< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (234. sayfa)
-
-
tüketici hakem heyetini gitmek farz asus teknik servisi kötü
-
Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, maalesef benim ASUS TUF A15 notebook cihazımda da ekranın orta-alt tarafında 1 adet turuncu renkli ölü piksel var, cihazı aldıktan birkaç gün sonra ortaya çıktı yada ben çok dikkatli bakmama rağmen ilk başta fark etmedim, konu ile ilgili Asus desteğe e-posta göndermiştim bana verdikleri cevap aşağıdaki gibidir, bende cihaza ihtiyacım olduğundan ve pandeminin yoğun olduğu dönem uğraşmak istemediğimden açıkçası beni çok rahatsız etmediğinden dolayı herhangi bir tüketici kurumuna başvurmadım. Bu durum sizi rahatsız ediyor ise bence hakkınızı arayınız sonuçta bu bir kusurdur.
ASUS destek görevlisinin yazdığı cevap;
"Talebiniz için teşekkür ederiz.
Notebook ürünlerindeki ekranda bulunan ölü pikseller için servislerimiz sadece aynı bölgede 3 adet veya ekrana dağınık şekilde 5 adet ölü piksel olması durumunda ekran değişimi yapılmaktadır.
ASUS ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperV -- 19 Ekim 2021; 16:42:27 >
-
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ben de aynı cevabı bekliyorum zaten fakat kaç piksel olduğunu anlayamadım sol üstteki beyazlık bahsettiğim ölü piksel. Bunun bir tane olduğunu düşünmüyorum ancak kaç tanedir bir fikrim yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
arkadaşlar windows 11'e geçtim fakat çözünürlüğü full hd'den bi tık öteye götüremiyorum. sebebini bilen var mı? Nasıl çözebiliriz? Windows 10'da 2560 x 1440 kullanıyordum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beygirbey -- 25 Ekim 2021; 13:58:30 > -
Opsiyonel olan sürücülere RADEON yükseltme yapınca sorun çözüldü. Bilgilerinize.
-
Merhaba Asus TUF A15 notebook kullanmaktayım, Windows güncelleme kısmında Windows 11 yükseltme teklifi gözükmektedir, güncelleme kısmından Windows 11 indirip kurulumunu yaptırsam Windows 10 lisansı kaybolur mu ? ücretsiz bir şekilde Windows 11 sürümüne sahip olabilir miyim ? yada Microsoft'un sitesinden Windows 11 indirip usb belleğe atıp notebook cihaza kurulum yaptırsam direk eski Windows 10 lisansını tanır mı ? Bende Notebook cihazıma Windows 11 kurmak istiyorum fakat endişe ettiğim bir kaç husus vardır cihazda bulunan recovery menüsü ve bölümü silinir mi ? ve Windows 10 lisansım kaybolur mu ?
-
Lisans bende kaybolmadı. Recovery bölümü de kalır diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cevabınız için teşekkür ederim, usb belleğe iso dosyasını indirip sıfırdan temiz bir kurulum şeklide mi yaptınız, yoksa Windows güncellemesi ile mi ?
-
Temiz kurulum şeklinde değil. Üzerine kurulum yaptım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lisansınız kaybolmaz. Fakat W10' un üstüne güncelleme olarak yüklemenizi önermem.
Microsoft' un sayfasından W11' in ISO' sunu indirin temiz kurulum yapın. Bu şekilde daha sağlıklı ve sorunsuz bir W11 deneyimi yaşayabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ue-Gazi -- 25 Ekim 2021; 21:36:23 >
-
merhaba lisans hakkınızın kaybolmaması gerektiğine inanmakla beraber konuyla ilgili daha deneyimli arkadaşların yorumlarını izlemenizi öneririm ben pek deneyim sahibi birisi değilim. Kendi örneğimde temiz olmayan (üzerine) kurulum yaptım. Henüz bir problemle karşılaşmadım. Recorvery bölümü vs. hakkında hiçbir fikrim yok doğrusunu söylemek gerekirse.
-
arkadaşlar windows 11 e geçince her update kontrolünde amd driver in eski sürücüsü kuruyor , güncel sürücüyü devre dışı bırakıyor . Burada bu konu hakkında bilgi var mıydı acaba ? Çözüm için ne yapıyorduk ?
-
merhaba yukarıda konuyla ilgili gereksiz updatei kaldırmaya yarayan bir yazı paylaşmıştım.
-
eski mesajlarınıza baktım ama göremedim . Rica etsem beni oraya yönlendirebilir misiniz ya da tekrar paylaşır mısınız ?
şu gelişmiş sistem ayarlarından / donanım /aygıt yükleme ayarlarını otomatik yüklemeyi deaktif etmeme rağmen her güncellemede yine de kurmaya çalışıyor bende . Bu ayardan bahsediyorsunuz sanırım siz önceki postlarda ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 27 Ekim 2021; 12:10:15 > -
eski mesajlarınıza baktım ama göremedim . Rica etsem beni oraya yönlendirebilir misiniz ya da tekrar paylaşır mısınız ?
şu gelişmiş sistem ayarlarından / donanım /aygıt yükleme ayarlarını otomatik yüklemeyi deaktif etmeme rağmen her güncellemede yine de kurmaya çalışıyor bende . Bu ayardan bahsediyorsunuz sanırım siz önceki postlarda ?
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ue-Gazi -- 27 Ekim 2021; 13:16:4 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X