Şimdi Ara

Asus türknet kurulum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
15.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sa arkadaşlar Asus n16 modem kurulumu basıl oluyor acaba türknet yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• İlk bağlandığında senden arayüz şifreni değiştirmeni istiyor. Sonra TTNET VLAN ve ardından VDSL/ADSL seçiyorsun ardından yine 2 kutucuk çıkıyor. Üste xxxx@turk.net şeklinde kullanıcı adını alta da şifreni giriyorsun TurkNetin verdiği ve 1-2 dakikaya modem internete bağlanıyor. Sonra otomatik modem güncellemesi yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -M-K-

İlk bağlandığında senden arayüz şifreni değiştirmeni istiyor. Sonra TTNET VLAN ve ardından VDSL/ADSL seçiyorsun ardından yine 2 kutucuk çıkıyor. Üste xxxx@turk.net şeklinde kullanıcı adını alta da şifreni giriyorsun TurkNetin verdiği ve 1-2 dakikaya modem internete bağlanıyor. Sonra otomatik modem güncellemesi yap.

Otomatik modem guncellemesi nasil yapiliyor? Bende asua n16 modem var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ne yapsam olmuyor pm den tel atıp yardımcı olabilirmisiniz acaba

• Recpkt R kullanıcısına yanıt
    Otomatik kurulum yapmayı denediniz mi
    Asus türknet kurulum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subjugate -- 12 Mayıs 2017; 21:51:9 >
  • VDSL kullanıyorsanız yardımcı olayım hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TurkNet Modem İade
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subjugate

Otomatik kurulum yapmayı denediniz mi
    Asus türknet kurulum

Denedim hocam

dostum sana dedigim konuya bakmadın herhalde. nerde takılıyorsun? sorun ne tam olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: kasvet-efza

dostum sana dedigim konuya bakmadın herhalde. nerde takılıyorsun? sorun ne tam olarak

Hocam mh ile görüştüm ip alma sorunu varmış bana oyle dendi cevaplarınız ve yardımlarınız için teşekkürler

ben senin sorununu anladım sanırım. modemi resetle yani sıfırdan kurulum yapmaya başla. aşağıda resimde gördüğün alana geldiğinde Turkiye'yi seç vdsl'i seç. Isp ise listede olmayanı seç boş bi kutucuk çıkacak vlan id diye oraya 35 yaz ve devam et kuruluma. kullanıcı adı ve sifrenin dogrulugundan emin ol. kullanıcı adının sonu @turk.net şeklinde bitmeli.
    Asus türknet kurulum
    modem açılsın ve bekle bakalım ip alabilecekmisin bazen 5 6 dk surebiliyor asus modemlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasvet-efza -- 20 Ocak 2018; 15:57:31 >

• cok basit resimlerdeki gibi aynen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ne yapsam olmadı mh ariza kaydı biraktim ama bakalim

yukarda dediklerimi yaptın mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kasvet-efza

ben senin sorununu anladım sanırım modemi resetle kurulum yapmaya başla aşağıda resimde gördüğün alana geldiğinde Turkiye yi seç vdsl i seç, isp ise listede olmayanı seç boş bi kutucuk çıkacak vlan id diye oraya 35 yaz ve devam et kuruluma kullanıcı adı ce sifrenin dogrulugundan emin ol kullanıcı adinin sonu @turk.net seklinde bitmeli
    Asus türknet kurulum
    modem açılsın ve bekle bakalım ip alabilecekmisin bazen 5 6 dk surebiliyor asus modemlerde

Sizin sayenizde bu sorunu çözdüm çok teşekkür ederim. o boş kutucuğa 35 yazınca her şey düzeldi şu an 33.5 mbit internet alıyorum sağolun.

• Relinquished06 R kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek. Bundan dolayı ben 1 hafta internetsiz kalmıştım turknet o zamanlar daha müşteri hizmetlerini kapatmamıştı ama bir tane temsilcisi bile bu konu hakkında bilgi sahibi değildi. Uğraşarak çözmüştüm sevindim sizin adınıza.

• kasvet-efza kullanıcısına yanıt
    35mbit buraya kadarmis. 1Mbit zor aliyorum bu sorunla da karsilastiniz mi hocam ? Ariza kaydi biraktim ama 1 gun sonra anca donuyorlar ariza kayitlarina ..

benim 82 lik hat 30 a falan düşüyor inişli çıkışlı saçmalıyor bu saate rağmen sanırım bir yerde arıza var herhal
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    0.5 mbit de cok komik bir rakam hala ayni.

Bu sorunla şu şekilde karşılaştım 72mbit hız aldığım internetim 32mbite düşürülmüştü 1.5 ayda anda düzelttirebildim. Sayabilecekleri tüm arıza çeşitlerini saymışlardı geçen süre zarfında.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.