Şimdi Ara

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.002
Cevap
69
Favori
270.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet. 48wh olanlara hdd takılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuky1

tesekkur ederım, su an fızıkı olarak elıne urun gecebılen kımse yok degıl mı?
  • 3-4 ay önce ryzen 5 2600x , 16 ram, 1660 super özelliklerine sahip orta bir pc topladım fakat bu ryzen 4800h adamı cidden cezbediyor ya.Fiyatlarda gayet güzel. Aralık ayında omen 15 almıştım 8100e 1660 ti,9750h işlemcili satıp masaüstünü topladım.Şuan bu makineler aklımı bir çelmedi değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuky1

birde 90W olan modelin linkini bulamadım acaba varsa eklermisiniz, 2.5' hdd slot dan fedakarlık edilebilir diye dusunuyorum.
  • jackhammer kullanıcısına yanıt
    Hocam attığım ürünleri teker teker sormanız gerekiyor asusu arayarak net bilgi verilmemiş hiçbir satıcıda.
    Şu an kimsede yok. haziran gibi ellerinde olur. 90wh li model maalesef ülkemizde satışta değil. Pek çok arkadaş hdd den fedakarlık edecek zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengizGurkan

Hocam attığım ürünleri teker teker sormanız gerekiyor asusu arayarak net bilgi verilmemiş hiçbir satıcıda.
    oncekı yazan arkadaslarda da baktım sanırım tam bır bılgı yok, yanı bırz karavana alım olacak o zaman,
    anlamıyorum neden bızım ulkede boyle oluyor, yurtdısında 144 luk ekran ıle gelıyor bızde 60 ve urun kodu ıle alakalı bılgıde satıcıda yok cok ılgınc, bılerek mı yapıyorlar anlamak zor.
    Maalesef hocam ülkemiz koşulları biraz da asus pek dikkatsiz olmuş bu sefer net bilgi vermeleri gerekiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackhammer

oncekı yazan arkadaslarda da baktım sanırım tam bır bılgı yok, yanı bırz karavana alım olacak o zaman,
    anlamıyorum neden bızım ulkede boyle oluyor, yurtdısında 144 luk ekran ıle gelıyor bızde 60 ve urun kodu ıle alakalı bılgıde satıcıda yok cok ılgınc, bılerek mı yapıyorlar anlamak zor.

Alıntıları Göster
    Bence opsiyonlu olarak satışa sunabilirlerdi. Mesela ben 7400 Tl'likten sipariş verdim. Aynı cihaz 144hz satışa sunulup 100 tl fazla olsaydı yine gider 60hz'liği alırdım, çünkü oyun için almıyorum.

• Ben dün 1650ti olanı satın aldım. Eğer beğenmez isim iade hakkım sorunsuz bir şekilde gerşekleşirse iade ederim baktım olmuyor yapacak bişi yok tüketici haklarıyla uğraşır mıyım bilmem. Büyük bir ihtimal kullanırım. Herşeyi geçtim tek isteğim deli gibi fan sesi gelmesin ve cayır cayır pc yanmasın çokta bişi beklemiyorum zaten masa üstü bilgisayarımda var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • youtube incelemesinde bir ifade vardı 90W olan için oyun harici kullanımda 12 saate varan pil ömrü diye, bunun gercek olabileceğine pek imkan vermiyorum ama yine 10 saat bile olsa office,internet,film vs çok iyi bir değer resmen macbook pil performansı

Bu arada fiyatlar 200-300 artıyor buyuk ihtimal yarına 6900 lük olan GG daki 7200 fln olur, ciddi kararsız kaldım bu batarya konusunda zira şansa kimine 90W çıkma ihtimalini de düşünüyorum
  • Beyler bu laptopun ekran yenileme süresi kaç MS bilgisi olan varmı

• Eline ulaşan konu açınca link atabilirse iyi olur. Merakla bekliyoruz ilk izlenimleri

Valla hocam elimdeki laptopu 3-4 senedir bataryasız kullanıyordum prize takılı halde, artık alıştım iyice. YAşam tarzı haline getirdim. Batarya boyutu beni hiç bağlamıyor

Cihazın tahmini elime geçiş tarihi 2 Haziran yazıyor, doğum günüme denk geliyor Gelince fotoğrafları paylaşırım inşAllah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Divinita- -- 27 Mayıs 2020; 17:8:26 >
  • Birkaç mesaj üste baksaniz?

• 1660ti li modelle msinin indirimdeki modeli arasında kaldım ve msiyi satin aldim umarim pisman olmam

• José kullanıcısına yanıt
    her şeyi anladım da kutunun içinden çanta ve mouse çıkacağına dair beklenti nasıl ve neden oluştu sizde? ilanda aksi belirtilmediği müddetçe kutudan böyle ekstraların çıktığını ne zaman gördünüz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehiamico

her şeyi anladım da kutunun içinden çanta ve mouse çıkacağına dair beklenti nasıl ve neden oluştu sizde? ilanda aksi belirtilmediği müddetçe kutudan böyle ekstraların çıktığını ne zaman gördünüz?
    Forumda bir iki arkadaş yurtdışı inceleme videolarında kutu içerisinden mouse ve çanta çıktığını belirttiler. Ben de o yüzden sorma gereği duydum.
  • 8279TL'lik bilgisayarı satın alırken ''şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz. lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.'' hatasını alıyorum. Bu hatayı alan var mı arkadaşlar?
  • José kullanıcısına yanıt
    Dostum ben de izledim onları, ama artık öyle beklentiler bu ülkede hayal. Yazdıkları özellikler tam çıksın diye umut ediyoruz. El mahkum ne satsalar alınıyor zaten.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.