Merhaba, Arkadaşlar bugün asus tuf 4070ti siparişi verdim sonradan farkettim ki oc edition diye bir başka modeli var. Normalde bunlara çok takılmam ama araştırmalarımda bu ikisi arasında sağlam test bulamadım o yüzden merak uyandırdı bilgili arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. İkinci konuda rog strix beklememek. Bildiğiniz üzere Türkiye de bir şey istiyorsan ve imkanın o an varsa hemen alacaksın yoksa fiyatlar faiş derecede artabiliyor. Bu düşünceden dolayı rog strix 27k-30+k aralarında geziyor indirim beklemek risk olarak geldi sizler ne düşünürsünüz rog vs tuf konusunda. |
Asus tuf 4070 ti oc edition vs standart edition
-
-
Tek cevabım incehesap gaming gecelerini bekleyin oradan alın.Asus rog 24 bine 6 taksit adınıza faturalı satıldı iki hafta önce tufta 20 bine.Millet amazondan getirdiği garantisiz roga 25 bin yazmış.Bu insanlar kafayı yemiş amazondan gelme garantisiz rtx4070ti 15 binden kuruş fazla olmamaliki satilabilsin.
-
Normalde aynı çipset içinde oc yazan modellerin çoğunda öyle dişe dokunur bir performans farkı olmuyor. Hatta verilen fiyat farkına bile. Oc olan modeller ürün farklılaştırmak için.
Tüketicinin cebinden biraz daha fazla para çıkartabilmek için. Siz normal bir 4070 ti alsanız aynı işi görecekti. Sadece hemen hemen aynı fiyata yakalıyorsanız alın derim oc versiyonu.
Birde kendi fikrimdir, asus ta olsa rog strix de olsa 4070 ti çipsete 28 - 30 k lar çok. 30 k ya en üst çipset olmasa da 4080 ler var.
Bende yeni zotac 4070 ti aldım, arkadaşta aynısınn oc olanı var nerdeyse bir fark yok aralarında fps olarak. Bendekinin 150 fps aldığı yerde öteki 152 .2 aldı verilen farka değiyormu hayır.
Ama asus ta oc ve olmayan modelleri aralarnda bir araştırın. Ben büyük bir fark olacağını sanmıyorum. Özellikle verilecek paraya farka değmeyecektir. Bir 4070 ti bir 4080 olmayacaktır oc ile.
Türkiyede ki imkanlar ve piyasa koşulları konusuna da katılıyorum.
-
garantisiz yurtdışı ama sıfır 4070ti 15k olsun ama garantisiz 3080ti-3090 13k olsun öyle mi hocam? eleştiriniz çok yanlış hocam. 2. olarak 25kya 4080 rog strix satan vardı yurtdışı ben hiç bir yerde 25k ya 4070ti görmedim yurtdışı ki ülkede 20-22k arasına bulunabilen kartı hangi akıllı alır?
-
oc edition modeller yerine düz modeller tercih edilebilir. rgb takıntınız yoksa tuf serisi gayet yeterli 2k 120-140fps 4k 60 fps üstü her oyunda alabileceksiniz. dlss 3.0 çok büyük fark oldu 15-20gün evvel cyperpunka 7gb lık güncelleme geldikten sonra 100-110 fps yerine 130-140 fps almaya başladık 2k ultra ayarlarda.
-
Sarı sitede gördüm bende şok oldum zaten.İncehesabin sıfır tr garantili taksitli sattigindan daha yüksek fiyatlara koymuslar.En son sarı sitede 17000 e Tr garantili 1 haftalık galax rtx4070 ti satıldı.Favdaydi fiyatı arkadas kaldırmış ilanı satmış.Evet doğru garantisiz kartla fiyat farkı çok olmalı bence çünkü ciddi meblağlar artık ekran kartları.Amazon kart bozuldumu çöpe gidiyor yurtiçi servisler sıkıntılı yurtdisiyla kim uğraşacak.Bu arada garantisiz 3080ti yi 13 bine kimse almaz.Ben daha yeni 15 ay tr garantili iki ay mining yapılmış rtx3080 i 9750 ye zor sattım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkanCOO -- 30 Mart 2023; 16:11:0 > -
Dediğiniz gibi çok bir fark yok oc edition la düz arasında kaldı ki oc ler 4-5k fiyat farkı var indirim olmadan. Bugün geliyor kart bakalım nasıl olcak. Çoğu sitede stok yok.
Aynı şekilde 28-30k verilmez diye düşünüyorum.
-
İncehesap da stok yok bugün gaming gecesinde aynı fiyatlarda rog strix gelirse iade edip onu alırım.
İkinci el olayına hiç bulaşasım gelmiyor. Bir önceki kartım msi gaming x trio ydu çok memnun kaldım. Bu sefer biraz da asus a şans verelim bakalım.
-
30 bin verip rog 4070 ti alacağıma, 30 bin verip düz model 4080 alırdım. -
Aynı fikirdeyim o yüzden indirimde tuf aldım 4070 ti için çok fazla rog fiyatları.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X