< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ASUS TUF GAMING FX505DU BQ150T - KULLANICI KULÜBÜ (7. sayfa)
-
-
-
merhaba benim laptopbum boşta iken ve şarja takılı iken çok şarj harcıyor. fikri olan var mı?
-
Merhaba boşluk tuşu takılıyor gibi olanlar var mı aramızda ?
-
şarj %100 dolu iken fişi çektiğinzde ne kadar gidiyor.Oyun oynarken ve oyunsuz yazarsanız sevinirim.Bende mi bir sorun var acaba. ya da her hangi bir optimizasyonda. bi 5 saat gösteriyor kalan pil. 1 saate düşüyor.3 saate çıkıyor sonra. En yüksek parlaklıkta kullanırım hep bu arada.bilgisayar 3 günlük
-
arkadaşlar ekranı full parlaklıkta kullanıyorum en yüksek yüzde yüz.güç ayarlarınının hepsi yüksek performansta.ama ekran sanki hala olması gerektiği gibi parlak değil.görüntü loş gibi.var mı bi çzöümü
-
intel grafikleri kontrol merkezi , ekran , renk ayarları, doygunluk.
bu ayarı arttırarak sorunu nispeten çözdün renkler canlandı
-
15/2/2020 de almıştım cihazı.Hafta sonu cihaz aniden kapandı.Hiçbir uyarı ışığı yanmıyor.Sitesine baktım. Şarjdan çek power a bas 30 sn diyor (statik enerji) onu da yaptım .yine olmadı.Tekrar şarja taktım yok birşey. En son Arıza kaydı oluşturdum.UPS kargo güç bela geldi (koca Bursada 1 merkezleri var)
SMS Infocomm diye bir firmaya yolladık bakalım. İnşallah bir problem çıkartmazlar :-(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X