Şimdi Ara

ASUS UL 30-50-80 VT KULLANAN DERNEĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi kaç konu var ama, sadece bekleyen arkadaşlar yazıyo bende alıp kullanan arkadaşların bilgi paylaşacagı bi sayfa acayım dedim.

Bende 80 var :) sizde hangi modeli var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amato -- 10 Mayıs 2010; 2:35:53 >

• ul30vt kullanıyorum bende 1 hafta oldu.
  • hayırlı olsun hocam express gate denedinmi filmde oynatsaydı tam süper olacakmış
  • Amato ben konuyu açıyordum senin konuyu görünce daldım içeri hızlısın
    Bende ul80vt düşünüyorum.Bugün baktım çok güzel görünüyor.Özellik bakımındanda yeterli bana.Fiyatı biraz yüksek vatan'a geldiğinde %18 kdv indirimi olunca alacağım 1 haftaya kalmaz yapacaklar hafta sonu oda.

Sana hayırlı olsun.
  • işlemcisi turbo33 açıkken yük altında 1.73ghz de ,yük altında değilken 1066mhz de çalışıyor.
    turbo33 kapalıykende 1.33ghz de 864mhz de
    bütün makinelerde böyle mi yoksa sadece asusta mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asonas

Amato ben konuyu açıyordum senin konuyu görünce daldım içeri hızlısın
    Bende ul80vt düşünüyorum.Bugün baktım çok güzel görünüyor.Özellik bakımındanda yeterli bana.Fiyatı biraz yüksek vatan'a geldiğinde %18 kdv indirimi olunca alacağım 1 haftaya kalmaz yapacaklar hafta sonu oda.

Sana hayırlı olsun.

vatanda 30 vardı 80 gelmişmi hadi bakalım sende hemen al ve tadını cıkarmaya başla
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

işlemcisi turbo33 açıkken yük altında 1.73ghz de ,yük altında değilken 1066mhz de çalışıyor.
    turbo33 kapalıykende 1.33ghz de 864mhz de
    bütün makinelerde böyle mi yoksa sadece asusta mı?

valla ben daha turbo 33 hiç kullanmadım yani hiç ihtiyac duymadım ok kadar oyun kurdum oynadım hiç kasmadı sadece asus damı derken ne demek istedin ben onu anlayamadım capkan hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 30 ile 80 arasında sadece ram ve dvd farkı mı var?Sanırım birde ekran kartı.
    ul80 30'dan daha performanslı gibi.4gb ram ve harici ekrantı ile önde.30 paylaşımlıymış.Bende yeni öğrendim bugün sitesine bakınca.
  • Bende vatanda bakınca görememistim ul80 modelini
    http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=PC_POR&br=ASUS&rcd=1

onu almayı düsünüyorum acaba nerelerde satılıyor bir fikriniz var mı ozellıkle anadolu yakasında gold teknosa baktım onlardada ole bir model gozukmuyor
  • istanbulu bilmiyom ankarada media mark larda var sende ordakikere bi bak istersem
  • ul30vt mediamarktta 1549 lira
  • bende eski bi leptop vardı onun fanı işelci ısındımı calışıyodu benim makinanın fanı sürekli dönüyo sizdedemi böyle arkadaşlar
  • Arkdaşlar 3 gün önce Mediamarkt / Almanya'dan UL50VG model cihazı 617 EURO'ya satın almış bulunuyorum, Açıkçası TR fiyatlarını bilemem...

İlk edindiğim izlenimler;
    Cihaz 15,6 inç ekrana sahip olmasına rağmen gayet şık ve hafif, 2,2 KG sanırsam ve o kadar hafif hissi veriyor ki elime aldığımda inanamadım...
    Ancak burada bir eksi nokta konulması gerekli, ekranın maks. çözünürlüğü 1366 x 768 olarak verilmiş ki bu bence yetersiz... en azından 1440*900 olabilirdi...
    Asus bu modelinde pil ömrünü gayet uzun tutacak biçimde 8 celli/8400mAh lik batarya veriyor (Almanyada böyle bilmiyorum TR de durum nasıldır.)
    Benim yaptığım ölçümlere göre pil high performance modunda 8 saat 45 dakika gitmiştir....
    Bu derece uzun gitmesinin belki de bir sebebi de SU işlemciye sahip olmasıdır cihazın,

Son olarak: kullanımı gayet rahat, ancak QuietOffice modunda sizi biraz sıkabilir heleki klavyedeki volume up/down ve brightness up/down yaparken makina biraz kasılıyor (Windows7 Ultimate 32bit) ki 4 GB ram'e sahip olan bir cihazın kasılmaması gerekir... Oyun performansı olarak fazla birşey vaad etmiyor cihaz, zaten üzerinde 2 ekran kartı var, biri onboard Intel945 serisi diğeri ise G210M gibi notebookcheck kart sıralamasında 100küsürlerde bulunanbir kart ve bendeki HD3650 den daha dandik bir karttır... Oyun oynamak isteyen kullanıcılar için en son seçenek. Yeni oyunlar bu kartlarda çalışacaktır, ama sadece düşük detaylar ve orta çözünürlükte....

• nfs undercoverı yükledim görüntü 4:3 gözüküyor.16:9 yapılmıyor mu.?
  • quote:

nfs undercoverı yükledim görüntü 4:3 gözüküyor.16:9 yapılmıyor mu.?

bende cod 4 yükleyince olmuştu ayarlardan düzettim sende bak mutlaka vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amato

quote:

nfs undercoverı yükledim görüntü 4:3 gözüküyor.16:9 yapılmıyor mu.?

bende cod 4 yükleyince olmuştu ayarlardan düzettim sende bak mutlaka vardır

codmw2 ve gta4 te otomatik ayarladı.ama nfslerde olmuyor bi türlü.
  • kimsede yok galiba ul serisi yada kimsenin bi derdi yok cihazdan hic yazan eden yok :))
  • Dağıtıcı firma belli noktalara ürünleri vermiş oda sınırlı.Zaten ürünlerde yok piyasada Ul serisi sadece mediamartta UL20a modeli var.Diğer modellerden birde ul50 var.30 ve 80 serisi yok.Sanırım haziranda tekrar raflarda yerini alır.Galiba fazla satılmaz rağbet görmez diye ilk partiyi sınırlı getirdiler.
  • izmir mediamarktta var ul30vt ben aldığımda.vatandaki sonuncuyuda ben almıştım
  • quote:

izmir mediamarktta var ul30vt ben aldığımda.vatandaki sonuncuyuda ben almıştım

Dostum ul30'dan memnunmusun ? Bende 30 ile 80 arasında kaldım.Fiyat aynı olunca aralarında dvd ve ram farkı var sanırım birde hdd tam karar veremedim ben.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.