Şimdi Ara

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.004
Cevap
69
Favori
270.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MyASUS son güncellemesiyle birlikte MyASUS üzerinden donanım güncelleştirme seçeneği kayboldu gibi. Aynı sorunu yaşayan var mı? (Edit: Silip tekrar yükledim, sorun çözüldü)

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beygirbey -- 6 Mayıs 2021; 1:23:10 >
  • Beygirbey kullanıcısına yanıt

Customer Support sekmesinde Canlı Güncelleştirme > En son kısmına taşımışlar

• Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü

3000.Çalışma Saati

• Arkadaşlar son BIOS güncellemesinden sonra oyunlarda anlık takılma, donma oluyor. Her zamanki oyunda fanlar devreye girmezken, şimdi fanlar devreye giriyor.

Bu sorunlarla karşılaşanlar var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alcarinquue

Arkadaşlar son BIOS güncellemesinden sonra oyunlarda anlık takılma, donma oluyor. Her zamanki oyunda fanlar devreye girmezken, şimdi fanlar devreye giriyor.

Bu sorunlarla karşılaşanlar var mı?

FA506II bende de oluyor ama önceden de oluyordu

• Alcarinquue A kullanıcısına yanıt

Takilma/tekleme kronik bir sorun halen ASUS bir çözüm uretemedi.

• En sonunda çok sinirlenip format attım. Düzeldi diyebilirim. Eskiden oyun akmıyordu, takılıyordu. Şimdi akıyor.

• Nazar deymesin ama neredeyse 1 haftadır tekleme ile karşılaşmadım 😅. Umarım düzeltilmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sürekli internet bağlantısı kopuyor. İnternette sorun yok, modemde de sorun yok ama bilgisayarın modem ile bağlantısı sürekli kopuyor saat başı. Son 2 gündür yapıyor bunu. Nasıl çözebilirim. DNS i sıfırlamayı denedim. Aygıt yöneticisinden güç yönetimine girip tiki kaldırdım ama sorun devam ediyor.

Wifi kartının driverini kaldırıp eski bir sürüm ile değiştirmeyi dener misin?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Armoury Crate'de bulunan sessiz, performans ve turbo seçenekleri yalnızca fanları mı etkiliyor yoksa işlemci ve ekran kartını da etkiliyor mu? İyi bir sistem gerektiren bir oyunu sessiz modda açtığımda işlemci ve fan daha mı yavaş çalışır yoksa işlemci yine turbo modda çalıştığı gibi çalışıp fanların hızı mı düşük oluyor? Kısacası tarayıcıda falan sessiz modda takılırken unutup, performans veya turboya almadan oyuna geçersek bir problem olur mu

Hocam aynı sorun 2 gündür bende de var. Sorunu çözebildiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamer4fun4

Hocam aynı sorun 2 gündür bende de var. Sorunu çözebildiniz mi?

Format attım sonra bir daha format attım. Şu an fena değil gibi. 6 saatte 1 kere gitti. Modem ile bağlantısı kopuyor anlamıyorum sorunu bir türlü

Formatın dışında bir çözüm yolu bulmak lazım. Ben bir önceki sürümü yükledim şimdi ama henüz kullanmadım. Yarın belli olur durum.
    Asus şu yazılım işini beceremedi bir türlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamer4fun4

Formatın dışında bir çözüm yolu bulmak lazım. Ben bir önceki sürümü yükledim şimdi ama henüz kullanmadım. Yarın belli olur durum.
    Asus şu yazılım işini beceremedi bir türlü.

Aynen hocam, Asus yazılım konusunda epey kötü. Bu konuda MSI'ı çok arıyorum.

• Birkaç ay önce ben de bu wifi sorunları yaşıyordum hatta birkaç sayfa geriye giderseniz resimli olarak sorunumu anlatmıştım detaylıca. Umarım sizlerde olan sorun benimki gibi olmaz çünkü benimkinde servise gitti wifi kartı değişti. Asus yetkili servisi ile konuşabilirsiniz yazılımsal olarak sorun varsa size mail atıp düzeltme yollarını gösterebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü

bugün bilgisayarımın ekranında ghost screen olduğunu fark ettim. ne güzel sorunlar birikiyor hepsini tek seferde aradan çıkartıcam serviste :D pcyi alalı ne kadar olmuş siz hesabını yapın.

• ekranın sol altında da biraz ışık sızması oluşmuş oh oh ne güzel.

• berkantkz B kullanıcısına yanıt
    Sen daha fazla arıza çıkmadan git bi servise

• quote:

Orijinalden alıntı: Wraithinto

Sen daha fazla arıza çıkmadan git bi servise

1 ay sonra sınavlardan sonra anca mümkün

• 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.