Şimdi Ara

[SATILDI] ASUS TUF B450-PRO GAMING -- 2750TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 ASUS TUF B450-PRO GAMING -- 2750TL
    XPG D30 8X2 16GB ramlerle kullanıyorum. A1 ve A2 slotlarına takılı kullandım, diğer türlü çalıştıramadım. Tek tek denediğim zaman sistem açılıyor ama iki rami takınca açılmıyordu, A1 ve A2 ye aynı anda takınca açıldığı için bu şekilde 4 yıl kullandım. İki adet M2 SSD, bir adet SATA SSD ve 2 tane HDD ile sorunsuz kullandım. Başka sisteme geçtiğim için boşa çıktı. OC için çok elverişli, R5 5600 işlemciyi deneme amacıyla 5050mhz e kadar çıkardım ve sorunsuz çalıştırdı. Günlük olarak +200mhz, 1.16v ile kullanmıştım. VRM leri çok az ısınıyor ve üstündeki ses kartı normal kullanıcı için fazlasıyla yeterli.

Anakarta windows gömülü.

Edit: Anakartı Ankara dan birisi satın aldı ve test etti. İlanda belirttiğim gibi, ilk iki RAM slotuyla sistem düzgün çalışmış ama sonraki iki RAM slotuyla çalışmamış, özetle ilk iki RAM slotu ile sorunsuz çalışıyor. Kendisinin monitöründeki durum nedeniyle VGA girişinde sorun yaşadığı için anakartı geri gönderdi.

a

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• aynı renklere takman gerekmiyor mu ramleri.

• lindeman kullanıcısına yanıt

Aynı renklerdeyken açılmıyor diye belirtmiştim. Tek tek takınca hepsinde açılıyor onu anlamadım.

• normalde b1-b2 kullanman gerekir tek ram oluncada b2

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.