Şimdi Ara

ASUS Transformer Pad TF300TG KULLANANLAR BURAYA [ ana konu ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
508
Cevap
17
Favori
65.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hacı1992

quote:

Orijinalden alıntı: muRTah

Bu tablet hoşuma gitti ama anladığım kadarı ile flash videoları oynatamıyor. Flash Player yüklemek için de Androidli bir tel. e sahip olmak gerekiyor sanırım
    Bende symbianlı telefon var. (N8)
    Flash oynatması için benim telefonumla bir şey yapılabilir mi?
    Yapılabilir diyorsanız bu tablet alınabilir gibi duruyor.

Yok hocam direk flash apksını adobe un sitesindn indirip kuruyorsunuz firefox tarayıcı ile videolarda bir soruna rastlamadım şu ana kadar.

Hatta linkte veriyim

http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html

Burada aşağıya doğru in flash player for android 4.0 başlığındaki ilk apk yı indir kur.sonra zaten firefox ile girice video ya tıkladığın zaman flash ı aktif etmek için tıklayın yazıyor tıkladığınızda açıyor hemen.

Çok teşekkürler. Henüz bir tablet almadım ama tablette istediğim özellikler :

Yüksek çözünürlüklü bir ekranı olsun, (Min. 1280*800)
    -Güçlü bir işlemcisi olmalı (Nvidia Tegra veya Snapdragon min 1 GHz) ki oğlum Asphalt7yi -takılmadan oynayabilsin.
    -Kulaklık çıkışı mutlaka olmalı
    -USB giriş olmalı (falsh bellekten mp3 çalabilmek için)
    -wi-fi, 3G olmalı
    -flash videoları oynatabilmeli
    -Androidin, "yeni çıkacak sürümlerine güncellenebilen" bir sürümünü barındırmalı.
    -HDMI çıkışı olmalı.
    -Excel, Word, PowerPoint çalıştırabilmeli (oluşturma+düzenleme)
    -Maillerime [ev ve işyeri (exchange server üzerinden)] ulaşabilmeli.
    -10.1 ekranlı olmalı
    -Genişletilebilir hafıza olmalı.
    -Dock gereksiz . Olmasa da olur.

Bu özellikleri taşıyan bir marka/model önerebilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler.
    Saygılarımla.

• quote:

-Güçlü bir işlemcisi olmalı (Nvidia Tegra veya Snapdragon min 1 GHz) ki oğlum Asphalt7yi -takılmadan oynayabilsin.
    -wi-fi, 3G olmalı
    -Androidin, "yeni çıkacak sürümlerine güncellenebilen" bir sürümünü barındırmalı.
    -HDMI çıkışı olmalı.
    -10.1 ekranlı olmalı

Şimdiden teşekkürler.
    Saygılarımla.

Aradığınız bütün özellikler tf300 tg de var lakin asus un da diğer firmalar gibi güncelleme desteğinin kısıtlı olacağını düşünüyorum.yani belki tf 300 tg ye 4.2 vermez ya da verirse de son güncelleme olur bu.tabi custom rom olarak istediğiniz sürümü yükleyebilirsiniz ama bu da garanti dışı bırakacaktır cihazı.

Gel gelelim güncelleme desteği android cihazlara.şu an bildiğim 3g li bir nexus 7 var 32 gb ama onda da ne micro sd girişi ne hdmi çıkışı var.yani bu isteklerinizi karşılamıyor.hem de 7 inç.

Samsung note 10.1 var.bilmiyorum bütçeniz çıkar mı ama samsung un da güncelleme desteğini ne kadar sürdürür o da muallakta.yani size şu tablet sürekli güncellenir diyebileceğim bir nexus tabletler var onlarda bana apple özentisi gibi geldiğinden güncelleme desteğine rağmen tercihimi onlardan yana kullanmadım.karar sizin.bütçeniz çıkıyorsa note 10.1 çıkmıyorsa asus tf300tg işinizi çok çok görecektir zaten.

Güncelleme desteği uzun süreli olan tabletler aşağıda.özelliklerine bakıp neyden vazgeçeğinizi siz belirleyeceksiniz.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/google-nexus-7-32-gb-3g-google-tablet-pc-en-ucuz-fiyatlari,36949.html
    3g var 7 inç kart girişi ve hdmı çıkışı yok

http://www.istanbulbilisim.com.tr/google-nexus-10-16gb-google-tablet-pc-en-ucuz-fiyatlari,36829.html
    3 g yok kart girişi ve hdmı yok diğer özelikleri mükemmele yakın

Asus tf300 tg istediğiniz özelikler var güncelleme desteği kısıtlı.

• quote:

quote:

-wi-fi, 3G olmalı
    -HDMI çıkışı olmalı.
    -10.1 ekranlı olmalı

Şimdiden teşekkürler.
    Saygılarımla.

Aradığınız bütün özellikler tf300 tg de var lakin asus un da diğer firmalar gibi güncelleme desteğinin kısıtlı olacağını düşünüyorum.yani belki tf 300 tg ye 4.2 vermez ya da verirse de son güncelleme olur bu.tabi custom rom olarak istediğiniz sürümü yükleyebilirsiniz ama bu da garanti dışı bırakacaktır cihazı.

Gel gelelim güncelleme desteği android cihazlara.şu an bildiğim 3g li bir nexus 7 var 32 gb ama onda da ne micro sd girişi ne hdmi çıkışı var.yani bu isteklerinizi karşılamıyor.hem de 7 inç.

Samsung note 10.1 var.bilmiyorum bütçeniz çıkar mı ama samsung un da güncelleme desteğini ne kadar sürdürür o da muallakta.yani size şu tablet sürekli güncellenir diyebileceğim bir nexus tabletler var onlarda bana apple özentisi gibi geldiğinden güncelleme desteğine rağmen tercihimi onlardan yana kullanmadım.karar sizin.bütçeniz çıkıyorsa note 10.1 çıkmıyorsa asus tf300tg işinizi çok çok görecektir zaten.

Güncelleme desteği uzun süreli olan tabletler aşağıda.özelliklerine bakıp neyden vazgeçeğinizi siz belirleyeceksiniz.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/google-nexus-7-32-gb-3g-google-tablet-pc-en-ucuz-fiyatlari,36949.html
    3g var 7 inç kart girişi ve hdmı çıkışı yok

http://www.istanbulbilisim.com.tr/google-nexus-10-16gb-google-tablet-pc-en-ucuz-fiyatlari,36829.html
    3 g yok kart girişi ve hdmı yok diğer özelikleri mükemmele yakın

Asus tf300 tg istediğiniz özelikler var güncelleme desteği kısıtlı.

Bütçede sıkıntı yok ama gördüğüm kadarı ile Samsungda da kulaklık çıkışı yok.
    Olsa çok iyi olurdu. Güncelleme işi sıkıntı olmaz samsungda. Zira 4.2 ye güncelleyip bir süre kullandıktan sonra zaten garantisi bitecek.
    Bu özellikleri barındıran bir tablet yok mu yahu?
    Çok şey mi istedim ki ne?
    Asus TF700KL çok iyi bir cihaza benziyor ama sanırım henüz satışa çıkmadı.

• quote:

Bütçede sıkıntı yok ama gördüğüm kadarı ile Samsungda da kulaklık çıkışı yok.
    Olsa çok iyi olurdu. Güncelleme işi sıkıntı olmaz samsungda. Zira 4.2 ye güncelleyip bir süre kullandıktan sonra zaten garantisi bitecek.
    Bu özellikleri barındıran bir tablet yok mu yahu?
    Çok şey mi istedim ki ne?
    Asus TF700KL çok iyi bir cihaza benziyor ama sanırım henüz satışa çıkmadı.

Öncelikle tf 700 ve tf201 gibi cihazlardan uzak durun.kasası yüzünden wifi ve gps de sorun çıkaryormuş.ayrıyetten tf 700 serisinde aynı sorunlara ek olarak ekran çözünürlüğünün yükssk olmasından dolayı sıkıntılar çıkıyor.size bekleyin demek istemezdim ama bütçede sıkıntı yoksa mayıs haziran gibi şenlik başlıyor.eğer teknolojiye meraklıysanız ve şu an bir tablet alırsanız haziran gibi pişman olabilirsiniz.ama çok alakam yoktur maillerime bakıyım asphalt gibi oyunaları oynatsın yeter diyorsanız note 10.1 ihtiyacınızı uzun süre görecektir.(kulaklık çıkışı illa ki vardır.)

• quote:

Bütçede sıkıntı yok dedinizde şimdi aklıma geldi
    Asus padfone 2 yi alırsanız gelecekteki pişmanlıktan kurtulabilirsiniz.hem telefon hem de tablet olarak kullanabilirsiniz(yanında verilen dock sayesinde).tabi ülkemizde yok henüz yurt dışından alabilirseniz şu an gördüğüm en iyi donanıma sahip tablet.
  • quote:

quote:

Bütçede sıkıntı yok dedinizde şimdi aklıma geldi
    Asus padfone 2 yi alırsanız gelecekteki pişmanlıktan kurtulabilirsiniz.hem telefon hem de tablet olarak kullanabilirsiniz(yanında verilen dock sayesinde).tabi ülkemizde yok henüz yurt dışından alabilirseniz şu an gördüğüm en iyi donanıma sahip tablet.

Verdiğin değerli bilgiler için çok teşekkür ederim. Yarın Note10.1 alacağım gibi görünüyor.
    Ancak son 3 şey kaldı kafamda:

Samsungun sitesinde :

quote:

Tarayıcı : Android İnternet Tarayıcı
    Belge Görüntüleyici: Var

yazıyor.

Alırsam Bu cihaza opera, FF, chrome gibi tarayıcılar yüklenemez mi?
    Bir de Word. excel ve PDF dosyalarında sadece "görüntüleme" mi yapabilirim?
    Oluşturma/düzenleme yapamaz mıyım?

Son olarak da USBden flash bellek bağlayıp oradaki mp3leri dinleyebilir miyim?

Saygılarımla.

• quote:

Verdiğin değerli bilgiler için çok teşekkür ederim. Yarın Note10.1 alacağım gibi görünüyor.
    Ancak son 3 şey kaldı kafamda:

Samsungun sitesinde :

quote:

Tarayıcı : Android İnternet Tarayıcı
    Belge Görüntüleyici: Var

yazıyor.

Alırsam Bu cihaza opera, FF, chrome gibi tarayıcılar yüklenemez mi?
    Bir de Word. excel ve PDF dosyalarında sadece "görüntüleme" mi yapabilirim?
    Oluşturma/düzenleme yapamaz mıyım?

Son olarak da USBden flash bellek bağlayıp oradaki mp3leri dinleyebilir miyim?

Saygılarımla.

Hiçbir kısıtlamanız yok.istediğiniz tarayıcıyı ücretsiz olarak kurup istediğiniz programla da belgelerinizle düzenleme ve görüntüleme yapabilirsiniz.usb bellek bağlama işini de 30 pin otg kablo alarak halledersiniz.böylece tam boy usb girişi sağlıyor.ama otg nin 30 olduğundan emin değilim aldığınız yere sorarsınız ya da gg de bolca satılıyor.bir de bu aletle not almak çok zevkliye benziyor.s-pen bayağı güzele benziyor.isterseniz videoları izlersiniz isterseniz yarın alıp kendiniz test edersiniz

• şu an bostancı vatandayım. 2 saat önce aldığım toshiba at-300ü 5. Dak.da kilitlendiği için geri verdim. Note 10.1 aldım. Asus da bakayım dedim ama yoktu. Umarım 10.1 sorunsuz çıkar. Başlığı kirlettiğim için tüm forumdaşlarımdan ayrıca özür dilerim. @hacı1992: çok çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bu tablete usb otg ile joystick takip deneyen var mi ben taktım ama tanımadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus TF300TG kullanan bir tanıdığım yanlışlıka içindeki bütün fotoğrafları silmiş. Cihazı pc ye taktığımda Taşınabilir Medya Player olarak görüyor. içine girdiğimde ise depolama birimini görüyorum.
    Ama recovery programı tabletin diskini görmüyor. Bunun bir hal çaresi var mı?
  • arkadaşlar ablama netbook almayı düşünüyorduk kendisi öğretmen daha çok office programlarını kullanır ve de internet tabi en önemlisi de taşınabilirliği bu asusun bi de 3g artısı var biraz araştırdım ama kararsız kaldım birkaç öneride bulunabilecek var mı acaba, mesela bu tableti dockla kullanırken nası oluyo bi netbook dan ne farkı var eksisi ya da artısı android olması netbook olarak kullanılabilirliğini etkiliyor mu vs. yardımcı olabilecek varsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsndnc

arkadaşlar ablama netbook almayı düşünüyorduk kendisi öğretmen daha çok office programlarını kullanır ve de internet tabi en önemlisi de taşınabilirliği bu asusun bi de 3g artısı var biraz araştırdım ama kararsız kaldım birkaç öneride bulunabilecek var mı acaba, mesela bu tableti dockla kullanırken nası oluyo bi netbook dan ne farkı var eksisi ya da artısı android olması netbook olarak kullanılabilirliğini etkiliyor mu vs. yardımcı olabilecek varsa sevinirim

Merhaba. Öncelikle tablet almaya karar veren kişilerin bilmesi gereken konu şudur: Tablet pc desktop veya laptop pclerin bir basamak üstüdür, altı değildir. cep telefonundan farklıdır. Laptobu elinizde taşımak yada kucağınızda çalıştırmak zorunda kalırsanız hafif olmasını tercih edersiniz. Ayrıca elinizin altındaki cihazın nasıl çalıştığını merak etmiyorsanız, olabilecek her türlü sorunda cihazı satın aldığınıza pişman olacaksınız demektir. Gördüğüm kadarıyla bu model tableti alıp bu forumda tabletin sorunlarını anlatan arkadaşlar genellikle android işletim sistemiyle ilk defa karşılaşan arkadaşlar. Piyasada kalite açısında ipad ve samsung dan sonra Asus üçüncü sırada geliyor. Bu model tablet kalite, özellik ve fiyat açısında oldukça iyi. Bu söylediğim tabiki altı ay sonra değişecek. Çünkü tablet piyasası çok hızlı gelişiyor. Teknolojik gelişmelere ayak uydurmak gerekiyor.

Bende bu sebepler yüzünden bir kaç aydan beri tablet almayı düşünüyordum. on gün önce tablet modellerini araştırmaya başladım ve sonunda Asus tf300tg modeline karar verdim. Bir mağazada tesadüfen görüp elime aldığımda doğru karar verdiğimi anladım. Hemen gidip başka bir mağazadan satın aldım. Çünkü 50TL avantajlı fiyat+3 ay erteleme+10 taksit imkanı vardı. Piyasada dock dahil olmayan modelleride var dikkat etmek gerekiyor. Tablet 1000TL+ dock 350TL değerinde. Sadece tableti 1250 TLye satanlarda var. Kesinlikle dock ile beraber almak gerekiyor. Bu şekilde netbooka çok benziyor. Kullanırken zorluk çekmezsiniz. tablet üzerinde mini hdmi ,simkart yuvası, microsd kart, mikrofonlu kulaklık girişi var. Ayrıca mikrofon ve hoparlör var. Arka kamera 8 mp. GPS var. Dock üzerinde usb, sd kart yuvası var. Tablet bir mandal ile dock üzerine kolayca oturuyor ve netbook halini alıyor. klavyeden yazabiliyorsunuz, üzerindeki touch pad e dokununca mouse imleci beliriyor ekranda. İsterseniz ayrı bir mouse takabilirsiniz. Ekranı hem elle hemde mouse ve klavye ile kontrol edebiliyorsunuz. Usb den 16 gb lik eski flash diskimi taktım, hemen gördü. içindeki mp4 video dosyalarımı program yüklemeden, tam ekran, üstelik bu kadar kaliteli ve takılmadan izlemeye başlayınca tableti almakta ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. Şimdi ileri android ayarları için piyasada kitap araştırıyorum. Çünkü HTC evo 3d telefonumdaki interneti bluetooth üzerinden tablet ile paylaşmak istiyorum. tablete sim kart takıp internete bağlayabilirsiniz ama telefonda internet varken yeni karta gerek yok. Eğer office kullanacaksanız bu modeli tavsiye ederim. Sadece internet veya oyun için alıyorsanız yine 4 çekirdekli versiyonu olan 7 inç nexusu tavsiye ederim. 16-32gb olanlarla program ve oyun kurarken rahat edersiniz. 8 gb kolay doluyor. Henüz tablete kılıf alamadım çünkü bütün mağazalar ipad aksesuarları ile dolu. İnsanlar yavaş yavaş tablet=ipad olmadığını bunun gibi kaliteli modellerde öğrenecekler gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

Asus TF300TG kullanan bir tanıdığım yanlışlıka içindeki bütün fotoğrafları silmiş. Cihazı pc ye taktığımda Taşınabilir Medya Player olarak görüyor. içine girdiğimde ise depolama birimini görüyorum.
    Ama recovery programı tabletin diskini görmüyor. Bunun bir hal çaresi var mı?

Bildiğim kadarıyla winpc ler linux diski görmezler ama tam tersi linuxten pc diski görebilirsin. Bu işin hal çaresi android recovery programı bulup onunla diski taramandır derim. Gerçektende android tabanlı çok iyi recovery programları varmış. inşallah kurtarırsın dosyaları :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mourah

Bugün tf300tg tabletin ekranini nemli bir bezle temizlerken ekranda sanki bugulu bir cama parmaginizla sekil cizilmis gibi lekeler gordum 3 ile 5 cm uzunluklar arasindalar.. Ekran kuruyunca kayboluyorlar ancak nemli bezle silince tekrar gorunuyorlar ekrani zorlamadan defalarca lekeli bolgeleri silmeme ragmen birturlu gecmek bilmediler sizce servise vermelimiyim?

Eğer lcd veya daha hassas bir ekranı böyle temizlemeye kalkarsan hasar görebilir. Tabletin yanında gelen bezi kullan tabiki temizleme sıvısı ile birlikte. Sana tavsiyem ekrana jelatin koruyucu çektir, parmakla dokunmak yerine stuylus kalem kullan ve ekranı tencere dibi gibi ovalamaktan vazgeçip her şeyi takma kafaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet.an -- 12 Şubat 2013; 2:24:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet.an

... Şimdi ileri android ayarları için piyasada kitap araştırıyorum. Çünkü HTC evo 3d telefonumdaki interneti bluetooth üzerinden tablet ile paylaşmak istiyorum. ....

Htc evo 3d hotspot wi-fi üzerinden bağlanmayı denedin mi?
    Eğer bağlanabilirsen bluetooth la uğraşmana hiç gerek kalmaz.

http://www.htc.com/help/tr/howto_iframe.aspx?id=82814&type=1&p_id=398

• quote:

Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

quote:

... Şimdi ileri android ayarları için piyasada kitap araştırıyorum. Çünkü HTC evo 3d telefonumdaki interneti bluetooth üzerinden tablet ile paylaşmak istiyorum. ....

Htc evo 3d hotspot wi-fi üzerinden bağlanmayı denedin mi?
    Eğer bağlanabilirsen bluetooth la uğraşmana hiç gerek kalmaz.

http://www.htc.com/help/tr/howto_iframe.aspx?id=82814&type=1&p_id=398

Güzel fikir, henüz denemedim ama hotspot wi-fi kullanmak şarj durumunu nasıl etkiler? insanın iki android cihazı olmayınca bu konulara kafa yorması gerekmiyor :)

• bu tableti alırken, yanında dock da almaya değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboker

bu tableti alırken, yanında dock da almaya değer mi?

Bence değiyor, klavye ile yazmak çok eğlenceli oluyor.
  • quote:

hocam biraz geç oldu ama verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. bir kaç soru daha sormak isterim office programlarını kullanırken nasıl oluyo mesala bi sunu üzerinde değişiklik falan yapmak gerektiğinde bi sıkıntı oluyor mu benim kafama takılan bu çünkü doc ppt vs doysalarda uğraşılacağından android olması bunu etkiliyor mu bir de dock pil ve çeşitli bağlantılar için var dimi usb vs yani dock da ayrı bi hafıza durumu var mı şimdiden teşekkürler hocam, biraz daha param olursa hediye olarak bile alabilirim ablama :)
  • Uzun süredir girmedim bu konuya ama 2-3 şey öğrenmem gerek. 8 aydır mutlu mesutuz 300tg ile ama ekran koruyucu filmlerle sıkıntılarım var. Bir tane mat almıştım, resmen ekrandaki yeşil-mavi-kırmızı ledler ayrıştı, anında çıkardım. Bir de parlak almıştım, o da çok fazla sürtünme yapıyor, yani parmaklar akıcı kaymıyor. Kullananlar varsa nereden aldıklarını tavsiye etsinler lütfen.

Bir de pil durumları nasıl, benim dock takılı değilken hiç durmadan 3G nette dolaşınca 5 saat falan gidiyor. Bunun biraz daha çok olması gerekmiyor mu? Wi-fi falan kapalı, parlaklık en düşükten bir seviye üstte, plan ayarı güç tasarrufunda, arka planda çalışan gereksiz uygulama yok, sanki pil performansı düşmeye başladı. Sizin tecrübeleriniz neler?

Bir de sanki forumdan birisi PS3'ün Dualshock 3'ünü bağlamıştı, yanlış mı hatırlıyorum? Var mı böyle bir durum?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.