Şimdi Ara

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.998
Cevap
69
Favori
270.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce batarya sorunu olduğunu belirttiğim 4900H serisi bilgisayarımı servise gönderdim. Uzaktan müdahale ile çözemediler. 14 ay önce ilk aldığımda 8GB ramin yanına 16 GB daha eklemiş 24Gb çıkarmıştım. Birde 512 GB SSd eklediydim. Doğal olarak bunları arka kapağı açarak yaptım. Şimdi servise gönderirkende tekrar çıkardım onları belki değişim yaparlar diye. Upgarade etmede garanti sıkıntı olmaz dendiydi. Bakalım inşaallah sorun çıkarmazlar. Sonucu paylaşrım sizlerle. artık ne kadar sürer bilmiyorum.

• Akıncı2733 A kullanıcısına yanıt

battery wear lever yüzde kaçtı hatırlıyor musunuz?

• Critos kullanıcısına yanıt

bendeki veriler

20 aydır kullanıyorum

aida64 ile battery wear level

eskiden yeniye

%1-%15 arası her değeri görmüş

%11 şu an itibariyle

servis bataryaya 4000 tl ister yenisine

• Arkadaşlar, son zamanlarda sürekli bu hatayı almaya başladım. Benden başka bu durumu yaşayan veya çözümünü bilen var mı acaba?

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü
  • Merhabalar, bunu yaşayan oldu mu burada bilmiyorum ama Realtek 8822CE Wireless LAN 802.11ac PCI-E NIC'deki bir driver sorunu nedeniyle sanırım sürekli Wi-Fi'dan düşüyorum ve bilgisayarı restartlamam gerekiyor çoğu zaman. Bu konu başına gelen ve çözüm bulan oldu mu? Windows 11'den bir süre sonra bu sorun yaşanmaya başladı tam geriye takip edemiyorum sorunun kaynağını bulmak için... Bilen yardımcı olursa sevinirim. Doğru çalışan sürücülerinizin versiyonunu ve tarihini de iletebilirsiniz, onları kurup tekrar takip ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beygirbey -- 7 Mart 2022; 13:57:9 >
  • FA506II model cihazınızın bataryası 555 TL'dir.

Değişimi sağlanacak batarya şu an mevcut bataryanız ile aynı özelliklere sahiptir.

Yetkili servisimize ulaştırıp değişimini sağlayabilirsiniz.

555 TL batarya + 150 TL hizmet bedeli alınacaktır.

• 1080pHD 1 kullanıcısına yanıt
    Aynısı değil, aynı özellikteki demesi yan sanayi ürünü mü takılacağı anlamına geliyor? Garantisi yok muydu neden para isteniyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beygirbey kullanıcısına yanıt
    Son 2 haftadir Win10 da aynı sorunu yaşıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hangi modeldi sizin ki

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

bozulmadı zaten fiyatını merak ettim en azından dışardan uygun fiyat

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü
    Rtx 2060 olan model sanırım?

• https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/151987640

Arkadaşlar daha önce batarya sorunu nedeniyle servise gönderdiğim fa506ıu hn393 model bilgisayarım 20 kadar sonra tamir edilerek tekrar geldi. Batarya ve ana kart değişmiş. 4/5 gündür kullanıyorum. Şu an için bir sorun yok. Herhangi bir ücret talepte edilmedi. Garanti kapsamında değişim yapılmış. servisi tebrik etmek lazım. Beklediğimden daha hızlı çözüm üretildi.

battery wear level kaç şu an?

kaç gün sürdü süreç detaylı yazın bilgilenelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080pHD -- 12 Mart 2022; 1:31:3 >
  • Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü

Batarya durumu bu şekilde.

bilgisayarı kargoyla 20 şubatta göndermiştim. 7 Martta elime geçti. kargo süresinide hesaplar isek tamiratı 10 gün kadar sürmüş gibi gözüküyor. Buda bence iyi bir süre doğrusu. tamiratta istanbuldaki serviste yapılmış. daha önce 14 ay kadar kullanmıştım. batarya sorunu ondan sonra çıktı. Ayrıca ücretsiz değişim yapmalarıda güzel bir şey doğrusu. Kullanıcı hatası deyip işin içinden çıkabilirlerdi. Böyle bir durumda ana kart ve batarya epey bir para tutardı herhalde. Şu anda gayet iyi gözüküyor. 4/5 gündür kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım...

Bu değerlere aıda64 ile mi baktınız? Yazılımın FREE versiyonu da bu özellikleri gösteriyor mu?

• Hwmonitor programından baktım. Aida64 ten bakmadım. Ama ondan bakincada paylaşırım.

Teşekkür ederim.

Evet.

• 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.