet+dockstatıon 1.050,-TL daha ucuzlarına rastlayabilirsin 900TL-1000TL arası ama dikkat et onlar sadece tablet veriyor dock vermiyor. Ben epeyi araştırdım dockla birlikte en ucuz satan hızlıal.com sipariş gönderim hızıda iyi salı gün sipariş verdim, sabah erkenden aynı gün kargo yaptılar çarşamba elimdeydi.

Arkadaşım hayırlı olsun, gule gule kullan. Ürün nasıl, memnun musun? Distribütör garantili mi, yoksa ithalat mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

Ben geçen hafta salı günü aldım uzun süre araştırdım en ucuz hızlıal.com satıyor tablet+dockstatıon 1.050,-TL daha ucuzlarına rastlayabilirsin 900TL-1000TL arası ama dikkat et onlar sadece tablet veriyor dock vermiyor. Ben epeyi araştırdım dockla birlikte en ucuz satan hızlıal.com sipariş gönderim hızıda iyi salı gün sipariş verdim, sabah erkenden aynı gün kargo yaptılar çarşamba elimdeydi.

Arkadaşım hayırlı olsun, gule gule kullan. Ürün nasıl, memnun musun? Distribütör garantili mi, yoksa ithalat mı?

Sağolasın, şimdilik sorun yok hızı gayet iyi, epeyi özelliği var bana göre Laptoptan daha iyi ama göreceli bir şey tabi bu. Garanti kısmı asus'un yetkili bayilerinde her hangi bir durumda işlem yaptırabilirmuşuz, tabi henüz başıma böyle bir şey gelmedi inş.da gelmez, yalnız asusun servisi sadece ankara, izmir ve istanbulda var diye biliyorum onların dışında diğer illerde distribütörler vardır illaki, hızlıal.com müşteri hizmetleriyle bu durumu görüşmüştüm eğer ulaşamazsanız bayi veya servislere bize kargoyla gönderirseniz biz servise iletiriz dedi. garanti belgesinde de onların kaşesi imzası var zaten.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

Sağolasın, şimdilik sorun yok hızı gayet iyi, epeyi özelliği var bana göre Laptoptan daha iyi ama göreceli bir şey tabi bu. Garanti kısmı asus'un yetkili bayilerinde her hangi bir durumda işlem yaptırabilirmuşuz, tabi henüz başıma böyle bir şey gelmedi inş.da gelmez, yalnız asusun servisi sadece ankara, izmir ve istanbulda var diye biliyorum onların dışında diğer illerde distribütörler vardır illaki, hızlıal.com müşteri hizmetleriyle bu durumu görüşmüştüm eğer ulaşamazsanız bayi veya servislere bize kargoyla gönderirseniz biz servise iletiriz dedi. garanti belgesinde de onların kaşesi imzası var zaten.

Teknik servis için hizlial'a göndermenize gerek yok. Asus teknik servisleri kargo üzerinden çalışıyor. Arayıp soruyorsunuz, size kargo numaralarını veriyorlar, o numarayla alıcı ödemli olarak teknik servise kargoluyorsunuz.

• Benim tablette 3.kez ghost touches problemi oluyor yarin garantiye verecem iade alir herhalde vatan ilk ikide ekran değiştirildi 3.de gelin iade aliriz dedi inşaallah iade alirlar biktim başka tablet alacam

• kusura bakma biraz geç bir cevap olucak ama: imalatcısına mail attım ban format atmmamı söylediler ve en yakın servise gitmemi tavsiye ettiler formatı denedim olmadı bende asus u geri verip ipad aldım
  • Arkadaşlar asus tf300tg 32 gb(beyaz) + dock statiton + 360 derece dönerli kılıf + çanta satıyorum. 3 ay önce aldım ama taşımak çok zor geldiği için satıyorum. ilgilenenler mocak8783@gmail.com adresinden ulaşabilirler. fiyat 1000 tl
  • Ya ben bu asus servisin...
    3. Kez ghost touches probleminden yolluyorum degisim istedim yok efendim kanun degismis 6 kere ayni hatadan yollamam lazimmis
    O degil 2 gun test ediyor geri yolluyor sorun yok diyor sorunun olmasi icin cok kurcalamak gerek zaten ven pdf okurken rastladim valla cihazdan iyice sogudum nasil iade edecem ben bunu ya
    Diger bir yandan servis cok kotu sifir aletimi jelatinli kutusu tertemiz yolluyorum kutusu hasarli tabletim ve docku jelatinli bir halde geliyor bu gidisle tuketici haklarina basvuracam lanet olsun asus aldigim gune adamlar mal anlamiyor ki cogu kiside oluyor bu sorun kronik bir sorun 2 gun test ediyor geri yolluyor bi daha da asus hayatta almam boyle servise boyle alete lanet olsun

• Sorun olduğunu gördüğünüz an hemen videoya çekmeniz gerekiyor.
    Benim tf101'in ekranı kendi kendine kapanıyordu. Gönderdim. Hiçbir şey bulmadık dediler.
    Sonra sorun tekrarladığında çektim ve ürünün yanında cd'de gönderdim.
    O zaman tamir ettiler anca.
  • Abiler, bu alete tr klavye kurdum. Ekrandaki klavyede tr karakter yok. Ama bu sefer klavyeye takinca karakterler sapitiyor. Çözüm bulanvarm mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: TuncAksoy

Abiler, bu alete tr klavye kurdum. Ekrandaki klavyede tr karakter yok. Ama bu sefer klavyeye takinca karakterler sapitiyor. Çözüm bulanvarm mi?

Hocam klavye sadece asus klavye ile duzgun calisiyor baska klavye secip docka takarsaniz tuslar sapitir asus klavyeyi secip docka takin

• Kısaca çözüm yok diyorsun yani =)
    Teşekkür ederim kardeş.
  • Demin yeni bir güncelleme olduğuna dair bir uyarı aldım. 68 mb büyüklüğünde.
    Ne gibi değişiklikler yaptığını bileniniz var mı? Kodu ww epad-10.6.2.6-20130530.
  • bende gözükmedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

Demin yeni bir güncelleme olduğuna dair bir uyarı aldım. 68 mb büyüklüğünde.
    Ne gibi değişiklikler yaptığını bileniniz var mı? Kodu ww epad-10.6.2.6-20130530.

Kurdunuz mu hocam neler degismis

• bende kurdum..
  • ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    Valla gözüme çarpan bir değişiklik olmadı.
    Sanırım bazı bugları ortadan kaldırmak için yapılmış bir güncellemeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

Valla gözüme çarpan bir değişiklik olmadı.
    Sanırım bazı bugları ortadan kaldırmak için yapılmış bir güncellemeydi.

Kac gundur tableti actigim yok bir de ben yukleyeyim acayim da surum hala 4.2.1 mi?

• Sürümde bir değişiklik yok.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.