Şimdi Ara

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.002
Cevap
69
Favori
270.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet o videoyu ben de izledim. Ama bizimkinden hiç öyle beklentim yok. Zaten ucuza verdik deyip bataryayı bile 48lik verdiler. Üstüne ikramda bulunacak değiller :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparişim üzerinden tıkladığımda. “Bu ürün yayından kaldırılmıştır” yazıyor. Sanırım ilk sipariş kotasını satarak doldurdular.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLADEEEE

Evet o videoyu ben de izledim. Ama bizimkinden hiç öyle beklentim yok. Zaten ucuza verdik deyip bataryayı bile 48lik verdiler. Üstüne ikramda bulunacak değiller :)
    sedat peker'in dediği gibi bir umuttur yaşamak
  • saredsa kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı uyarıyı görüyorum. Ön siparişi bile tükendiyse bayağı yoğun bir ilgi var demek ki.

• 10000 tl altı 14inç gaming bilgisayarı var mıdır. Asus zephyrus g14 çok güzel duruyor fakat usa fiyatı 1400 dolar civarı. Tr'de min 15k bulur sanırım. Maalesef bütçeyi çok aşar o da.

• Yorumlara biraz baktım, ülkeyi iyice ortadoğu çöplüğünün bir üyesi olarak görmeler başlamış, en kötü donanımı ver, hiçbir ekstra verme ama en fazla parayı buradan kazan.

Sonra vergiler, dolar kuru derken, para artık venezuella gibi olmuş sıfırlanmalar bollanmaya başlamış, altı sıfır geri gelecek bu gidişle ama o anlamda değil, pahalılıktan. Şu rakamlara bak 6.500, 8.000 10.000 15.000 falan maaşlara gelince tam tersi ama.

Bugünlere gelmemizde emeği geçenlerin ALNINI ÖPÜYORUM.

Şu ülkedeki zararsız, düzgün insanların 2-3 hobisinden birisi bilgisayar ona da kan doğrayın emi, Allah'la aldatan Allahsızlar sizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 27 Mayıs 2020; 20:40:12 >
  • 8300 lira olan versiyonu sipariş verdim hocam yalnız birkaç saat oldu ben sipariş vereli.

Hepsiburada ve Asus alanlarındada Türkiye nin en büyük iki firmalarından ancak doğru düzgün detaylı ürün özelliği yazamıyorlar/yazmıyorlar.

Soru sorunca da cevap alamıyoruz. Kimi arasak diğer firma ile görüşmemizi söylüyorlar.

- Ürünün bataryası kaç wh ?
    - Üründe ikinci nvme ssd portu var mı yok mu ?
    - Üründe hdd için sata portu var mı yok mu ?
    - 8gb ram. 1x8 mi 2x4 mü ?
    - Kendimiz ram veya disk takınca garanti bozuluyor mu ?
    - Kutudan çanta ve mouse çıkıyor mu çıkmıyor mu ?

Bu soruların cevabını bilmeden ya da vermeden ürünü nasıl satıyorlar hayret doğrusu.

Müşteri iğneyle kuyu kazar gibi bu soruların cevaplarını bulmak için saatlerce internette mesai harcamak zorunda mı?

Kanaatimce tüm soruların cevabını biliyorlar. Ama cevaplar müşterinin hoşuna gitmeyecek o nedenle bunları biraz yazmayarak, biraz sorulunca yuvarlak cevaplar vererek geçiştiriyorlar.

Benim kullanım senaryoma amacıma uydu fiyat performans ürünü olarak aldım.
    Son iki senedir fiyat olarak neyi eleştirsek bir süre sonra eleştirdiğimiz fiyatları arar olduk.
    O nedenle bu sefer önce alıp sonra eleştirmeyi tercih ettim.

• Arkdaşlar o değilde ürünler elimize geçtiğinde nasıl anlyacağız içini sökmeden kaçlık batarya kaç soğutma borulu kaç ssd slotlu ? Arka kapağı sökersek garantiden çıkar?

• quote:

Orijinalden alıntı: MrWin

Arkdaşlar o değilde ürünler elimize geçtiğinde nasıl anlyacağız içini sökmeden kaçlık batarya kaç soğutma borulu kaç ssd slotlu ? Arka kapağı sökersek garantiden çıkar?
    üzerindeki seri nodan sorgulama yapılıp anlaşılabilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi José -- 27 Mayıs 2020; 19:6:33 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    En fazla parayı buradan kazandıklarını zannetmiyorum, burada en fazla parayı hep devlet kazanıyor.
  • Al sat yapılır mı sizce

• Amd nin yeni işlemcileri cidden iyiymiş ve uzun vadeli iş görecek işlemciler yapmışlar. Bir süredir notebook araştırıyordum kesinlikle yeni nesil amd işlemcili notebook almayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa tabi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 27 Mayıs 2020; 19:28:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapezounta_

Al sat yapılır mı sizce
    Ek vergi gelmezse elinde kalır. Gelecek mallar çok daha iyi görünüyor çünkü
  • 2060’lı modelin fiyatını hatırlayan var mı arkadaşlar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    10600 civarındaydı hocam
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    10500 Olması lazım
  • Gittigidiyor gamers Arena'dan sipariş veren var mı?

• Hb üzerinden mi hocam?
  • patagon P kullanıcısına yanıt
    Hocam 6300'lükte var dendi asusla görüşen bir hocam tarafından.
    Ram de 1x8 diye söyledi bir hocamız.
    Onu da asusla görüşen bir hocamız garanti bozulmuyor dedi.
  • Güncelleme yapıldı 3 modelde stok gözükmüyor,1 modelin fiyatına trendyolda 200,hb'de 300 lira zam gelmiş.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.