Tamam fiyat performans bilgisayarı ama böyle bir adilik dandiklik de görmedim bu ne ya alalı bir sene olmadı... |
Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (232. sayfa)
-
-
Arkadaşlar şöyle bir problem yaşayan var mı? Windows 10 sürekli Radeon driverını kendince güncelliyor ve yüklemiş olduğum radeon güncel radeon software driver uyumsuzluğuna neden oluyor. Donanım güncellemelerini kapattım Windows Update ayarlarından ona rağmen sürekli oluyor. Bir kısır döngüye girdim. Tekrar güncel driver kuruyorum Windows sonra kendisi kafasına göre tekrar güncelliyor...
-
AMD sitesinde uygun sürücüyü bulması için Bi yazılım vardı o sürücüyleri indirdiğimiz yerde 30-60 mb civarlarında. onu kullanarak çözdüm bunu ben
https://www.amd.com/en/support/apu/amd-ryzen-processors/amd-ryzen-5-mobile-processors-radeon-graphics/amd-ryzen-5-4600h
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkantkz -- 16 Ağustos 2021; 10:39:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
GÜNCELLEME: En aşağıda koyduğum linkle sorunu çözdüm.
Yok şef ben de benzer yapıyordum zaten ama yine Windows buldu yükledi ve başa döndük... Otomatik sürücü güncellemesi de kapalı... Neden bunu yaşıyorum acaba... Yani otomatik indirip yüklüyor olması da aşırı sorunlu değil mi? Ben istemiyorum bu yazılımı yüklemeyi ve zorla indirip yüklüyor. Bunun önüne geçemez miyiz? Eskiden sürücü güncellemeleri opsiyonel olarak efendi efendi altta çıkardı, ayrıca indirirdim indirmek istersem.
redditAMD SoftwareComponent 26.2040.0.0https://www.reddit.com/r/ZephyrusG14/comments/i57vzz/amd_softwarecomponent_26204000Şu linkte bir çözüm olduğu iddia ediliyor, deneyip yazacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beygirbey -- 26 Ağustos 2021; 8:42:51 >
-
deneyip bildirirseniz memnun olurum hocam. uzun süredir yaşamıyorum bu sorunu ama yine olursa diye aklımızın bi köşesinde bulunsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O linkle çözdüm hocam, bir tane yazılımımsı indirdi ondan o sorunlu update i gizledim artık çıkmıyor.
-
Sadece alttan aydınlatmalı bir klavye koysalardı çok daha güzel olurdu. Gün geçtikçe bilgisayardan nefret ediyorum. Klavyenin aşınması-şeffaf tuşların zamanla kararması, ısınma problemi, hoparlör sesinin az olması, güncel sürücüleri kurup windows uptade'nin kendi kafasına göre eski sürücüleri kurması .
-
Windows Update sürücü sorununu yukarıda izah ettiğim yöntemle ben aşabildim ama var tabii makinede bir bazı dandiklikler. Isınma konusunda da Turbo Boost'u kapattığım için ilk aylarda 80 altıydı şu an bazen 85 fln gördüğü oluyor. Hepimize premium seri makineler nasip olsun inşallah.
-
İnşallah kardeşim
-
ben turbo boostu kapattığımda sıcaklıkta düşüş olmuştu ve normal olarak fanların hızı da düşmüştü ama dikkatimi çeken nokta şu oldu ki kasada daha fazla ısınma oldu bunu çözemedim ve anlam veremedim
-
Enteresan olmuş. Bende bariz 10 dereceye yakın düşüş olmuştu. Soğutucu da kullanıyorum Cooler Master'ın ama aşırı aşırı fark yarattığını sanmam.
-
21 TB
-
Merhaba arkadaşlar, konuya daha önce ekledim mi bilmiyorum ama iki farklı zaman diliminde fifa oynarken ghost screen ve ekranda titreme meydana gelmişti. Bugün 3. kez oldu ama hep fifa oynarken oldu bunlar. daha uzun saatlerce daha ağır oyunlar oynadım, ya da eş değer olacaksa pes oynadım ama bu fifada ne varsa buna neden oluyor diye düşünmeye başaldım. ilk olduğunda fifa 2021 oynuyordum, 2. oluşundaysa fifa 2019 oynuyordum, bugünse henüz birkaç gün önce yayınlanan fifa online 4 oyununda oldu. donanımsal mı yazılımsal mı bu şimdi anlam veremedim. bazı kaynaklarda fifanın ani fps düşüp yükselme durumunun buna sebep olabileceğini okudum ama emin olamadım. bunu yaşayan var mı acaba sormak istedim.
-
Merhaba, 2019TUF modelini kullanırken de 2020TUF modelini kullanırken de FİFA20 ve 21'de ekran titremesi sorunu yaşadım. Sizin de söylemiş olduğunuz gibi sadece FİFA'da oluyordu bu problem. Oyunun ilk çıktığı dönemlerde oluyordu özellikle. Ancak sonradan hiçbir şey yapmadan problem çözüldü. Güncellemeden midir artık başka bir şeyden mi bilmiyorum ama donanımsal bir problem olacağını sanmıyorum.
-
Keşke benimki de çözülse. Bazı forumlarda fps dalgalanmasından kaynaklanıyordur dendi diye öax 60 fps yaptım sayacı. Nispeten azalma oldu. O da şöyle daha geç olmaya başlıyor ve daha az titriyor. Ama ara sıra yine bir halta yaramadığı da oluyor o yüzden kesin çözüm lazım
Masaüstünde sağ tık yapınca donma oluyordu Asus Tuf serisinde. Bu sorun yeni aldığım HP pavilionda da var 5600h RTX3050.
-
Windows optimizasyonu ya da amd'nin chipset sürücüleri ile ilgili hocam.
ayrıca dün windows 11 kurdum daha önce kuran oldu mu bilmiyorum da. bakalım neler bekliyor beni.
-
Deneyimlerinizi bekliyoruz. Ben de geçmeyi düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X