Şimdi Ara

ASUS TUF-RTX3070TI-O8G-GAMING İncelemem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ürünü 02/08/2021 tarihinde Amazon TR sitesinden sipariş verdim. Ürünü tüm parçaları topladıktan sonra kullanma imkanı buldum. Anakart olarak ASUS ROG STRIX B550-E Gaming kullandım. İşlemci olarak R7 5800X işlemci kullandım. Uzun süredir ASUS TUF RTX 3070 Ti ekran kartını kullanıyorum ve AAA oyunlarda 70-72 dereceyi geçtiğini görmedim. Fanlar ise kesinlikle sessiz çalışıyor. FPS olarak RTX modunu açtığımda oldukça akıcı FPS değerlerine ulaşabiliyorum. 2K'da kullandığımı belirtmeliyim. Bu kartın hakkı 2K'dır zaten. Gayet yeterli FPS alabiliyorum ve sıcaklığa bağlı takılmalar, düşüşler hiç yaşamadım. ASUS'un TUF modeli tıpkı ROG gibi oldukça kaliteli geldi. 3 fanlı soğutması kesinlikle yeterli. Ben özellikle OC modelini tercih etmiştim biraz daha artı FPS için ve şu ana kadar kartım çok serin ve sorunsuz çalışıyor. Fiyatı da gayet uygundu hem ASUS markasına güvenim hem de Amazon'a güvenerek aldım ve hiç pişman etmedi. Umarım daha uzun seneler sorunsuzca kartımı kullanabilirim, alacaklara tavsiyem gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

• Undervolt yap

Ayni hizdan daha serin ve daha az guc ceker. 3070ti uv siz gereksiz guc cekiyor.
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt

Yok hocam oldukça memnunum orijinal ayarlarda. 70 dereceyi dediğim gibi çok üst düzey oyunlar olduğu zaman görüyor ki oldukça iyi bir düzeyde şu an.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.