|
Asus TUF gaming VG27VQ Ekran kararma sorunu!
-
-
kararmaktan kasıt komple kapanıyormu? yoksa parlaklığımı kapatıyor -
Komple kapanıyor. Ama kapanıyor derken güç kesilmiyor power led yanmaya devam ediyor. Ekran gidiyor. -
ayarların resmini ekleme imkanınız varmı? -
1-2 saniye kararmalar genelde kablodan dolayı yapar. Farklı bir kablo ile denemenizi tavsiye ederim. -
iyi günler uzun zaman olmuş konu açılalı aynı model monitörü bende aldım aktif olarak kullanıyorum displayport üzerinden aynı sorunu yapıyor hdmı ile bağladığımda sorun yok birde sorunu masaüstündeyken minecraft oynarken ve netflixte yapıyor valorant oynarken yapmıyor. neden olabilir sorun ? servise göndermeli miyim ? -
- Asus TUF Gaming VG27AQZ -Bende de aynı sorun mevcut, ekran yenileme hızı farketmeksizin bende bu sorunu yaşıyorum, sadece kapa/aç yapınca sorun düzeliyor. HDMI ve DP port olması da farketmiyor, bu sorun belli ki uzun zamandır var. Garantye gönderip sorunu çözülen oldu mu? Olmadıysa hiç garanti vs ile uğraşmak istemiyorum. Bir de diğer sorunum şu, statik elektrik cihaza bir şekilde çok kolay ulaşıyor. Bazen giydiğim patikten, sandalyenin ayağına statik elektrik çarpıyor, monitörle temas halinde bulunmamama rağmen ekran gidip geliyor bazen yine gelmiyor kapa/aç yapıyorum. Herkesin yaşadığı ekranın gidip gelmeme sorunu da statik elektrik yönetiminden kaynaklanıyor olabilir, sadece teori bu tabii.
-
asus bu tuf serısınden uzak durun..ben de kararma sorunu yok ama ıps panel dedgınde her yerden baktıgında renklerı parlaklıgı esıt gormen gerekrıken bunda tam karsıdan baksan kenarlar hafıf kararıyor kenardan baksan orta kısım kararıyor..parasını haketmeyen bır monıtor..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X