Şimdi Ara

ASUS Transformer Pad TF300TG KULLANANLAR BURAYA [ ana konu ] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
508
Cevap
17
Favori
65.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaslar bu cihazi rootlayan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba iki sorum olacak kullanan arkadaşlara , Asus TF300TG modeli için
    1. Sim kart tipi nedir ( Mini Sim / Micro Sim ) ?
    2. PC ile Kablo üzerinden tabletin 3G bağlantısı paylaşılabiliyormu ?

Şimdiden Teşekkürler
  • quote:

Ali.A

Cihazı Rootlu olarak kullanıyorum. Yalnız 3G Desteği olan custom rom yok. Cihazın orijinal romunu rootlayıp gerekli eklemeleri yaparak kullanıyorum.
    Bu cihaz ile ilgili root bilgileri aşağıdaki linkte mevcut.
    Asus TF300 Bootloader Kilidi Açma - Root Etme - CWM Kurma - Rom Yükleme

quote:

Gapspy

Sim Kart tipi. iPhone gibi çekmeceli fakat normal sim kart büyüklüğünde. SimKartı kestirmeniz gerekmiyor.

quote:

MonitörKertenkelesi

Mesajınızdaki kılıfın aynısını sanalpazar üzerinden almıştım. Gayet kullanışlı. Benim aldığımda kalem, kılıf ve ekran koruyucu film beraber geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzeNHocA

quote:

Ali.A

Cihazı Rootlu olarak kullanıyorum. Yalnız 3G Desteği olan custom rom yok. Cihazın orijinal romunu rootlayıp gerekli eklemeleri yaparak kullanıyorum.
    Bu cihaz ile ilgili root bilgileri aşağıdaki linkte mevcut.
    Asus TF300 Bootloader Kilidi Açma - Root Etme - CWM Kurma - Rom Yükleme

quote:

Gapspy

Sim Kart tipi. iPhone gibi çekmeceli fakat normal sim kart büyüklüğünde. SimKartı kestirmeniz gerekmiyor.

quote:

MonitörKertenkelesi

Mesajınızdaki kılıfın aynısını sanalpazar üzerinden almıştım. Gayet kullanışlı. Benim aldığımda kalem, kılıf ve ekran koruyucu film beraber geldi.
    quote:

Gapspy

OzeNHocA
    Hızlı cevabınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gapspy -- 9 Ocak 2013; 15:27:23 >

• ASUS Transformer Pad TF300TG CİHAZI OLUPTA SATMAK İSTEYEN OLURSA LTF BENİMLE İRTİBATA GEÇSİN
    0 532 377 23 17 NURİ
  • Elimde Asus Transformer TF300T (3G degil Wifi özelliği olan makinedir) var. Amerika'dan Gamestop Mağazasından aldım. kutusu hiç açılmamış sıfırdır. İzmir'de elden teslim edebilirim. Fiyatı 850'den 800'e düşürdüm. Zaten 440 dolara almıştım cihazı. ihtiyacım olmadıgı için satıyorum.....
  • Elimde Asus Transformer TF300T (3G degil Wifi özelliği olan makinedir) var. Amerika'dan Gamestop Mağazasından aldım. kutusu hiç açılmamış sıfırdır. İzmir'de elden teslim edebilirim. Fiyatı 850'den 800'e düşürdüm. Zaten 440 dolara almıştım cihazı. ihtiyacım olmadıgı için satıyorum.....
  • kamerası yeşil gösteren var mı ?
    sorunum photoshop touch kullanırken çekilen fotonun yemyeşil çıkması
    normalde sorun yok
    bi yeşil kamera sorunu okumuştum bi yerlerde
  • Aynen bende cok nadir cikiyor yesil kamera sorunu herhalde kamera tam odododaklanmadan çekince oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

kamerası yeşil gösteren var mı ?
    sorunum photoshop touch kullanırken çekilen fotonun yemyeşil çıkması
    normalde sorun yok
    bi yeşil kamera sorunu okumuştum bi yerlerde

Bende de oldu.
    İlk aldığım gün internete bağlandığımda güncelleme yaptı.
    Sonraki günler kendi yerleşik programıyla %50 yeşil veya bozuk pikselli çekti.
    Fakat denediğim FV5, LG Camera, Camera JB+ gibi programlarda sorun ortaya çıkmadı.
    Fabrika reseti yaptım ve yerleşik kamera programı normale döndü.
    Donanımsal değil yazılımsal bir sorun olduğu kanısına vardım.

(Diğer başlığa bakarsanız kasada çatlak ve hoperlör sorunum da var)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bafilli

Elimde Asus Transformer TF300T (3G degil Wifi özelliği olan makinedir) var. Amerika'dan Gamestop Mağazasından aldım. kutusu hiç açılmamış sıfırdır. İzmir'de elden teslim edebilirim. Fiyatı 850'den 800'e düşürdüm. Zaten 440 dolara almıştım cihazı. ihtiyacım olmadıgı için satıyorum.....

Teknosa turuncu indirimlerde 699'a kadar indi, ben de 735'e yakaladım. Tekrar turuncu indirimler başladı, eğer olmasaydı piyasa fiyatı 999 gibi bir fiyata senin fiyatın uygun olabilirdi. Tabii Amerika'dan alınan cihazın garantisi Türkiye için olur mu bunu da bilmek gerek.

Şu an 792 lira!

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/tablet-pc/739/125042909/asus-tf300t-1a090a-tablet-pc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 12 Ocak 2013; 10:11:35 >

• takip
  • merhaba,

dün ben de eksen bilgisayardan asus tf300 tg aldım ve hemen kurcalamaya başladım...

lakin bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. youtube uygulamasından bir şarkı dinlerken, internetten de birşeyler yapmak istiyorum ancak browser ı açtgım an youtube duruyor.. uygulamanın arka planda çalışmasını istiyorum.. bunu nasıl yapabiliriz ?

overskreen diye bir uygulamadan bahsediliyor ancak o browserdan farklı tablar açtıgımızda işlem yapabilmemizi sağlıyor anladıgım kadarıyla (yani iki tab açık.. birinde youtube.. birinde de forumdonanimhaber mesela)

yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

cihaz ile ilgili ilk izlenimlerim son derece olumlu.. ekran kartı işlemcisi çok iyi..

wi fi sorunsuz bağlandı..3G için data hattı taktım direkt çalışmaya başladı.. mini sd kart kısmı sıkıntısız çalışıyor.

ilk fırsatta bir inceleme yayımlayacağım

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• arkadaşlar, canon marka yazıcım var,bu çıktı işini nasıl yapcaz, lütfen yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: emrehoca

arkadaşlar, canon marka yazıcım var,bu çıktı işini nasıl yapcaz, lütfen yardım

Yazıcıdan kablosuz bağlantı varsa wifi üzerinden. Eğer yazicinizi google dan ayarladiysaniz direkt netten çıkış alabilirsiniz.

• Selamlar Asus Transformer TF300T (wifi) 750 tlye satiliktir. Amerikadan aldim kutusu hic acilmamis sifirdir. İsteyen olursa ozelden yazsin.

• Herkese selam galaxy s2 den sonra yeniden asus transformer tf300t pad ile yeniden forum donanim sayfalarinda yaziyorum su anda bu tablete gore buyuk elektronik magazalarnda kilif bulamadim darty electroword bimex teknosa internet uzerinden almak istemiyorum gorerek almak istiyorum nerelerde bulabilirim sirkeci dogubank kadikoy yazicioglu diye teknosada calisan birisi soyledi asusu ariyorum buyuk elk.magazalarinda bulabilirsiniz diyor bu yazimi okuyan arkadaslardan yardim bekliyorum nereden temin edebilirim ayrica tf300t cihazima gore dock da almak istiyorum onuda bulabilecegim yer adres varsa cevap veren tum arkadaslarima simdiden cok tsk.ediyorum..

• Ben bugün satın aldım. Cihaz açılmıyor. Asus logosu takılı bir şekilde kalıyor. Ayrıca cihaz kapanmıyor da. Power tuşuna uzun bastığımda da sorun devam ediyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 - 5 ay önce kadar teknosadan arkadaşıma 1079 liraya aldık lakin kullanamadığı için satmaya karar verdi. İstanbul içi elden verebilir.

Fiyat konusunda kafasında birsey yok. Teklif olursa degerlendirmek istediğini söyledi.

Sıfır gibi cihaz halen çok fazla kullanmadı zaten güncellemesi 4.1.1 oldu.
    32 gb hafızası var ve 3g li versiyonudur.

Teklif konusunda özelden ulaşabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.1.1 e flash player bulan varmı ?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.