Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asus TUF Gaming VG27WQ Satın Al 5 Kasım 2023 09:36 1 1 Asus TUF Gaming VG27WQ Yeni Monitör aldığım için eski kullandığım monitörü satıyorum. Para Hesabıma geçtiği anda whatsapp dan direk iletişim halinde oluyorum. Hemen kargoya verip tüm bilgileri sizle paylaşıyorum. Ben resmi dükkan olmadığım için geri iade kabul edemiyorum. Monitörde ölü piksel ve ışık sızması gibi sorunları bulunmuyor. Üründe dahili Hoparlörü vardır. Asus Monitörlerin Garanti süresi 3 yıldır. Bundan dolayı 1 yıl daha garantisi mevcuttur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Eylül 2024 Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Ryzen 7 7700 [Kutusuz] (Garantili) [SATILDI] [Satılık] PS5 + Extra DualSense Controller [SATILDI] Crucial Ballistix 16GB(2x8GB) 3600MHz CL16 RGB DDR4 [SATILDI] MSI MPG x570 Gaming Edge Wifi
Ürün Satılmıştır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Ryzen 7 7700 [Kutusuz] (Garantili) [SATILDI] [Satılık] PS5 + Extra DualSense Controller [SATILDI] Crucial Ballistix 16GB(2x8GB) 3600MHz CL16 RGB DDR4 [SATILDI] MSI MPG x570 Gaming Edge Wifi