Şimdi Ara

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.002
Cevap
69
Favori
270.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pisagoras

Ram 16gb yapmak istesek bir tane 16gb takmak mı mantıklı yoksa 2x8gb mı
    https://www.ultrabookreview.com/36308-single-dual-channel-ram-amd/

Dual channel.
  • Şimdi asus müşteri hizmetleri ile görüştüm. ryzen 7 olan modelini sordum. 32 gb a kadar çift slot ram desteği var. İkinci hdd girişi mevcut. Bataryası ise 45wh. Ryzen 7 li modeli ile gelen çanta ve mouse hediyesi hakkında bilgi veremediler. Onu HB da yasorun dediler. Alacak olan arkadaşlar buna göre sipariş versinler.
  • abi ya 6400lük modeli kaldırmışlar mı ön siparişten?? hani 29una kadar ön siparişti, bugün alacaktım eft bekliyordum alamadan kaldık ortada sanki ya
  • selcuky1 kullanıcısına yanıt
    HB, haklı olarak mouse ve çantayı ASUS’a sorun diyor.

ASUS da topu HB’ye atıyor

HDD’siz modelinde batarya 48wh ise diğerleri de öyledir diye düşünüyorum.

O zaman bakır boruları az olan ürün elimize geçecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirswager -- 27 Mayıs 2020; 11:55:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • umut3280 U kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada çamur firma. Kutuyu açarsan iade almamak elinden geleni yapıyor. Mahkemelik olursun. Bende tv sipariş verdim hepsiburada.com dan. Tv nin görüntüsü nasıl? Ölü piksel var mı? Belli değil. Tv yi açarsanız iade almayız dedi müşteri hizmetleri direkt. Uzaktan satış tüketici kanununa aykırı dedikleri. Ama uğraşmak istemedim direkt kargoda iade ettim. Kendileri kaybediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dell, HP, MSI falan ne zaman gelir acaba. MSI kullanırken böyle bir bilgi karmaşası ile karşılaşmamıştım doğrusu.
  • sirswager kullanıcısına yanıt
    Modellerin tamamı 48wh. Bunun için hepsinde hdd slotu da var. Çanta ve mouse işinede hb bakıyormuş. Asus konuyu onlarla görüşün dedi.

• Cinderella Man C kullanıcısına yanıt
    HP Pavilion biliyoruz, HP Omen'de biliyoruz, Bu HP Power nedir bir türlü anlayamadım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuky1

Şimdi asus müşteri hizmetleri ile görüştüm. ryzen 7 olan modelini sordum. 32 gb a kadar çift slot ram desteği var. İkinci hdd girişi mevcut. Bataryası ise 45wh. Ryzen 7 li modeli ile gelen çanta ve mouse hediyesi hakkında bilgi veremediler. Onu HB da yasorun dediler. Alacak olan arkadaşlar buna göre sipariş versinler.
    hocam siz nasıl ulaştınız? ben aradım whatsapp numarası verdiler 2 tane. onlara da mesaj yazdım ama bir ses çıkmadı.
  • selcuky1 kullanıcısına yanıt
    Geçen aradığımda kutu içeriğinde asustan çanta veya mouse bilgisi belirtilmemiş o yüzden yoktur dedi, daha detaylı ve doğru bilgi için asusu arayın demişlerdi ancak büyük ihtimal yoktur.

48wh olduğu için bakır boruların adeti de az olduğundan bu macera benim için bitti, alan arkadaşlar güzel günlerde kullansın.

Deneyimlerinizi bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirswager

Geçen aradığımda kutu içeriğinde asustan çanta veya mouse bilgisi belirtilmemiş o yüzden yoktur dedi, daha detaylı ve doğru bilgi için asusu arayın demişlerdi ancak büyük ihtimal yoktur.

48wh olduğu için bakır boruların adeti de az olduğundan bu macera benim için bitti, alan arkadaşlar güzel günlerde kullansın.

Deneyimlerinizi bekliyoruz.
    Ekrem abi kumarın burada bitti mi abi?
  • Arkadaşlar DDR4 3200 Ram lar piyasada pek yok. Bunu buldum. Madem servise göndermeden kendimiz takabiliyoruz. Fiyatı da yüksek.. Haziranda çeşit çoğalır mı bilmiyorum.

urun.n11.com
    Kingston 8gb 3200mhz C20 Hyperx Impact Ddr4 Notebook Bellek Hx432 - n11.com
    https://urun.n11.com/bellek-ram/kingston-8gb-3200mhz-c20-hyperx-impact-ddr4-notebook-bellek-hx432-P404421478

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: iz789

Arkadaşlar DDR4 3200 Ram lar piyasada pek yok. Bunu buldum. Madem servise göndermeden kendimiz takabiliyoruz. Fiyatı da yüksek.. Haziranda çeşit çoğalır mı bilmiyorum.

https://urun.n11.com/bellek-ram/kingston-8gb-3200mhz-c20-hyperx-impact-ddr4-notebook-bellek-hx432-P404421478
    bilendenal sitesinde aradığınız çoğu rami bulabilirsiniz. Ram almadan önce ekiple konuşup cihaza uygunluğunu da teyit edebilirsiniz. Alışverişim oldu, çok memnun kaldım kendilerinden.

• Bende artık araştırıp incelemekten yoruldum, ülkemize gelen birçok üründe benzer şeylerle karşılaşıyoruz

Benzer görüşlerdeyim çok fazla oyun oynayama vaktim yok zaten haftada bir bile bazen zor fırsat oluyor bir çok oyun var duruyor DVD de yüklemeye fırsat olmadı. daha çok iş amaçlı ve multimedia olarak kullanıyoruz laptop.
    90W gelirse pili güzel diye iyi yönden bakacağız :) 48W gelirse de 4-5 saat yeterli muhtemelen işlemci düşük güç tüketimi ile o zamanda SATA SSD slotumuz var diye iyi yönden bakacağız : )

Fiyat/Performans olarak iyi bir ürün olarak düşünüyorum, i7 9750H' den daha yüksek sonuçlar veriyor ve arkadaşların dediği gibi oyun için aldığınız bilgisayar 2-3 yıl içinde yüksek grafik ayarları ve yüksek FPS değerleri için yetmiyor zaten, ama bilgisayarı kullandığımız her zaman işlemciye ihtiyacımız var

Asus X serisi kasaların malzeme kalitesi gerçekten kötü bunları kesinlikle bir daha almam ve kimseye tavsiye etmem, TUF serisini kullanmadım kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim, ROG serisi kadar kaliteli olmayabilir ama Monster veya başka marka ürünlerine göre daha kalitelidir diye düşünüyorum sitesinde bazı testlerden geçtiği yazıyor.

Soğutma performansıda idare eder durumda olursa bakır borularıda görmezden geleceğiz artık ne yapalım

• lordmtf kullanıcısına yanıt
    Evet dediğim gibi kabaca 2 veya 3. sene sonunda ekran kartı zamanının oyunlarını açarken yetersiz kalmaya başlıyor. İşlemci açısından çok uzun zamanlar bizi üzmez diye ümit ediyorum. Bakalım asus ve hepsiburada stok yenileyecek mi, 1 Haziranda indirimler olacak mı, Başka cihaz gelecek mi gibi sayısız soru var aslında kafamda.

• Arkadaşlar internetten biraz araştırma şansım oldu "AMD daha iyi performans sunuyor ama çok fazla ısınıyor, bence tecrübeyi yani inteli seçin" diyenleri gördüm. Bu ısınma nasıl olacaktır saatlerce oyun oynamayacağım ama beni uzun süre götürmesini istiyorum bilgisayarın anakart sıkıntısına falan yol açmasını istemiyorum açıkçası, benim için sıkıntı olacak mıdır 3 4 saat premiere pro kullanacağım mesela aralıksız yoğun şekilde.

• umut3280 U kullanıcısına yanıt
    Hocam edu mailiyle 1tb onedrive alın ücretsiz veriyor microsoft.
    Hocam siz de üni öğrencisisiyseniz 1tb onedrive alın google drive'a boşuna para ödemeyin.(onedrive sınırsız sürelik diye biliyorum)
    Herşey parası kadar hizmet eder normal olarak. Beklentimizi 6400 liralık bir bilgisayar alıyormuş gibi tutarsak mutlu olmak için çok fazla sebep var aslında. Ama 6400 verip 10.000 liralık iş bekleyince gereksiz yere mutsuz oluyor insan, şurası da şöyle burası böyle. Bunun sonu yok ki, bir malın her zaman daha iyisi vardır. Çok da düşünmemek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mevlutucar kullanıcısına yanıt
    Benden bu kadar hüseyin kardeş (:

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.