Şimdi Ara

ASUS TUF B450-PRO GAMING RYZEN 5 3.NESİL İLE UYGUN MUDUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben bu anakartı sipariş ettim. Ryzen 3.nesil ile uygun mu yoksa bios update istiyim mi?

• Biz de araştırdık bu anakartı r5 3600 ile kullanmak için. Bios sürümü 1201 ve üzeri olması gerekiyor. 1201 versiyonu da 2019 Mayıs ayında yayınlanmış bir BIOS sürümü. Arayıp bu versiyon ya da daha üstü versiyona update edilmesini isteyin. Bazı firmalar turuncu bir "Ryzen 3000 Desktop Ready" etiketi yapıştırıyor ancak Vatan Bilgisayardaki ürünün kutusunda öyle bir etiket yoktu ve "Bios Update yapıyorsunuz değil mi?" diye sorduğumda sistemin diğer parçalarını bizden alırsanız bios update yaparız dedi çalışan. Normalde yaparız demesi lazım. Garibime gitti.
  • ASUS TUF B450-PRO GAMING

Bu model iyi duruyor yani pro gaming olan.

Aldıgınız yerle irtibata geçin turuncu ryzen 3000 etiketi yapışılı ise destekliyor.
  • Arkadaşlar itopyadan sistem aldım komple.(R5 3600 için).Ancak montajı kendim yapıcam.Pazartesi günü arıycam bakalım.Linkte öyle bi ready yazısı var resimde.Sizede atayım.2.Resim
    https://www.itopya.com/asus-tuf-b450-pro-gaming-amd-b450-ryzen-2-am4-ddr4-3200mhz-oc-m2-hdmi-dvi-anakart/
    *
    Birde bu anakart için iyi şeyler duymadım.Sizce nasıldır bu kart ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veysigz -- 14 Aralık 2019; 22:35:25 >
  • geçen hafta itopyadan bu anakart ve ryzen 5 3600 aldım, direkt olarak çalışıyor, üzerinde amd ryzen desktop 3000 ready etiketi mevcut alırken sormuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reference

geçen hafta itopyadan bu anakart ve ryzen 5 3600 aldım, direkt olarak çalışıyor, üzerinde amd ryzen desktop 3000 ready etiketi mevcut alırken sormuştum.
    Anladım hocam. Çok teşekkür ederim. Memnun musunuz anakartınızdan?
  • Veysigz kullanıcısına yanıt
    şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım, daha önce asus anakart kullandığımdan tercih sebebim oldu.(Asus maximus vııı gene 6700K)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Stok soğutucuyla mı kullanıyorsunuz? Stres testinde sıcaklıklar ne alemde?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.