Şimdi Ara

ASUS Transformer Pad TF300TG KULLANANLAR BURAYA [ ana konu ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
508
Cevap
17
Favori
65.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: theadramelech

... ama ekran koruyucu filmlerle sıkıntılarım var. Bir tane mat almıştım, resmen ekrandaki yeşil-mavi-kırmızı ledler ayrıştı, anında çıkardım. Bir de parlak almıştım, o da çok fazla sürtünme yapıyor, yani parmaklar akıcı kaymıyor. Kullananlar varsa nereden aldıklarını tavsiye etsinler lütfen.

....

Benim de ekran koruyucu tavsiyesine ihtiyacım var. Ebay, çin siteleri nereden olursa..
    Parlak, kaygan, dayanıklı ve kesimi tam olan.

Satan çok ama kimi koruyucular çok çabuk çiziliyor.
    Telefonumdaki, telefonun orjinal camıyla sanki aynı, 1 seneye yaklaştı tek-tük kılcal çizik var, çok dayanıklı ve pürüzsüz. Öyle birşey arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsndnc

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet.an

hocam biraz geç oldu ama verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. bir kaç soru daha sormak isterim office programlarını kullanırken nasıl oluyo mesala bi sunu üzerinde değişiklik falan yapmak gerektiğinde bi sıkıntı oluyor mu benim kafama takılan bu çünkü doc ppt vs doysalarda uğraşılacağından android olması bunu etkiliyor mu bir de dock pil ve çeşitli bağlantılar için var dimi usb vs yani dock da ayrı bi hafıza durumu var mı şimdiden teşekkürler hocam, biraz daha param olursa hediye olarak bile alabilirim ablama :)

Android tabanlı değişik office programları var. Bende kingsoft office yüklü. ücretsiz, doc txt ppt xls formatlarını okuyup yazabiliyor. Ücretli 10-15 usd civarında programlar var. bunlar Eski-yeni office formatlarının tümünü destekliyor. Ücretli yada ücretsiz office programlarının çoğunluğu cloud storage üzerindeki ofis programlarını ve pdf i destekliyor. Ama 10-15 MB kurulum dosyası olan programlar zaman geçtikçe daha çok gelişecektir. Bu yazıyı asus tf300 tablette yazıyorum. Ekrana kalemle dokunmak işimi kolaylaştırıyor. Mouse a hiç ihtiyaç bırakmıyor. Dock kısmında ayrı batarya var. Ekranda doluluk oranlarını ayrı ayrı görüyorum. Dock kısmında sd kart okuyucu ve kapaklı usb girişi var. Bu usb root a ihtiyaç duymadan hd ve flash bellek takabilmemi sağlıyor. Şimdi 300GB lik eski Hdd takılı. bu eski diski bile normal pc den daha hızlı okuyup açıyor. anında açılıyor çok ilginç. ayrıca şimdi fark ettim takılan usb hdd sadece dock kısmındaki bataryayı kullanıyor. tabletin bataryasında azalma yok. şimdi biraz daha yeni samsung 750GB lık hhd mi bağladım. diski görmesi 2 sn, içinden rastgele film açıyorum. 1 sn sürmüyor. anında açılıyor filmler. 700 mb lık avi ve wmv dosyalarımda aynı şekilde hemen açılıyor. Asus studio programı yükledim ücretsiz. divxleri bunda açıyorum. çok nadiren dosya açılamadı uyarısı veriyor. sanırım codeclerle ilgili. Çok uzun süre usb hdd üzerinden film izleyecekseniz şarja takmakta fayda var:) 20 dk içinde şarjım %4 azaldı. şimdilik bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet.an

verdiğiniz bilgiler için çok sağolun en kısa zamanda almaya çalışacağım bu tabletten
  • ben dock almadım tf 300 modeline flash disk takabileceğim ekonomik olan başka bir alternatif varmı acaba?
  • 1 aylik tabletimi satiyorum. İlgilenenler pm atsin

• quote:

Uzun süredir girmedim bu konuya ama 2-3 şey öğrenmem gerek. 8 aydır mutlu mesutuz 300tg ile ama ekran koruyucu filmlerle sıkıntılarım var. Bir tane mat almıştım, resmen ekrandaki yeşil-mavi-kırmızı ledler ayrıştı, anında çıkardım. Bir de parlak almıştım, o da çok fazla sürtünme yapıyor, yani parmaklar akıcı kaymıyor. Kullananlar varsa nereden aldıklarını tavsiye etsinler lütfen.

Bir de pil durumları nasıl, benim dock takılı değilken hiç durmadan 3G nette dolaşınca 5 saat falan gidiyor. Bunun biraz daha çok olması gerekmiyor mu? Wi-fi falan kapalı, parlaklık en düşükten bir seviye üstte, plan ayarı güç tasarrufunda, arka planda çalışan gereksiz uygulama yok, sanki pil performansı düşmeye başladı. Sizin tecrübeleriniz neler?

Bir de sanki forumdan birisi PS3'ün Dualshock 3'ünü bağlamıştı, yanlış mı hatırlıyorum? Var mı böyle bir durum?

Ben koruyucu olarak Kadıköy'den aldı mat olarak, ama 8 ayı bulmadı ilerde sorun yaşar mıyım bilmiyorum. Şimdilik bir sorun yok akıcılık ve kullanımı kolaylaştırdı çok kolay kirlenip çizilmiyor. Markasını bilmiyorum dükkan sahibi kendisi takmıştı. Sizdeki sorun enteresan, ledlerin ayrışması nası oluyo ki?

Bende pil durumu birbuçuk gün gidiyor. Tabii bendeki modelde telefon hattı olmadığı için 3g gibi bir durum yok muhtemel pili harcayan bu olabilir çünkü diğer bütün ayarları sizin gibi minimum olarak ayarlamış bulunuyorum, gayet yeterli oluyor bir günü kolay çıkartıyor.

• Arkadaslar, tf300tg tablet aldim, cihaz klavyeye takiliyken cihazin sarji %70`in altina dusunce klavye otomatik olarak sarj etmeye basliyor cihazi. Bu ozelligi manuel olarak ayarlama veya devreye girecegi sarj yuzdesini daha asagilara cekme yolu var mi acaba? Tesekkurler

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72204681&p=1#72225185

• quote:

Uzun süredir girmedim bu konuya ama 2-3 şey öğrenmem gerek. 8 aydır mutlu mesutuz 300tg ile ama ekran koruyucu filmlerle sıkıntılarım var. Bir tane mat almıştım, resmen ekrandaki yeşil-mavi-kırmızı ledler ayrıştı, anında çıkardım. Bir de parlak almıştım, o da çok fazla sürtünme yapıyor, yani parmaklar akıcı kaymıyor. Kullananlar varsa nereden aldıklarını tavsiye etsinler lütfen.

Kendi soruma da alıntı yaptım, tam oldu Neyse ben mat ekran koruyucu buldum, son derece güzel, ekran renklerini değiştirmedi, parmak takılması falan yok, sol ve alttan birer milimetre açık kaldı sadece, o da çok takıntı yapacak bir görüntü oluşturmuyor. Şu da link

http://www.pdateknoloji.com/Asus-Transformer-Pad-TF300-Ekran-Koruyucu-Mat-1-Adet_23940.html#0

Bir de güzel kılıflar da var, fiyatları araştırmak gerek tabii, pahalı olabilir biraz ama Usb kablosu gerçekten kaliteli ve Samsung 9000'lik şarjla da canavar oldu. Site fena değil, en azından burdan beğenilip daha ucuza bulunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theadramelech -- 28 Şubat 2013; 12:31:24 >

• Bu da 9000'lik extra pil, Note 2 için aldım ama tablete de uydu. 10 numara gerçekten ve verdiğim paraya kesinlikle değdi

http://www.pdateknoloji.com/Samsung-Orjinal-Harici-Sarj-Cihaz%C4%B1-9000mAh-EEB-EI1CWEGSTD_3973.html?search=9000%20mah#0
  • Bu cihaza oyunlarin sd dosyalari atmaya çalışıyorum ama çok yavaş kopyaliyor. Bu normal mi?
    32 gb versiyon ve 1.8 gb lik sd sata dosyasi icin 6 saat gosteriyor kalan surede.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gold da ki TF300TG 4.0 Ice cream olarak gözüküyor. Bunu nasıl jellybeam yapıyoruz?

Birde cahilim android konusunda. Iphone u yıllardır jailbreak li kullanıyorum. Android içinde böyle bir şey var mı ? Ücretli uygulamaları yüklemek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 14 Mart 2013; 20:52:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

Arkadaşlar gold da ki TF300TG 4.0 Ice cream olarak gözüküyor. Bunu nasıl jellybeam yapıyoruz?

Birde cahilim android konusunda. Iphone u yıllardır jailbreak li kullanıyorum. Android içinde böyle bir şey var mı ? Ücretli uygulamaları yüklemek için.

Cihazda internete bağlanıldığında mevcut güncellemeleri kendisi bulur ve yapar.
    Paralı yada parasız, yüklenecek program dosyasını bulduğunda yükleyebilirsin. Bunun için root gerekmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

Arkadaşlar gold da ki TF300TG 4.0 Ice cream olarak gözüküyor. Bunu nasıl jellybeam yapıyoruz?

Cihazda internete bağlanıldığında mevcut güncellemeleri kendisi bulur ve yapar.
    Paralı yada parasız, yüklenecek program dosyasını bulduğunda yükleyebilirsin. Bunun için root gerekmez.

cevap için teşekkürler. Peki bu dosyaların paylaşıldığı bir site var mı ? Misal iphone için bir çok crackli ipa paylaşılan site var. Yada custom rom diye bir olay var android için, gerekli midir olayı nedir ne katkısı vardır?

Eşim baskı yaratıyor bu asus için, bugün yarın almayı planlıyorum. Kötü diyebileceğiniz bir özellik var mı, yada bu fiyata şu alınabilir diyebileceğiniz. Tf700 serisinin 3G versionu şuan Türkiyede yok sanırım, beklemeye değer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 15 Mart 2013; 0:12:00 >

• arkadaşlar bende aranıza katıldım.

klasik kılıf mücadelesi vermekteyim.

ipad için şu tarz mıknatıslı kılıf alsam asus'a uyar mı ?
    link

asus için smart cover var. ama onu beyenmedim.

siz ne kullanıyorsunuz ?
  • 6 aylik tabletimi 700 tlye satiyorum. Cok temiz dir kutusu faturasi durmaktadir. Ist ici elden teslim edilir.
    Tf300tg
    32 gb
    3g + Wifi

Ilgilenenler özelden mesaj atabilir.

• Merhaba arkadaşlar,
    2 hafta önce gold bilgisayardan Asus tf 300tg aldım. Amacım şirket bilgisayarıma uzaktan erişmek aynı zamanda ipad gibi oyun oynayabilmek için rahat hafif bir cihaz almaktı. Cihaz beklentilerimi tamamen karşıladı diyebilirim.
    Cihazın artılarını ve eksilerini aşağıda bulabilirsiniz. Birde bu cihaz ile bazı uygulamaları nasıl yapacağımı araştırmak vaktimi aldı. Telefon ve e-mail ile gorusmeme rağmen Asus yetkili servisinden bu konularda destek alamadım. Bazı konuları da nasıl çözümlediğimi aşağıda yazıcam umarım katkısı olur.

Cihazın artıları :
    1- Pad ve Dock station pillerinin ayrı olması
    2 - Dock station'ın pad pili azaldığında şarj etmesi
    3 - Şirket bilgisayarına uzaktan erişim imkanı
    4 - Şarj süresinin yeterli düzeyde kullanıma imkan tanıması (yaklaşık 10 saat)
    5 - film izleme imkanı. (denediğim uzantılar avi divx mkv)
    6- usb hdmi girişleri
    7 - bluetooth mouse tanıtılması
    8 - dock station özelliği
    9- ipad gibi kısıtlama olmaması :)

Cihazın eksileri :
    oyunlarının ipad kadar yeterli olmaması dışında şimdilik yok diyebilirim :)

Uygulamalar için aşağıdakileri kurdum.
    Flash uygulamaları için adobe flash indirdim ve kurulumu yaptım. videolar sorunsuz acılıyor.
    adobe reader kurulumu ile pdf dosyalarını acabiliyorum.
    mycloud özelliği başarılı.
    filmleri izlemek için bs player kurdum.
    vpn için forticlient yükledim.
    uzak erişim (rdp) için 2x client programını kurdum.
    yüklü gelen polaris office deneme şansım olmadı.
    yüklü gelen tegra zone bana zayıf göründü :) olmasada olurmuş...

Açıkçası ben cihazı beğendim. Asıl amacım uzak bağlantı yapabilmek ve maillerime bakmaktı. Bunu da başardım.Henüz kılıf, cam koruyucu almadım ama yarın fırsat bulursam alıcam.umarım bilgilerin faydası olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: sunlogan

Merhaba arkadaşlar,
    2 hafta önce gold bilgisayardan Asus tf 300tg aldım. Amacım şirket bilgisayarıma uzaktan erişmek aynı zamanda ipad gibi oyun oynayabilmek için rahat hafif bir cihaz almaktı. Cihaz beklentilerimi tamamen karşıladı diyebilirim.
    Cihazın artılarını ve eksilerini aşağıda bulabilirsiniz. Birde bu cihaz ile bazı uygulamaları nasıl yapacağımı araştırmak vaktimi aldı. Telefon ve e-mail ile gorusmeme rağmen Asus yetkili servisinden bu konularda destek alamadım. Bazı konuları da nasıl çözümlediğimi aşağıda yazıcam umarım katkısı olur.

Cihazın artıları :
    1- Pad ve Dock station pillerinin ayrı olması
    2 - Dock station'ın pad pili azaldığında şarj etmesi
    3 - Şirket bilgisayarına uzaktan erişim imkanı
    4 - Şarj süresinin yeterli düzeyde kullanıma imkan tanıması (yaklaşık 10 saat)
    5 - film izleme imkanı. (denediğim uzantılar avi divx mkv)
    6- usb hdmi girişleri
    7 - bluetooth mouse tanıtılması
    8 - dock station özelliği
    9- ipad gibi kısıtlama olmaması :)

Cihazın eksileri :
    oyunlarının ipad kadar yeterli olmaması dışında şimdilik yok diyebilirim :)

Uygulamalar için aşağıdakileri kurdum.
    Flash uygulamaları için adobe flash indirdim ve kurulumu yaptım. videolar sorunsuz acılıyor.
    adobe reader kurulumu ile pdf dosyalarını acabiliyorum.
    mycloud özelliği başarılı.
    filmleri izlemek için bs player kurdum.
    vpn için forticlient yükledim.
    uzak erişim (rdp) için 2x client programını kurdum.
    yüklü gelen polaris office deneme şansım olmadı.
    yüklü gelen tegra zone bana zayıf göründü :) olmasada olurmuş...

Açıkçası ben cihazı beğendim. Asıl amacım uzak bağlantı yapabilmek ve maillerime bakmaktı. Bunu da başardım.Henüz kılıf, cam koruyucu almadım ama yarın fırsat bulursam alıcam.umarım bilgilerin faydası olmuştur.

dostum hotmail adresini eklediğin zaman, klasörlerde ki mailleri görebiliyormusun ? gelen kutusu değil ama mesala x bir klasör yarattın mailinde, onun içindekiler gözüküyor mu ? bende böyle bir sorun var, ve sanırım genel bir sorun.

hotmailimde "şirket" diye bir klasör tanımlamıştım. onun içindeki mailleri göremiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 22 Mart 2013; 17:00:05 >

• arkadaşlar aklınızda bulunsun isteyen varsa pm atabilirsiniz.

3 aylık cihaz dock ile beraber eksen bilgisayardan alınma satıyorum bilginiz olsun/ takaslık laptop ile düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OEDEUSTR

arkadaşlar aklınızda bulunsun isteyen varsa pm atabilirsiniz.

3 aylık cihaz dock ile beraber eksen bilgisayardan alınma satıyorum bilginiz olsun/ takaslık laptop ile düşünüyorum

meraba

neden satıyorsunuz cihazı
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.