Şimdi Ara

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.002
Cevap
69
Favori
270.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hey yavrum hey, vatan 10400e getirmiş 16 gb olanını.
    www.vatanbilgisayar.com
    ASUS FA506IU AMD RYZEN 7 4800H 2.9GHZ-16GB-512GB SSD-15.6''-GTX1660TI 6GB-W10 - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-fa506iu-amd-ryzen-7-4800h-2-9ghz-16gb-512gb-ssd-15-6-gtx1660ti-6gb-w10.html

• Bu nasıl sizce ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Asusun 6400lük laptopu tekrar stoka girecek mi ayni fiyattan bilgisi olan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: limonlimon0

Hey yavrum hey, vatan 10400e getirmiş 16 gb olanını.https://www.vatanbilgisayar.com/asus-fa506iu-amd-ryzen-7-4800h-2-9ghz-16gb-512gb-ssd-15-6-gtx1660ti-6gb-w10.html
    ryzen 7, 1660ti, 16gb, 512gb ssd o yüzden.

keşke freedos olsaymış. fiyat düşerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi José -- 27 Mayıs 2020; 14:41:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevlutucar

Haziran gibi gelse çok güzel olur valla
    Hocam ben de g14 için bekliyorum 4600hs 1650ti ve 120hz ekran 10 bin gözden çıkarırım. Ama geleceğine dair bir işaret yok şuan maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: José

ryzen 7, 1660ti, 16gb, 512gb ssd o yüzden.

keşke freedos olsaymış. fiyat düşerdi.

Alıntıları Göster
    Rami düşük model 8300 hepsiburada da o yüzden demiştim. Tek farkı ram gözüküyor.
  • José kullanıcısına yanıt
    Sence mantıklı mı ?

• Link paylaşır misiniz lütfen?

• Hocam o kadar şikayet eden oldu bu fiyatı görseler nabarlar.
  • saredsa kullanıcısına yanıt
    Hocam hemen bir üst sayfada paylaştım bakabilir misiniz.Flood olmuş oluyor aynı şeyi yazınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: limonlimon0

Rami düşük model 8300 hepsiburada da o yüzden demiştim. Tek farkı ram gözüküyor.

Alıntıları Göster
    bu doğru. unutumuşum bu modeli. beynimiz yandı artık ya gidecem bankadan kredi çekicem msi'ın alienware'ın 25 bin liralık bilgisayarlarından alıcam. her şey tam olsun. torunlarıma kadar kullanalım.
  • Az önce hem Asus hem de Hepsiburada müşteri hizmetleri ile görüştüm. Asus FA506II-BQ018 ürünü ile ilgili bilgi vermiyorlar. Asus sistemimizde ürün bilgileri tam olarak gözükmemekte sipariş geldikten sonra ürün numarası ile ancak bakabiliriz diyorlar. Hepsiburada ise zaten bizimde görebildiğimiz ürün bilgileri kısmı üzerinden bilgi aktarıyor. Kısacası ürün alan herhangi birinin eline geçmeden ve kullanmadan bilgi almamızın kısıtlı olduğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: holosko1253

Az önce hem Asus hem de Hepsiburada müşteri hizmetleri ile görüştüm. Asus FA506II-BQ018 ürünü ile ilgili bilgi vermiyorlar. Asus sistemimizde ürün bilgileri tam olarak gözükmemekte sipariş geldikten sonra ürün numarası ile ancak bakabiliriz diyorlar. Hepsiburada ise zaten bizimde görebildiğimiz ürün bilgileri kısmı üzerinden bilgi aktarıyor. Kısacası ürün alan herhangi birinin eline geçmeden ve kullanmadan bilgi almamızın kısıtlı olduğu.
    ilk mesaja ekleyin isterseniz hocam.
  • holosko1253 H kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünü açmadan seri no gözüküyor onunla sorgulama yaptırabilir bir hocamız umarım.Duruma göre konuyu güncelliyim.
  • umut3280 U kullanıcısına yanıt
    Ben de bunu sipariş etmiştim hocam bayramdan önce. Kargoyu teslim almadan direkt iade mi etsem diye düşünüyorum ancak kararsız kaldım.
  • José kullanıcısına yanıt
    Foruma yeni girdim nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum.
  • ederi 6-7k oda dolar kurundan dolayı.

kur degısmezse olacagı da bu zaten

• Burada hem ssd + 1tb hdd seçeneği ile geliyor, bu durumda batarya 48W o zaman değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: holosko1253

Foruma yeni girdim nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum.
    size değil, konuyu açan arkadaşı dedim onu. onu etiketlemiştim :) teşekkür ederiz hb yi ve asusu aradığınız için.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.