Şimdi Ara

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.002
Cevap
69
Favori
270.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevlutucar

İyi düşünüp, aldıktan sonra olabildiğince memnun kalmak önemli. Şu bilgilerde kesinleşince iyice bir düşün bakalım. (Yüksek ihtimal 2 adet ram slotu , 1 adet m2 slotu , 1 adet 2,5" alan ve 48WH batarya gelecek.)
    Alana pek ihtiyacım yok, bataryayı da bir şekilde hallederiz, 512gb ssdli modeli almıştım zaten. 8GB ram takviyesiyle uzun yıllar oyun oynatır bu bilgisayar bana aslında.
  • Cinderella Man C kullanıcısına yanıt
    Konu içindeki diğer arkadaşların da fikrini alıp hareket etmekte fayda var. Mesela ben MSI'da 1650 with MaxQ Design kullanıyordum. (1650'dan daha düşük) Bana yetiyordu. Kullanımlar kişiye göre olduğu için sorularının cevabı senin kullanımın ile alakalı yani. Dediğim gibi şu bilgiler doğrulanınca oturup iyice düşündükten sonra tabi "fiyat aynı kalırsa" ona göre bir yorum yaparız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevlutucar -- 27 Mayıs 2020; 8:6:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mevlutucar kullanıcısına yanıt
    Abi msi'nin yeni serisinin fiyatı hakkında beklentin nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut3280 -- 27 Mayıs 2020; 8:12:0 >
  • İptal ederek iyi mi yaptım bilemedim açıkçası :(

• umut3280 U kullanıcısına yanıt
    RX5500M olan Msi Alphaları diyorsan ben çok beğenmedim ekran kartını. En azından bir 5600M lazım... 5500M / GTX 1650 // 5600M / 1660Ti olarak düşünülebilir.

Katılıyorum hocam. Pil 48lik. Bunu yabancı bir kaynaktan doğruladım. Alacaklar ona göre alsın, iptal edecekler de etsin de bir tane daha almam gerekiyor, stok açılsın biraz.

• BLADEEEE kullanıcısına yanıt
    Ben de kararsızım. 6400'e stok yenilenirse cihazı almış biri olarak (ürünü inceleyememiş olsanız da) tavsiye eder misiniz? Yukarılarda bahsettiğim gibi 8 ram + 512 veya 1tb ssd eklemesi yapmayı planlıyorum.

Ram slotu ek var mı abi

İzlediğim tüm inceleme videolarında ram slotu 2 adetti.

Bana mantıksız gelen 2. Ssd slotu olmaması sadece. Yani 1tb ssd alsan sonra onu taksan. 256 gb ne olacak. Yani eldeki sağlam ssd de ikinci el olacak yazık olacak. Yani ben bu laptopu çok sevdim falan diyorsan ve masraf koymayacaksa dene bence. Ortada ryzen 4600 gibi bir işlemci faktörü de var çünkü.

Cihazı alırsam tek m2 olması beni de üzecek. (Çok yüksek ihtimal tek olacak zaten) Napalım artık 2,5" Sata SSD indirimi kovalayıp uygun fiyata bulunca alıp takacağız...

Bütçe olarak daha yüksek seviyeye çıkabileceğim için bekleyeceğim. Belki bunu iptal etmem daha iyi olmuştur. Ben biraz malzeme kalitesinden de korktum o yüzden iptal ettim. Neyse ya bakalım hayırlısı diyelim.

ben siparişin iptalini de iptal etmeye çalışıyorum, 8gb ram takar yoluma bakarım, artık sıkıldım araştırıp durmaktan..
    Bu arada 8 bin liralık MSI'ın da görünüşü fırçalı metal gibi dursa da kasa materyali plastik. Aklında bulunsun.

Yok onu da almayacam. İ5 9. Nesil amd ryzen 5 4600 karşısında resmen geberiyor. Yenilerini bekleyeceğim, mutlaka bir model gelir uygun. Acer falan gelir onlara da bakarım. Acelesi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut3280 -- 27 Mayıs 2020; 8:42:45 >
    Hocam ihtiyacımı en iyi şekilde karşılıyor. Ben sadece benim durumumda olanlara tavsiye verebilirim.
    Benim ihtiyacım nedir, yaşım 30 oturup da son çıkan oyunları kovalayacak durumda değilim (belki onları da oynatır bilemem) ama mühendislik yazılımları kullanıyorum, AutoCAD, Fusion360 gibi. LoL oynuyorum sıklıkla, Vegas'tan render alıyorum bazen. Benim olayım bu.

Şimdi piyasada öyle kıytırık laptoplar var ki bu fiyata, ben hurdalıkta elmas bulmuş gibi oldum, çünkü cihaz benim için fiyat/performans cihazı. (Gelebilecek en boş paketle bile gelse)

Ha sen oyunseversindir. Son çıkan oyunları ultra ayarda oynama tutkun vardır. İşte bu durumda kararsızım. Senin için uygun olmayabilir bu cihaz.

• BLADEEEE kullanıcısına yanıt
    Benim de öyle bir oyun tutkum yok aslında. Oynadığım oyunlar max. Lol , Rocket League, Scrap Mechanic. Onun haricinde cihaz hayatının büyük bir kısmını Kod yazmak için sadece işlemci ve ram bazlı kullanımda geçirecek. Bu sebeple ben de 2060 ve 1660Ti'dan vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevlutucar -- 27 Mayıs 2020; 8:50:9 >
    Şimdi bu cihazın HDD slotuna Sata SSD takabiliyor muyuz? Ne farkı var bunun nvme ssd'den? Eğer öyleyse sorun çözülüyor çünkü hdd slotuna ister ssd tak ister hdd tak zaten batarya 90wh değil.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.