Önce servisi telefonla ara yazılımsal olarak ne yapabilirsin onla ilgili bilgilendirsinler. Mail falan atıyolar aşamalar gösteriyor mailde onları bi dene olmazsa servise gönderirsin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (231. sayfa)
-
-
Cihazı kullanan veya satın almak isteyen meraklısı varsa diye atıyorum. Ürünün cinebench cpu sonuçlarını bırakıyorum. neden ss yerine telefonla çektiniz diye sormayın ben de bilmiyorum dalgınlığıma geldi herhalde. iyi forumlar
-
Merhaba, bilgisayarınızı servise gönderdiniz mi eğer gönderdiyseniz klavye değişimi yapıldı mı? Benimde shift tuşu hafiften silinmeye başladı, eğer değişim yapıyorlarsa bende göndereceğim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FyberestMerhaba, bilgisayarınızı servise gönderdiniz mi eğer gönderdiyseniz klavye değişimi yapıldı mı? Benimde shift tuşu hafiften silinmeye başladı, eğer değişim yapıyorlarsa bende göndereceğim.
henüz göndermedim. temmuz ayı içerisinde göndermeyi düşünüyorum.
bu arada harf silinmesi kronik sorun sanırım. tuşu alıp kendim yenisini taksam diye bakınırken aliexpress'te buldum; yorumlara atmışlar çoğu kişinin silinmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkantkz -- 2 Temmuz 2021; 14:23:41 > -
Tek tek tuşları değiştirebiliyor muyuz? Youtube'da izlediğim bir videoda klavyenin tuşları tek tek değiştirilmiyor, komple klavyenin sökülüp yenisinin takılması lazım diyordu. Aliexpress linkini atar mısınız lütfen?
-
quote:
Orijinalden alıntı: FyberestTek tek tuşları değiştirebiliyor muyuz? Youtube'da izlediğim bir videoda klavyenin tuşları tek tek değiştirilmiyor, komple klavyenin sökülüp yenisinin takılması lazım diyordu. Aliexpress linkini atar mısınız lütfen?
tabi hocam değiştiriliyor. ancak çok pahalıya geliyor yurt dışından vergi vs eklenince.
Bizim modele göre olanı bulamadım, sanırım kaldırılmış. uyar mı bilmem ama bu var:
tr.aliexpress.comOrijinal Asus TUF oyun FX505 FX505GD FX505GE FX505GM FX86 serisi Laptop klavye anahtar ve klipleri|Replacement Keyboards| - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/i/4000584656618.htmlbi de aklıma başka bir çözüm geldi benim ama bunu servisten sonra uyguluycam: klavye etiketi aldım, tuşları onunla kaplıycam. silinirse de o silinsiz. orijinal klavye ne kadar uzun silinmeden kalırsa o kadar iyi. aldığım etiket bu:
henüz kullanmadım, hakkında yorum yapamıycam.
-
Herkese selamlar. Malum asusun kendi programları sorun çıkarıyor. Batarya için asusun daha önceden yayınladığı bir uygulama var. Sırf batarya optimizasyonu için myasus kullanan arkadaşlar verdiğim linkteki programı kullanarak myasus programını silebilirler. İnşAllah işinize yarar.
-
Arkadaşlar ısı değerleri nasıl sizlerde şuan en Fazla kaçı görüyorsunuz oyun ve oyun görüntü ayarları ile kaç dereceye kadar çıkıyor söyler misiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende 4600h 1650ti modeli var.
güç planı Windows modunda grafik ayarları da hem nvidia denetim masasında hem de oyun içinde varsayılan ayarlarda olmak üzere; csgo oynarken 85 derece gördüm en fazla. genelde 75-80 civarlarında takılıyor hem gpu hem de cpu.
Yine çok yüksek işlemci kullanım oranına bakılınca %60'ı geçmemesi lazım ama saçma bir şekilde 80 90 larda geziyor GTA5'te test etmiştim ilk aldığımda 90-105 arası gitgel yapıyordu
-
windows güncellemesi sonrası veya asus güncellemesi sonrası tüm oyunlarda fps drop yemeye başladım ayrıca ısınmada başladı. anlam veremiyorum 1 ay önce böyle birşey yoktu.
-
Öyle birşeyler var önceden aynı yaptığım işlemler de 75 81 dereceye çıkıyordu max şuan 84 86 arası ısı değerleri
Çoğu oyunda cpu 95 dereceyi görüyor hep. Oyunu hemen kapattıktan sonra mouse bir anlığına donup takılıyor ayrıca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080pHD -- 4 Ağustos 2021; 20:24:16 >
-
hocam benim de c tuşu ve sol alt tuşu silindi resmen acaba pandemi dönemi dezenfektanlarıyla ilgisi var mı? Garantiye gönderdiniz mi? Bitmeden garantimiz kullanalım madem böyle bir hakkımız varsa.
-
-
dezenfektan hiç kullanmadım desem yalan olmaz. ona karşın silindi yine de.
henüz servise götüremedim, fırsatım olmadı.
demek ki alkollü dezenfektan olayını konu dışı bırakıyor. Çok enteresan alt ve C tuşları gitti sadece halbuki muhtemelen daha fazla bastığım tuşlar vardır.
-
Benimde aynı şekilde Shift ve alt tuşunda silinme mevcut. Garanti kapsamında değiştirmek için onlara yazdığımda gelen cevap.
Müşteri Deneyimi
Değerli ASUS Kullanıcısı,
Klavye üzerinde oluşan durum kullanıcı kaynaklı zamana bağlı olarak oluşan bir durumdur. Kullanım alışkanlığınıza göre klavye tuşlarında yıpranma oluşur. Bu durumda değişim ücret dahilinde sağlanacaktır.
Saygılarımızla,
İhsan_S
ASUS Müşteri Hizmetleri
-
ahajdbdnakahsjskls zamana bağlı dedikleri 5 yıl olsa anlarım da "oyuncu bilgisayarı"nda 3 4 ayda oluşan harf silinmesine de kullanıcı hatası demezsin be Asus. yapmışsın oyuncu pcsi tabii ki de klavyesini çok kullanıcaz bunun. bir de ordu sertifikası var. yersen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkantkz -- 14 Ağustos 2021; 8:13:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X