Şimdi Ara

ASUS Transformer Pad TF300TG KULLANANLAR BURAYA [ ana konu ] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
508
Cevap
17
Favori
65.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Misafir_Terliği

quote:

Orijinalden alıntı: bighedge

Arkadaslar bir tablet ariyordum bu ürün öne çıktı aramalarımda. alacagim kisi normal laptop zarzor kullanıyordu ama simdi tabletlere ozenmis. acaba rahat kullanir mi? yazi da yazacagi icin bunun klavyeli olmasi iyi gibi geldi. acaba diger ozelliklerinde sikinti cikar mi? dokunmatik arizali mi gercekten? bir de gold bilgisayar acaba tekrar 1000 liraya satar mi?

İnternet ve not amaçlı kullanacaksa alışması fazla sürmez :) Ofis ve not uygulamaları çok kullanışlı ki, kalem alıp klavye kullanmadan da not alabilir. Siz yine de tableti almadan önce bir inceleyin. Dokunmatik sorunu yok, en azından ben yaşamadım. Hafta sonu indirimlerini takip edin. :)

çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: mocak1907

quote:

Orijinalden alıntı: Tequila555

Arkadaşlar,

Yakllaşık 3 aydır ASUS TF300T kullanıcısıyım. Android 4.1.1'e iken bluetooth ile sorunsuz olarak PS3 kullanabiliyordum. Dün sistemden update uyarısı geldi ve 4.1.2 ye geçtik. Artık bluetooth özelliğini kullanarak PS3 kumandamı kullanamıyorum. Kablolu olarak kullandığımda sorun yok.

Ayrıca bluetooth cihazlarında taratıncada PS3 'ü göremiyorum.

Yardımlarınızı rica ediyorum. Dead trigger eziyet oldu :((

4.1.2 nasıl geldi ya benim 4.1.1 ve sistem güncel diyor???

4.1.2 değil hocam, 4.2.1

Cihazın rootlu ise muhtemelen sistem güncel diyordur diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mocak1907

quote:

Orijinalden alıntı: Tequila555

Arkadaşlar,

Yakllaşık 3 aydır ASUS TF300T kullanıcısıyım. Android 4.1.1'e iken bluetooth ile sorunsuz olarak PS3 kullanabiliyordum. Dün sistemden update uyarısı geldi ve 4.1.2 ye geçtik. Artık bluetooth özelliğini kullanarak PS3 kumandamı kullanamıyorum. Kablolu olarak kullandığımda sorun yok.

Ayrıca bluetooth cihazlarında taratıncada PS3 'ü göremiyorum.

Yardımlarınızı rica ediyorum. Dead trigger eziyet oldu :((

4.1.2 nasıl geldi ya benim 4.1.1 ve sistem güncel diyor???

tf300t (tg değil) güncelleme aldı tg ye güncelleme 2.çeyrekte diyorlar

• Arkadaslar birinizden ricam; ayarlar/uygulamalar/calisanlar sekmesine gelip ne kadar bos ram olduklarini yazabilirmi ? Tf300tg de tableti açtigim andan itibaren sadece 250-300mb free ram olarak gozukuyor. Herkesin boyle mi ? Facebook, whatsapp, office, 2-3 oyun yuklu sadece.

Jellybean 4.1
  • Merhaba ışık sızması çıktı bende sizde hiç böyle bi sorun çıktımı. çıkmış olsaydı ürünü iade edermiydiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

Arkadaslar birinizden ricam; ayarlar/uygulamalar/calisanlar sekmesine gelip ne kadar bos ram olduklarini yazabilirmi ? Tf300tg de tableti açtigim andan itibaren sadece 250-300mb free ram olarak gozukuyor. Herkesin boyle mi ? Facebook, whatsapp, office, 2-3 oyun yuklu sadece.

Jellybean 4.1

Bende de öyle, çalışan hizmetlerin çoğu Asus'n kendi uygulamaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Misafir_Terliği

quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

Arkadaslar birinizden ricam; ayarlar/uygulamalar/calisanlar sekmesine gelip ne kadar bos ram olduklarini yazabilirmi ? Tf300tg de tableti açtigim andan itibaren sadece 250-300mb free ram olarak gozukuyor. Herkesin boyle mi ? Facebook, whatsapp, office, 2-3 oyun yuklu sadece.

Jellybean 4.1

Bende de öyle, çalışan hizmetlerin çoğu Asus'n kendi uygulamaları.

ben onları bile kapattım. tegra zone, asus weather vs gibi her şeyi disable yaptım. Ona rağmen 250-300mb free memory.

Arkadaş yazmış yukarda. Jelly Bean 4.2 gelince düzelecek.
  • Merhaba arkadaşlar;

Asus TF300T cihazımı yeni aldım

Birkaç sorum olacak sizlere

360 dönebilen kılıflar kötü mü?

Samsung Note 10.1 hemen hemen ölçüleri Tf300T gibi.
    Acaba ekran filmi , 360 derece dönen kılıfları uyar mı?

Trust , Mobee marka kalemler işe yarar mı?
    Türkiye'de bulabileceğim başka kalem önerebilir misiniz?
  • Bl kilidi acmadan root icinhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=73851025
    Garantiyi bozmaz.ancak sistem dosyalarina dokunmamaniz tavsiye edilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.asus.com/Tablet_Mobile_Accessories/VersaSleeve/

bu ürünü bulan ya da gören var mı satmak isteyende olur ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tetova34

Merhaba ışık sızması çıktı bende sizde hiç böyle bi sorun çıktımı. çıkmış olsaydı ürünü iade edermiydiniz.

Hocam bende de cikmisti garantiden degistirttim sen de degistirt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

quote:

Orijinalden alıntı: tetova34

Merhaba ışık sızması çıktı bende sizde hiç böyle bi sorun çıktımı. çıkmış olsaydı ürünü iade edermiydiniz.

Hocam bende de cikmisti garantiden degistirttim sen de degistirt

tşk ederim zahmet verip yanıtladığın için iyi günlerde kullan kardeşim.
  • bugün güncelleme gelmiş ne iş ? ne özellikler var çözemedim pek :D
  • Arkardeşlar işim icabı windows kullanmam gerek. Bu cihazlara windows yazılımları yükleyen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meto1903bjk

Arkardeşlar işim icabı windows kullanmam gerek. Bu cihazlara windows yazılımları yükleyen varmı ?

bu cihazlara windows yüklenmiyor. ama isterseniz bilgisayarlarınıza ızaktan bağlanıp kontrol edebilirsiniz uygulamalarla.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

quote:

Orijinalden alıntı: meto1903bjk

Arkardeşlar işim icabı windows kullanmam gerek. Bu cihazlara windows yazılımları yükleyen varmı ?

bu cihazlara windows yüklenmiyor. ama isterseniz bilgisayarlarınıza ızaktan bağlanıp kontrol edebilirsiniz uygulamalarla.

o zaman bi işime yaramıycak. Teşekkür ederim.
  • android 4.2.1 sürümü çıkmış
    hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi griffin147 -- 1 Mayıs 2013; 22:28:48 >
  • arkadaşlar yardım lütfen.dün işyerinde bırakıp gittim cihazı bugün daha yeni açtım tablet şu anda wifi üzerindenplay store ye bağlanmıyor aynı sorunu yaşayanlar oldumu acaba.bi de henüz şebeke üzerinden denemedim bağlanıp bağlanmadığını
  • Arkadaşlar özelliklerinde gps var yazıyor ama internet olmadan çalışmıyor. Nasıl iş bu?
  • Gps var acik alanda bak bulur uyduları. Kapalı alanda evin icinde bulamaz

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.