Şimdi Ara

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.002
Cevap
69
Favori
270.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlısı olsun hocam, güzel günlerde kullanın.

Geldiğinde, çok iyi işlemcili tam f/p bir cihaza sahip olacaksınız.

Maalesef kaç gündür inceleme belirsizlik vs. derken gerçekten yorulduk ((:

Deneyimlerinizi bekiyoruz, sevgiler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mevlutucar kullanıcısına yanıt
    1 Haziran büyük gün zaten, yeni ürün çıkmazsa uyguna bunu kullanacağız, güzel ve uygun yeni ürün çıkarsa iptal edip onu alırız alıştık zaten sipariş verip iptal etmeye
  • Maalesef hocam yaş 34 keşke öğrenci olsam, teşekkürler yinede bilgilendirme için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimwood

aynı şekilde 10k civarında gelirse direkt yapıştıracağım, zaten mobil olarak fazlasıyla yanımda taşıyorum. tam istediğim cihazdı ama 15kdan çıkıpta 10kya tekrar piyasaya sürüleceğini sanmam.

edit: zaten aynı özelliklerde yurtdışı fiyatı da $1.5k direkt 10k yapıyor vergiler derken yine 10k üstünü rahat görürüz , ayrıca g14ün sadece tek modeli var diye biliyorum, 2060 ve 4900hs olan kasa , umarım farklı varyasyonları da piyasaya sürülür
    4600hs 1650ti ve 4800hs 1660ti versiyonları da var g14 ün. Ayrıca Türkiye’ye gelen model 2k ekran çözünürlüğündeydi ayrıca full HD 60hz ve 120hz modelleri de var. Türkiye’ye gelen en pahalı kombinasyon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lordmtf kullanıcısına yanıt
    1 haziran olayı nedir acaba hocam okuyorum ama kaçırdım heralde

• S A M C R O kullanıcısına yanıt
    Haziran gibi gelse çok güzel olur valla

• BLADEEEE kullanıcısına yanıt
    Bende en son bu şekilde düşünerek konuyu kapattım : )) yoksa dediğiniz gibi o olsun bu olsun sonu yok bunun
  • nnk1981 N kullanıcısına yanıt
    Firmalar 1 Haziranda açılacakları için indirim olabileceği düşünceleri var hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevlutucar -- 27 Mayıs 2020; 13:48:32 >
  • sirswager kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam teşekkürler, daha iyileri sizlerin olsun

Geldiğinde göreceğiz öyle olacağını ümit ediyoruz :)

Gerçekten yoruldum bir bilgisayar alırken bu kadar zaman harcadığımı hiç hatırlamıyorum 2-3 ayıdr bilgisayar bakmaktan kafayı yedim : )

Elimden geldiğinice tüm soru işaretlerini açığa kavuşturmaya çalışacağım, teşekkürler
  • BLADEEEE kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız, durum bu maalesef...

6400 TL olan model ile başladım, almışken 4800h olsun dedim sonra 1660ti da olsun dedim.

E o kadar olmuş bari düzgün hz, düzgün ram, 2060 mı olsa dedim ve fark ettim ki fiyat iki katına kadar çıkmış...

Sonu gelmiyor (: bütçeye ve döneme uygun ne varsa almak gerekiyor.

Belirsizliklerle beraber stres oluyor insan, kendimizi üzüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirswager -- 27 Mayıs 2020; 14:2:24 >
  • senerridvan20 S kullanıcısına yanıt
    Hocam lütfen onu söyleyen kişiyi kaale bile almayın.Amd ısınıyormuş da intel cacık mı yiyiyor valla delircem bu fanboylara.Intel son 2-3 seridir hep aynı şeyi yapıyor yenilik yapamıyor dayıyor elektriği işlemci hızını arttırıyor sonra diyor ki yok ben bilmem şu kadar hız elde ettim.Amd nabıyor 35w ya 35w masaüstü işlemcisiyle daha iyi sonuç elde ediyor bu mu ısınıcak da intel ısınmicak kbmayın da küfür de edemicem yani.Undervolt yapılır hatta sırf intel işlemcilerde watt düşürüp ısınmasını azaltmaya yönelik.Ki laptoplarda bu işlemcilerin tam verimini alamazsınız(intel için konuşuyorum) tdp sınırı koyuluyor üreticiler tarafından fazla ısınmayı önlemeye yönelik ee ne anladım ben yok şu kadar hızlı yok bu kadar hızlıyı kullanamadıktan sonra.Ben intel i7 9750h kullanıcısı olarak söylüyorum bunları.O fanboy da gitsin intel almaya devam etsin pahalıya,sıcaklıkla uğraşsın sonra siz kaale almayın bu tipleri.
  • Hocam linki paylaşır mısınız? Nereden üye olunuyor?

• mevlutucar kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam umarım herkes istediği cihaza uygun fiyatlarda kavuşur

• Teşekkür ederim.

• José kullanıcısına yanıt
    08505222787 bu numarayı aradım. Teknik destek kısmıyla görüştüm. Sağolsunlar çok alakalı ve ilgililerdi.

• Okuduğuma göre 6300'lük model 48wh'lik model yani ek hdd slotu var.Bence daha güzel bir şey bu çünkü oyun oynarken falan bataryayla kullanmayı düşünen varsa düşünmesin fps dropu yaşarsınız her bilgisayarda.Laptop'da oyun oynayan fişe takarak oynuyordur zaten.Diğer bir yönden bilgisayarı tam verimle kullanmak isteyen herkes şarja takılı şekilde kullanır bu bir gerçek gerek renderlama yapsın gerek solidworks,autocad kullansın gerek oyun oynasın.Bana göre batarya pek de önemli değil tek önemli olduğu yer prize takılı bir şey yapıyorsunuzdur elektrikler kesilmiştir bu da artık nadir olan bir şey.Onun dışında ekran konusunda ekran ortalama bir ekran(renk parlaklık olarak),Fotoğraf editleme için %100rgb vs tercih ediliyor ama o ekranı da en az 11-12k'lık cihazda bulursunuz.Ya bunu alıp ek monitör alırsınız hem fps artımı söz konusu olur(internette bulabilirsiniz harici ekran takınca fps arttığı söylenmekte) hem de büyük ekran kullanmış olursunuz.Yine hz konusuna gelirsek geçen senenin modelini(4 ayda 1000tl zamlanmış haliyle) bu fiyattan pahalıya alıp 120hz ekran da alabilirsiniz ama bu cihazınızı 7-8 sene değil 5-6 sene kullanırsınız(rakamlar örnek olarak).Ben geçen sene lenovo l340 gaming aldım,memnun muyum memnunum ama eksiği var mı var her cihazın var orta seviye bilgisayarlarda.Adı üstünde mid-range ya eksiksiz bilgisayar bulmak isteyen bütçesini arttırsın 12-15k'ya alsın.He ne eksiği var bilgisayarımın i7 9750h işlemci var undervolt yapmadan i5 işlemci verimliliği alıyorum niye çünkü üreticim tdp sınırı koymuş işlemcimi kullandıttırmıyor.Amd'yi max performansta kullanmak için gereken güç 35w bana koyulan sınırla aynı.Ben geçen sene bilgisayar almasam(6500'e almıştım) ki almak zorundaydım önceki bilgisayarım 9 senelikti üni'ye geçtim ve gerekti bilgisayar bu bilgisayarı net alırdım.Bende bile ek hdd takmak için kablo almak gerekiyor(sata kablosu değil özel lenovoya özel) 200tl. şaka gibi.Arkadaşlar anlayın artık ekonomimiz çokomelliii.Dolar olmuş 6.7,vergiler olmuş %300 artık ucuza bilgisayar yok bu fiyata orta seviye alabiliyoruz işte eksiği de her zaman var.
    Not:Sadece bu bilgisayara yönelik değil genel durum bu şekilde her orta seviye bilgisayarın eksiği vardır.İsteyen kendine en uygun bilgisayarı eksikleriyle kabul edip almalı şu devirde.Seneye orta seviye dediğimiz artık 9k'dan da başlar herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 27 Mayıs 2020; 14:21:31 >

• Gamer4fun4 G kullanıcısına yanıt
    Microsoft Education
    Okullar ve Öğrenciler için Ücretsiz Microsoft Office 365 | Microsoft Eğitim
    https://www.microsoft.com/tr-tr/education/products/office

• Şu fiyata bak arkadaş.
    www.amazon.com
    Amazon.com: ASUS TUF Gaming A15 Gaming Laptop, 15.6” 144Hz Full HD IPS-Type, AMD Ryzen 7 4800H, GeForce RTX 2060, 16GB DDR4, 1TB PCIe SSD, 90WHr Battery, RGB Backlit KB, Windows 10 Home, TUF506IV-AS76: Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/dp/B0863DW238/?coliid=I3IKHM6AFIAD7E&colid=HY3RWPHXJHB3&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it

90Whr pilli ve 144 Hz model 1200 dolar.

• S A M C R O kullanıcısına yanıt
    evet hocam haklıymışsınız ben genel incelemelerle hep aynı kasayı gördüğüm için o kanıya varmıştım, asusun sitesinde diğer specs yer alıyor
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.