Şimdi Ara

Asus tuf-vg249q 23.8 inch 144 hz ips monitör 1679tl (trendyol)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.960
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ara monitör araştırıyorum uygun fiyat gibi görünüyor. Satıcı Qp bilişim kendi sitesinde bile 1949 liradan satıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumdayim -- 14 Nisan 2020; 14:54:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet ölü piksel çıkma olasığı çok yüksek. Bazı arkadaşlar her marka model üründe ölü piksel çıkabiliyor diyor ama özellikle panda panelde bu oran oldukça fazla.
    Başka panellerde ölü piksel çıkma olasılığı atıyorum 100 panelde 5 ise, panda panellerde 100 panelde 40 falandır. O yüzden panda panelden uzaktan durmakta yarar var.
    Ha çok şanslısındır, ki şanslı olanlar var, özellikle Aoc 24g2u satın alan bazı arkadaşlarda ölü piksel çıkmadı. Ama büyük bir kısmı ölü pikselden dolayı iade ettiler(999TL, itopya)

Monitör seçerken AU Optronics(AUO) panel olmasına özen gösterin, araştırarak alın. AUO panel olan monitörler zaten fiyat olarak diğer ucuz panelli monitörlere göre pahalı oluyorlar.

Edit:

Paneller ve monitörler hakkında bilgi edinmek için(ingilizce kaynak)

* pcmonitors.info
    * displayninja.com
    * rtings.com/monitor

sitelerini inceleyebilirsiniz.
  • Maalesef bu da pandal panel. Yani;

Aoc 24g2u
    Viewsonic xg2405
    Asus vg249q

Bu üstteki monitörlerin 27" olan versionları da panda panel.
  • Hocam fiyat çokta iyi değil bence. 5ms olması kötü. 144hz arayan adam 1ms ister bence.

Hem IPS olsun hem 144hz olsun diyen var ise ilgilenebilir.

Bu daha alınası geldi bana...
    Monitör linki
  • quote:

Orijinalden alıntı: crawlers

Maalesef bu da pandal panel. Yani;

Aoc 24g2u
    Viewsonic xg2405
    Asus vg249q

Bu üstteki monitörlerin 27" olan versionları da panda panel.
    Panda panelin kronik sıkıntısı nedir hocam ölü piksel mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sanjii

Hocam fiyat çokta iyi değil bence. 5ms olması kötü. 144hz arayan adam 1ms ister bence.

Hem IPS olsun hem 144hz olsun diyen var ise ilgilenebilir.

Bu daha alınası geldi bana...
    Monitör linki
    ürün konusunda haklısınız belki indirim bekleyenler vardır diye paylaştım.
    Linkdeki asus’un konusunu da açmıştım 1160 tl idi iki hafta önce ama satıcıya güvenemedim çok fazla şikayet var.

• forumdayim F kullanıcısına yanıt
    Evet ölü piksel çıkma olasığı çok yüksek. Bazı arkadaşlar her marka model üründe ölü piksel çıkabiliyor diyor ama özellikle panda panelde bu oran oldukça fazla.
    Başka panellerde ölü piksel çıkma olasılığı atıyorum 100 panelde 5 ise, panda panellerde 100 panelde 40 falandır. O yüzden panda panelden uzaktan durmakta yarar var.
    Ha çok şanslısındır, ki şanslı olanlar var, özellikle Aoc 24g2u satın alan bazı arkadaşlarda ölü piksel çıkmadı. Ama büyük bir kısmı ölü pikselden dolayı iade ettiler(999TL, itopya)

Monitör seçerken AU Optronics(AUO) panel olmasına özen gösterin, araştırarak alın. AUO panel olan monitörler zaten fiyat olarak diğer ucuz panelli monitörlere göre pahalı oluyorlar.

Edit:

* pcmonitors.info
    * displayninja.com
    * rtings.com/monitor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crawlers -- 14 Nisan 2020; 15:16:45 >

• ih'de de satılan ips
    https://forum.donanimhaber.com/msi-optix-g241-23-8-144hz-1ms-ips-gg-1661-tl--142691391?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doer -- 14 Nisan 2020; 15:20:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ips candır gerisi heyecan

• quote:

Orijinalden alıntı: forumdayim

ürün konusunda haklısınız belki indirim bekleyenler vardır diye paylaştım.
    Linkdeki asus’un konusunu da açmıştım 1160 tl idi iki hafta önce ama satıcıya güvenemedim çok fazla şikayet var.

Alıntıları Göster
    Beyler bu monitörde ölü piksel çıkarsa iade veya değişim nasıl? Rahatça değiştiriyorlar mı ve iade alıyorlar mı?
  • Qp bilişime sorman lazım hocam ama yorumlarda sıkıntı çıkarmadıklarını okumuştum

• crawlers kullanıcısına yanıt
    Panda panel nedir ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    24 inç versiyonu hangi panel acaba aoc g2u nun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crawlers

Evet ölü piksel çıkma olasığı çok yüksek. Bazı arkadaşlar her marka model üründe ölü piksel çıkabiliyor diyor ama özellikle panda panelde bu oran oldukça fazla.

Edit:

* pcmonitors.info
    * displayninja.com
    * rtings.com/monitor

100/40 panel öylemi siz bu panda panellerin üretim safhasında çalışıyorsunuz herhâlde direk kafadan yüzde verebildiğinize göre.

Bende 27 inch aoc var. Şanslı kesimdeyim. Kesinlikle test alınmalı monitör vatandan test edip almıştım ilk getirdikleri kutu sıfır sıkıntı olarak aldım. Ben memnunum ama şans işi onun için görerek almak yararlı ancak şu dönemde imkansız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.