Şimdi Ara

ASUS Transformer Pad TF300TG KULLANANLAR BURAYA [ ana konu ] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
508
Cevap
17
Favori
65.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende tf-101 vardı (az önce elden çıkardım) ondan bile memnundum ancak oyunlarda zayıf kalınca biraz önce tf 300tg aldım.101 i beğendiysem 300 ü de beğenirim sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gOkO -- 30 Mart 2013; 9:56:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

quote:

Orijinalden alıntı: burakkengil55

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burakkengil55

Arkadaslar ben bu makineden almak istiyorum ama fiyat konusunda sorun yasadigim icin tf101g modeline yonelmek durumunda kaliyorum. Tf300tg + dock 900 lira tf101g + dock 600 lira. Sizce 101g alsam parami cope atmis olur muyum?

tf300tg+dock nerde 900 lira ? ben 2 hafta önce 1.200tl ye aldım

İkinci el ve 4-5 aylik, kutulu, faturali cihazlardan bahsetmistim kardesim sahibindende mevcut. Sifir aldiysan iyi almissin bence hayirli olsun...

aman çok pis korktum ya :d 1 hafta içersinde 1.190 vermiştim sıfırı 900 tl ye buldun sandım yediğim kazığı düşünmek bile istemiyorum. amam ikinci el içinde güzey fiyat vermiş. 850 ye falan çekebilirsen

dock'ı öyle çok basit giri görmeyin. özellikle iş ile haşır neşir olanlar için çok ideal. benim hep office uygulamaları ile işim olur şirketde. laptopdan farkı kalmıyor dock bağlayınca.

+ ek olarak yedek batarya görevi görüyor. tabletin şarjı bitti diyelim. dock'ı bağlayınca +4-5 saat daha ekliyor.

Valla 800 yada 850 ye cekemedim 900 e de cikamadim oyle duruyor simdilik... iyi hos guzel alet :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Misafir_Terliği

Nexus 7 ile Tf300tg arasında kaldım.
    1080p video oynatıyor mu?
    Ekran parlaklığı nasıl?
    Teşekkürler.

Kucuk olsun diyorsan nexus 7 ekrani buyuk olsun dersen tf300 sec her ikisinin de islemcileri ayni 1080p videolari acar ekran parlakliginda bir sorun yok ama super parlak da degil tercih senin internetten her ikisinin de incelemelerini bulabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: PSN_vs_XBOXLive

selam arkadaşlar ipad2 ve asus tf300g sahibiyim. Kıyaslama yapacak olursam 1080p HD film oynatma, dock, mini hdmi benim için yeterince iyi özelliler, 3g gerçekten güzel çalışıyor, ekranımda bir titreşim problemi vardı ama sonrasında düzeldi nasıl oldu bilmiyorum. kamera performansı da yeterli benim için. En çok dert yandığım konu ise oyunlar gameloft oyunlarında hep sıkıntı yaşıyorum. Çalışan oyunların da bazen dışarı atması ayrı bir sorun... Bir de gaza gelerek makinaya root yaptım asus'un yazılımı ile ama sanırım o bile tam root yapmadı! Titanium backup programına girdiğimde hala root yetkisi yok diyor. Sizce sorun ne olabilir? The Dark Knight Rises oyununu oynamak istiyorum crackli olarak ama her seferinde oyuna girerken dışarı atıyor... Modern Combat 3 kurulmuyor... Asphalt 7 oyununu tamamen kurmama rağmen oyunu dashboard'a geri atıyor.

Kardesim mesajini yazali uzun sure olmus ama suanda ipad 2 ve tf 300 g arasinda kaldim... android kullaniyorum ama fiyat sıkıntısı yuzunden bluetooth klavyeli ipad 2 almak uzereyim. Tavsiyelerin nelerdir?

• Bugün Gold'dan Tf300tg+Dock 999.tl'ye aldım. 1.yıllıkta sigorta yaptırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canx

Bu fiyata değer mi, alınır mı ne dersiniz? Bir de Gold Bilgisayar distribütör ürünü satmıyor galiba? Sorun olur mu?

http://www.gold.com.tr/U203187/ASUS-Transformer-Pad-TF300TG-1A124A-32GB-Tegra-3-Beyaz-Tablet-PC

Merhaba sayın canx,

Gold mağazalarındaki Asus ürünler 2 yıl resmi Asus Türkiye garantisi altındadır.
  • quote:

Bugün Gold'dan Tf300tg+Dock 999.tl'ye aldım. 1.yıllıkta sigorta yaptırdım.

2 hafta içersinde 200tl kazık yediğimi öğrenmek paha biçilemez. gold'dan almıştım bende. 1,199tl
  • quote:

quote:

2 hafta içersinde 200tl kazık yediğimi öğrenmek paha biçilemez. gold'dan almıştım bende. 1,199tl

Hocam memnun musunuz? Şarja taktım bende hiç açmadım.
  • quote:

quote:

2 haftalık sürede fiyatın 200 TL düşmesinden dolayı fiyat farkını isteyebilirsiniz. Yarın mutlaka Gold mağazasına gidin. Kampanya yarın bitecek sanıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atila -- 31 Mart 2013; 1:17:25 >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam memnun musunuz? Şarja taktım bende hiç açmadım.

memnunum kesinlikle. bende ilk 8 saat şarj etmiştim hem dock'ı hem tableti.

benim için office uygulamaları cok önemliydi, o yüzden en iyi docklu tablet bu olduğu için tercih ettim. sıkıntı yok hiç

• quote:

Orijinalden alıntı: Atila

quote:

quote:

2 haftalık sürede fiyatın 200 TL düşmesinden dolayı fiyat farkını isteyebilirsiniz. Yarın mutlaka Gold mağazasına gidin. Kampanya yarın bitecek sanıyorum...

internet mağazsından almıştım. nasıl böyle bir hakkım olabiliyor ? hiç böyle bir şey duymadım. aydınlatır mısınız biraz ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

internet mağazsından almıştım. nasıl böyle bir hakkım olabiliyor ? hiç böyle bir şey duymadım. aydınlatır mısınız biraz ?

Aldığınız ürünün fiyatı kısa süre içerisinde ( yaklaşık 1 ay gibi, tam emin değilim ) düşerse itiraz edebiliyorsunuz mağazaya. Fiyat farkını ödüyorlar veya iade edip düşük fiyattan alabilirsiniz. İnternet mağazasına mail atın ve durumu bildirin...

• Arkadaşlar görev yöneticisini bulamıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aldığınız ürünün fiyatı kısa süre içerisinde ( yaklaşık 1 ay gibi, tam emin değilim ) düşerse itiraz edebiliyorsunuz mağazaya. Fiyat farkını ödüyorlar veya iade edip düşük fiyattan alabilirsiniz. İnternet mağazasına mail atın ve durumu bildirin...

Merhaba Hocam,

Bu fiyata itirazı nasıl yapıyoruz. Adamlar yüksek fiyattan almasaydın demesinler. Ben mağazadan aldım 1 hafta oldu fiyatı 200 tl düştü. Kesin olarak fiyat farkını isteme hakkımız var mı?

Teşekkürler

• Arkadaslar ben daha yeni tf300tg 1a124a tablet aldim ama sole bir sorunum var ya da ben bulamadim simdi ekran sayfasi 6 parcadan olusuyor ben bunu 2 veya 3 e nasil indirebilirim.

• Bir de simdi gordum bazi arkadaslar da benim gibi gold bilgisayardan almis tableti sanirsam ve garanti konusunda sikintiya dusmusler ben tableti almadan once gold bilgisayara sordum garanti olarak tum asus servis saglayicilarini kullanabilecegimizi soylediler.

• merhaba arkadşlar bu tabletlere windows 8/RT kuran oldu mu acaba? Destekliyor mu?
    android için root rom vs test amacı ile bir tablet almayı planlıyorum ve windows 8 destekleme imkanı olan bir model arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tequila555

Arkadaşlar,

Yakllaşık 3 aydır ASUS TF300T kullanıcısıyım. Android 4.1.1'e iken bluetooth ile sorunsuz olarak PS3 kullanabiliyordum. Dün sistemden update uyarısı geldi ve 4.1.2 ye geçtik. Artık bluetooth özelliğini kullanarak PS3 kumandamı kullanamıyorum. Kablolu olarak kullandığımda sorun yok.

Ayrıca bluetooth cihazlarında taratıncada PS3 'ü göremiyorum.

Yardımlarınızı rica ediyorum. Dead trigger eziyet oldu :((

4.1.2 nasıl geldi ya benim 4.1.1 ve sistem güncel diyor???
  • Arkadaslar bir tablet ariyordum bu ürün öne çıktı aramalarımda. alacagim kisi normal laptop zarzor kullanıyordu ama simdi tabletlere ozenmis. acaba rahat kullanir mi? yazi da yazacagi icin bunun klavyeli olmasi iyi gibi geldi. acaba diger ozelliklerinde sikinti cikar mi? dokunmatik arizali mi gercekten? bir de gold bilgisayar acaba tekrar 1000 liraya satar mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bighedge

Arkadaslar bir tablet ariyordum bu ürün öne çıktı aramalarımda. alacagim kisi normal laptop zarzor kullanıyordu ama simdi tabletlere ozenmis. acaba rahat kullanir mi? yazi da yazacagi icin bunun klavyeli olmasi iyi gibi geldi. acaba diger ozelliklerinde sikinti cikar mi? dokunmatik arizali mi gercekten? bir de gold bilgisayar acaba tekrar 1000 liraya satar mi?

İnternet ve not amaçlı kullanacaksa alışması fazla sürmez :) Ofis ve not uygulamaları çok kullanışlı ki, kalem alıp klavye kullanmadan da not alabilir. Siz yine de tableti almadan önce bir inceleyin. Dokunmatik sorunu yok, en azından ben yaşamadım. Hafta sonu indirimlerini takip edin. :)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.