Şimdi Ara

ASUS Transformer Pad TF300TG KULLANANLAR BURAYA [ ana konu ] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
508
Cevap
17
Favori
65.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bafilli

Hocam 3g degil pasaport kaydi diye bisey yok bunlarda..

tf300tg yazınca 3g oluyor ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,bu adresde tahir isimli arkadaş çok güzel anlatmış bu akşam evde deneyeceğim bakalım çalışacakmı?

adres:http://www.androidcanavari.net/android-4-0-x-ve-uzeri-flash-nasil-yuklenir/

tahir diyor ki:
    04 Kasım 2012, 00:29
    Arkadaşlar daha önce telefonumu resetlemistim. Ve devamında google üzerinden flash player yukleyememistim. Ama daha sonra marketten son sürüm flash player yüklemeyi yaptım. Nasıl olduğunu anlatayım.
    1- Telefonunuzun hotspotshield vpn yüklü olması gerekir. Yoksa marketten yukleyebilisiniz
    2- telefonunuzun hotspotshield vpn uygulamasını açıp kuruyoruz.
    3- google’dan blackmart alpha uygulamasını indiriyoruz. Bu program google play gibi android içerikli uygulamaların yüklenmesini sağlayan magzadir.
    4- blackmart alpha uygulamasından flash player diye arama yapıyoruz. Karşımıza JB flash player diye bir uygulama çıkıyor. Aynı flash player settings görünümünde. Açık gri renkte bir uygulama. Ama flash player değil. Bunu telefonunuzun yukluyoruz.
    5- Sonra JB flashplayer uygulamasını açıyoruz. Burada flash player resimi çıkacak. Bunun üzerine tıklayıp. Telefonunuz flash playerin google play’deki bir önceki versiyon olan flash playri yüklemeye başlıyor. Yükleme bittikten sonra telefonunuzun flash player hazır. Ama olmaz ben son flash playeri google player yüklemek istiyorum derseniz adobe mağazasına baglanin en allta mobil uygulamalar var oraya tıklayın. Başlandıktan sonra adobenin mobil telefonlar için ürettiği uygulamalar ve aynı zamanda flash player gozukecektir. Flash player uygulamasına tıklayın sizi google play’e yönyönlendirecek. Karşınızda mağazadan guncelle deyip çıkarsınız. Alın size son sürüm flash player. Hayirli uğurlu olsun…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fener16 -- 24 Ocak 2013; 17:23:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OzeNHocA

quote:

Orijinalden alıntı: emrehoca

arkadaşlar, canon marka yazıcım var,bu çıktı işini nasıl yapcaz, lütfen yardım

Yazıcıdan kablosuz bağlantı varsa wifi üzerinden. Eğer yazicinizi google dan ayarladiysaniz direkt netten çıkış alabilirsiniz.

usb üzerinden bağlanmaz mı acaba
  • hdmi bağlıyken ekranı görüntüsünü nasıl kapatabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fener16

Herkese selam galaxy s2 den sonra yeniden asus transformer tf300t pad ile yeniden forum donanim sayfalarinda yaziyorum su anda bu tablete gore buyuk elektronik magazalarnda kilif bulamadim darty electroword bimex teknosa internet uzerinden almak istemiyorum gorerek almak istiyorum nerelerde bulabilirim sirkeci dogubank kadikoy yazicioglu diye teknosada calisan birisi soyledi asusu ariyorum buyuk elk.magazalarinda bulabilirsiniz diyor bu yazimi okuyan arkadaslardan yardim bekliyorum nereden temin edebilirim ayrica tf300t cihazima gore dock da almak istiyorum onuda bulabilecegim yer adres varsa cevap veren tum arkadaslarima simdiden cok tsk.ediyorum..

Henüz buldunuz mu bulmadınız mı bilmiyorum ayrıca hangi şehirde olduğunuzu belirtmemişsiniz ama sanıyorum istanbul. Ben kadıköy Yazıcıoğlu iş hanının yanındaki handa her tür aksesuarı ve kılıfı bulabileceğinizi belirteyim. Pazarlık edin, her zaman 5 lira fazla söylüyorlar sonra hemen iniyorlar:) Koruma jelatinini de bazıları iş güzar, kendileri yapabiliyor böylece stresten kurtuluyorsunuz. Camı biraz hassas, çizilebiliyor tavsiye ederim. Dock için bir şey söyleyemem onun için bakmamıştım hiç dükkanlara.

• quote:

hdmi bağlıyken ekranı görüntüsünü nasıl kapatabiliriz

Aslında ben de HDMI bağlayıp dizileri anında Tvyo üzerinden izlemek istiyorum. Sanıyorum bunun için var olan HDMI kablonun ucuna şunun gibi bi şey almak gerek, siz nasıl hallettiniz?

http://www.kablosepeti.com/modules/catalog/products/pr_01_2704_max.jpg?rev=1355762768

Açıkcası ben tabletten bağladığımda masa üzerine koyar kılıfın kapağını kapattığımda da bir sorun olmaz diye düşünmüştüm!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 26 Ocak 2013; 16:30:49 >

• Arkadaşlar klavye sistemimi böyle ayarlayıp T9 sözlük ile yazmak istiyorum ama bir türlü bu şekle sokamadım var mı bir yolunu bilen?

https://ssl.gstatic.com/android/market/net.cdeguet.smartkeyboardpro/ss-4-320-480-160-1-41af801284f0106bf7b5629a4b5299820e65ee69

https://ssl.gstatic.com/android/market/net.cdeguet.smartkeyboardpro/ss-4-320-480-160-1-41af801284f0106bf7b5629a4b5299820e65ee69

ASUS Transformer Pad TF300TG KULLANANLAR BURAYA [ ana konu ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 31 Ocak 2013; 9:29:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

quote:

Herkese selam galaxy s2 den sonra yeniden asus transformer tf300t pad ile yeniden forum donanim sayfalarinda yaziyorum su anda bu tablete gore buyuk elektronik magazalarnda kilif bulamadim darty electroword bimex teknosa internet uzerinden almak istemiyorum gorerek almak istiyorum nerelerde bulabilirim sirkeci dogubank kadikoy yazicioglu diye teknosada calisan birisi soyledi asusu ariyorum buyuk elk.magazalarinda bulabilirsiniz diyor bu yazimi okuyan arkadaslardan yardim bekliyorum nereden temin edebilirim ayrica tf300t cihazima gore dock da almak istiyorum onuda bulabilecegim yer adres varsa cevap veren tum arkadaslarima simdiden cok tsk.ediyorum..

Henüz buldunuz mu bulmadınız mı bilmiyorum ayrıca hangi şehirde olduğunuzu belirtmemişsiniz ama sanıyorum istanbul. Ben kadıköy Yazıcıoğlu iş hanının yanındaki handa her tür aksesuarı ve kılıfı bulabileceğinizi belirteyim. Pazarlık edin, her zaman 5 lira fazla söylüyorlar sonra hemen iniyorlar:) Koruma jelatinini de bazıları iş güzar, kendileri yapabiliyor böylece stresten kurtuluyorsunuz. Camı biraz hassas, çizilebiliyor tavsiye ederim. Dock için bir şey söyleyemem onun için bakmamıştım hiç dükkanlara.

merhabalar,evet internetten promarket diye bir siteden gördüm ve bizzat görmek için yerine gittim doğubankın biraz ilerisinde çok yakın tek olarak dock da satıyorlar ama biraz pahalı geldi 350 tl şimdilik almayı düşünmüyorum benim tabletimde 3-g yok sadece wifi ile kullanıyorum ev için aldım,evde kasa tipi bir bilgisayarım var eşimle kullanma savaşımız sona erdi ona tableti verdim kılıfın yanında 5 tl.ye bir de tablet için kalem aldım böylece ekran koruyucu almaktan vazgeçtim fakat kalemle kullanmak çok hızlı ve çok güzel herkese tavsiye ederim,kılıfa gelince 45 tl.ye aldım gayet güzel daha sonra 2.kez gittiğimde şarj yerine takılan arkası usb çıkışı olan 2 TB'e kadar destekliyormuş içindeki kullanım kılavuzunda öyle yazıyor,16 gb philips usb belleğimdeki hd filmleri çok rahat seyrettim,dock almayı usb çıkışı var diye düşünüyordum böylece halletim yan sanayisi 45 tl.olan orjinal asus usb çıkışı 60 tl. ben orjinal aldım herkese tavsiye ederim yalnız 60 tl.den fiyat düşmediler fiş vermeyin 50 tl.ye alayım dedim kabul görmedisonuç olarak aldığım beyaz kılıfımın içinde çok şık oldu herkese tavsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalerguven

Herkese selam;
    07.09.2012 itibarı ile ASUS Transformer Pad TF300TG sahibi oldum. eksenbilgisayardan satın aldım. ilk izlenimlerim çok iyi gayet hızlı ve başarılı bir ürün. kullanmaya başlamadan önce min 8 saat şarjda tutmanızı öneririm. özellikle tegrazone 'dan oyun indirim grafik ve işlemcinin gücünü görmenizde büyük faydaya var.
    Tecrübelerimizi burada paylaşalım..
    Henüz ürüne kılıf bulamadım :P silikon kılıf lazım arka kısmı için sanırım.
    Sevgiler.

halen kullaniyormusunuz? memnunmusunuz? hangi modeli sizde ki?
  • quote:

quote:

Aslında ben de HDMI bağlayıp dizileri anında Tvyo üzerinden izlemek istiyorum. Sanıyorum bunun için var olan HDMI kablonun ucuna şunun gibi bi şey almak gerek, siz nasıl hallettiniz?

http://www.kablosepeti.com/modules/catalog/products/pr_01_2704_max.jpg?rev=1355762768

Açıkcası ben tabletten bağladığımda masa üzerine koyar kılıfın kapağını kapattığımda da bir sorun olmaz diye düşünmüştüm!

O tür bir kablo da olabilir, benim telefonun mini hdmi kablosu uyumlu çıktı-ben onunla bağladım çok net görüntüsü var, aslında bir elektronikçiden rahatlıkla temin edebileceğiniz bir kablo-
    ekranı kapatma isteğim şarjın daha uzun dayanması içindi, henüz bir çözüm bulamadım
    Usb üzerinden henüz çıktı alamadım( çok da uğraşmadım açıkçası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrehoca -- 29 Ocak 2013; 21:15:10 >

• quote:

quote:

quote:

O tür bir kablo da olabilir, benim telefonun mini hdmi kablosu uyumlu çıktı-ben onunla bağladım çok net görüntüsü var, aslında bir elektronikçiden rahatlıkla temin edebileceğiniz bir kablo-
    ekranı kapatma isteğim şarjın daha uzun dayanması içindi, henüz bir çözüm bulamadım
    Usb üzerinden henüz çıktı alamadım( çok da uğraşmadım açıkçası)

Ben TV'ye bağlamak için ekstra kablo almak yerine, piyasada bulduğum bu aparatı kullandım. Fiyatı, ki bana göre pahalı ama getirisini düşünüp pazarlığa girmedim, taş çatlasa 5 lira olması gerekir ama 10 liraya satıyorlar.

Televizyon üzerinde hazır bulunan HDMI kablonunun çıkışına bağladım ve direkt tablete bağladım, TVYO'yu açıp İşler Güçler'in kaçırdığım bölümlerini açtım, görüntü TV'ye tam oturdu ve hiç bir sorun yaşamadım.

Not: HDMI yolu ile görüntüyü TV'ye verdiğinizde tabletinizde ne görüntü ne de ses oluyor, bunun farkına vardım. TV'den seyrederken varlığından bile haberimiz olmuyor, böylece tablet internet televizyonu olarak da kullanabiliyoruz. Muhakkak denemenizi böyle bir şansınız var ise boşuna tablette izleyip gözlerinizi yormamanızı şiddetle öneririm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 31 Ocak 2013; 12:42:35 >

• arkadasin fotografini ekledigi dönüştürücü ve 5mt hdmi kablo satiliktir urunler sifirdir fiyat 50 tl ilgilenen arkadaslar pm atsin

• mycloud ve mynet uygulamasını nasıl kullanabilirim tablette ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T1L4

mycloud ve mynet uygulamasını nasıl kullanabilirim tablette ?

kendim sordum kendim buldum cevabını mycloud kullanımının. asusun sitesinden asus sync indirin ve tableti pcye bağlayın. tanıtın yani.Şifre oluşturmanızı ister o şifreyi unutmayın. daha sonra kabloyu çıkarın. mycloud'a girip my desktop tıklayın ve start to scan all available devices diyin. karşınıza zaten bilgisayarınızın ismi çıkar. tıkladığınızda asus sync tanıtırken yazdığınız şifreyi isteyecek. onu girdiğinizde tablet üzerinden pcnizi kontrol edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar,

asus transformer pad tf300tg aldım ve bu cihaz'a windows 8 kurabilirmiyim öğrenmek istiyorum...

Konu hakkında tecrübesi bilgisi olan bir kişi yardım ederse sevinirim...

Teşekküler
  • quote:

Orijinalden alıntı: uaemrah

Arkadaşlar,

asus transformer pad tf300tg aldım ve bu cihaz'a windows 8 kurabilirmiyim öğrenmek istiyorum...

Konu hakkında tecrübesi bilgisi olan bir kişi yardım ederse sevinirim...

Teşekküler

Su an icin win8 yuklemek mumkun degil ama ilerde cikar diye dusunuyorum cunku populer tabletlerden biri tf300 yakin zamanda port ederler

• Asus Transformer Pad TF300T var elimde kutusunda hiç açılmamış sıfırdır. Amerikadan aldım.. 450 dolara 700 TL ye vericem almak isteyen olursa....Amerika'dan Gamestop'tan alınmıs cihazdır..
  • selamlar, asus tf300t var, amerika'dan arkadaşım getirdi tableti. son android güncellemesi (4.1.1) olduktan sonra problem şu: kullanmaya başladıktan bir 10 dakika sonra tabletin üst ve alttaki kısımlar ben dokunmasam bile dokunulmuş gibi tepki veriyor, mesela kendiliğinden klavye çıkıyor, home ekrandayken diğer ekranlara geçiyor, internet tarayıcı açıkken adres kısmını seçip klavye çıkıyor, google varken ha bire sesli arama çalışıyor, oyun da oynanmıyor haliyle, kendi kendine çalışıp duruyor...

bana yardımcı olabilecek var mı????
  • quote:

merhaba,bu adresde tahir isimli arkadaş çok güzel anlatmış bu akşam evde deneyeceğim bakalım çalışacakmı?

adres:http://www.androidcanavari.net/android-4-0-x-ve-uzeri-flash-nasil-yuklenir/

tahir diyor ki:
    04 Kasım 2012, 00:29
    Arkadaşlar daha önce telefonumu resetlemistim. Ve devamında google üzerinden flash player yukleyememistim. Ama daha sonra marketten son sürüm flash player yüklemeyi yaptım. Nasıl olduğunu anlatayım.
    1- Telefonunuzun hotspotshield vpn yüklü olması gerekir. Yoksa marketten yukleyebilisiniz
    2- telefonunuzun hotspotshield vpn uygulamasını açıp kuruyoruz.
    3- google’dan blackmart alpha uygulamasını indiriyoruz. Bu program google play gibi android içerikli uygulamaların yüklenmesini sağlayan magzadir.
    4- blackmart alpha uygulamasından flash player diye arama yapıyoruz. Karşımıza JB flash player diye bir uygulama çıkıyor. Aynı flash player settings görünümünde. Açık gri renkte bir uygulama. Ama flash player değil. Bunu telefonunuzun yukluyoruz.
    5- Sonra JB flashplayer uygulamasını açıyoruz. Burada flash player resimi çıkacak. Bunun üzerine tıklayıp. Telefonunuz flash playerin google play’deki bir önceki versiyon olan flash playri yüklemeye başlıyor. Yükleme bittikten sonra telefonunuzun flash player hazır. Ama olmaz ben son flash playeri google player yüklemek istiyorum derseniz adobe mağazasına baglanin en allta mobil uygulamalar var oraya tıklayın. Başlandıktan sonra adobenin mobil telefonlar için ürettiği uygulamalar ve aynı zamanda flash player gozukecektir. Flash player uygulamasına tıklayın sizi google play’e yönyönlendirecek. Karşınızda mağazadan guncelle deyip çıkarsınız. Alın size son sürüm flash player. Hayirli uğurlu olsun…

Bu tablet hoşuma gitti ama anladığım kadarı ile flash videoları oynatamıyor. Flash Player yüklemek için de Androidli bir tel. e sahip olmak gerekiyor sanırım
    Bende symbianlı telefon var. (N8)
    Flash oynatması için benim telefonumla bir şey yapılabilir mi?
    Yapılabilir diyorsanız bu tablet alınabilir gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: muRTah

Bu tablet hoşuma gitti ama anladığım kadarı ile flash videoları oynatamıyor. Flash Player yüklemek için de Androidli bir tel. e sahip olmak gerekiyor sanırım
    Bende symbianlı telefon var. (N8)
    Flash oynatması için benim telefonumla bir şey yapılabilir mi?
    Yapılabilir diyorsanız bu tablet alınabilir gibi duruyor.

Yok hocam direk flash apksını adobe un sitesindn indirip kuruyorsunuz firefox tarayıcı ile videolarda bir soruna rastlamadım şu ana kadar.

Hatta linkte veriyim

http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html

Burada aşağıya doğru in flash player for android 4.0 başlığındaki ilk apk yı indir kur.sonra zaten firefox ile girice video ya tıkladığın zaman flash ı aktif etmek için tıklayın yazıyor tıkladığınızda açıyor hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 8 Şubat 2013; 22:56:15 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.