Şimdi Ara

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.002
Cevap
69
Favori
270.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Cinderella Man C kullanıcısına yanıt
    ister 2,5" harddisk tak ister 2.5" SSD. Sana kalmış bir şey bu. Sata'nın M2'den en büyük farkı hızıdır. Aldığın sata 500-550 MB/s / 400-500MB/s okuma yazma hızları verirken, M2 eğer cihaz destekliyorsa (Asus max. kaç okuma yazma hızı taşıyabiliyor bilmiyorum.) 3500-3600 MB/s / 2500-3000MB/s okuma yazma hızı veriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tabii ki her SSD için ister Sata ister M2 olsun ; hızlar, ömürler değişiklik gösterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevlutucar -- 27 Mayıs 2020; 9:1:0 >

• Hb de satilan 6400lük 90 wh degil mi onda hdd slotu yoktu.

• umut3280 U kullanıcısına yanıt
    Bu bilgi şu an bilinmiyor. 48Wh bataryayla birlikte 2,5" Slotu boş çıkma ihtimali daha yüksek

• mevlutucar kullanıcısına yanıt
    Abi bu nasıl satıştır ya. Bunlar ithal ettiği malı bilmiyorlar herhalde. Sonuçta bunları asus türkiye ile koordine bir şekilde yapmıyorlar mı. O zaman kutudan bok da çikabilir yani. Belki çoğu insan bataryanın 90 wh olduğuna bakmayacak ve 48 geldi diyelim. O zaman bu geri iade sebebidir. Cidden iptal etmekle çok iyi bir karar aldım.

• umut3280 U kullanıcısına yanıt
    İadeleri kabul etmemek adına küçük yazı boyutunda kırmızı renk olarak yanlış hatırlamıyorsam "Cihaz donanımı farklılık gösterebilir." yazmışlardı. Çoğu kişi buna sinirleniyor zaten.

Ah ah keşke amazon türkiye bunları satsa kendi deposundan. Hepsiburada bu yüzden güven vermiyor. Aslında iptal etmeyecektim. Ürün elime gelince inceleyip beğenmezsem iade edecektim ama o süreçte de kanser olmamak için ürünün özellikleri belli değil diye iptal ettim. Bunların sorumsuz müşteri hizmetleriyle uğraşamam. Önceden çok kavga ettim bunlarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut3280 -- 27 Mayıs 2020; 9:12:58 >
  • 144 hz 16 ram rtx 2060 ekran kartlı versiyon neden yok acaba en boş veriyonu gelmiş resmen ülkeye araba olayı gibi olmuş
  • Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü
    Bahsedilen msi bilgisayarı ss almışım n11'in 11.11 kampanyasında kuponla 6500 civarına alınabiliyormus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linq -- 27 Mayıs 2020; 9:57:13 >
  • Coronanın da azalmasıyla önümüzdeki aylar güzel fırsatlar çıkacaktır. Amd işlemcili laptoplara önümüzdeki süreçte talep artacağı için diğer markaların da ürünlerini beklemek en iyisi gibi. intellere talep azalacağından özellikle 9.nesil intellerde kampanyalar görülebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Linq

Bahsedilen msi bilgisayarı ss almışım n11'in 11.11 kampanyasında kuponla 6500 civarına alınabiliyormus.
    Ürün linkini atabilir misiniz?

yeni değil. 2019 kasımdan

• Linq L kullanıcısına yanıt
    Pardon, benim hatam...

• Linq L kullanıcısına yanıt
    Umarım öyle olur. Ben de seneye yurtta kalacağım için bu sene alıp bu konuyu kapatmak istiyorum.

• arkadaşlar 1660ti versiyonu için asusla görüştüm az önce ürünün 48wh bataryalı olduğunu öğrendim ve bu modelde ram upgrade vs yapıldığı takdirde garanti dışına çıkmadığını öğrendim. ssd hdd girişleri hakkında ara modellerin hangisinde ne olduğunu asusta bilmiyor seri numarası ile sorgulayınca nokta atışı görebiliyorum dedi telefondaki arkadaş ama tahminimce 48lik bataryalı görsellerde olduğu gibi olur.
  • Ram 16gb yapmak istesek bir tane 16gb takmak mı mantıklı yoksa 2x8gb mı

• pisagoras P kullanıcısına yanıt
    Çift kanal her zaman iyidir. 8x2 yada 16x2 gibi. Aynı frekansta ve aynı kapasitede olması performansı arttırır.
  • Arkadaşlar, ASUS'tan bilgi alan başka biri var mı?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.