Şimdi Ara

ASUS TUF B550-Plus Q-LED ciddiye alınmalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemi ilk açmada VGA ışığı yanıyor ve yeniden başlatma yapınca bu sefer yanmıyor. Ekran kartını çıkarttım, görüntü ve güç kablolarını çıkarttım fayda etmiyor. Kullanım sırasında herhangi bir sorun yaşamıyorum ama ışığı yanık görmek sinirimi bozuyor. ASUS'a mesaj attım onlar da kartı çıkart, kabloları kontrol et demiş. Bu uyarı ışığını ciddiye almam gerekir mi yoksa sistemi çalıştırdıktan sonra yeniden başlatma yapmaya devam mı edeyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Msi bir anakartla bios güncelleyince böyle bir sorun yaşamıştım, bios sürümü değiştirince geçmişti. Performans sıkıntısı olmuyorsa dert edecek bir şey yok bence.

• melihcskn M kullanıcısına yanıt

Çalışma konusunda sıkıntı yok da işte ışık yanık görünce sinir bozuyor.

• Benim eski asus anakartta da böyle bir sorun vardı ara ara ilk açılışta VGA ışığı yanıyordu ama görüntü falan her şey normal sıkıntı yok sistemde tekrar restart yaptığımdadüzeliyordu ben üstüne gitmedim ama bios ile alakalı bir şey bence

• Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    9 gün deneme yaptım. 8 günü sistemi çalıştırmadan önce monitörü açtım, bugün ise monitör kapalı olarak sistemi çalıştırdım. Sonuç: sistem çalıştırıldığında monitör açıksa Q-LED yanmıyor; monitör kapalıysa yanıyor. Sanırım sistem çalışınca monitör kapalıyken ekran kartı görüntü veremediğini sanarak uyarı veriyor.

• Eski sistemimde de aynı durum mevcuttu hızlı başlatmayı kapatarak çözmüştüm. Yanmasında herhangi bir problem yok.

• dtmnyars kullanıcısına yanıt
    Deneyeyim onu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPTAL
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dtmnyars kullanıcısına yanıt

Hızlı başlatmayı kapatmak çözüm olmadı bana maalesef.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.