Ben herhangi bir tanesi anadolu yakasında bulsam direk alıcam birde ul30 ile ul80 birebir aynı ozellıklere sahip dimi %33 hızlandırma ekran kartları islemcileri birtek ramde fark var galiba onuda ul30 icin satın alcagımız yere gidince hemen 4 gb'a yükseltebilir miyiz aynı gün icinde cünkü 2gb az gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Walkerzzzz
Ben herhangi bir tanesi anadolu yakasında bulsam direk alıcam birde ul30 ile ul80 birebir aynı ozellıklere sahip dimi %33 hızlandırma ekran kartları islemcileri birtek ramde fark var galiba onuda ul30 icin satın alcagımız yere gidince hemen 4 gb'a yükseltebilir miyiz aynı gün icinde cünkü 2gb az gibi
Dostum walkerz ul30 ile ul80 arasında ram farkı,dvd farkı ve hdd farkı var.Neredeyse aynı ebatlara sahip modeller birbirini ayıran 3 fark var çözünürlükleri bile aynı.Dvd okuyucu ve rami iyi olsun diyorsan ul80 ama 320gb hdd.Ul'ninkisi 500gb. Açıkcası ul80 almak daha mantıklı çünki aynı ebatta olan n.book için aynı parayı verecekseniz bence ul80 almak daha akıllıca.
Ul30 alınsa ram arttırımında bulunacaksınız.Hiç gerek yok bence.
Piyasa'da yok ki görüp alalım.Bugün vatan'a yeni bir model gelmiş sony 14"lik i3 işlemcili gayet güzel n.book ama fiyatı biraz ucuk.
4 renk çeşitide var.Eğer çukka sağlam ise buna bir göz geçir.Ben şuan bu modeli yakından görmeye gidiyorum
ole bir modelde alabilirim arastırdım simdi biraz pil suresi dısında gayet iyi bir laptop gibi incelemeni yaptıktan sonra fikirlerini yazar mısın beyazı yada siyahı arasında kaldım gibi bu modelde hangisi daha iyi durur acaba
ağırlık önemli değilse ul80vt almanız daha mantıklı. ul30vt 4gb ram ile 1830gr. dvd-roma ne gerek var diyorsanız ul30vt alın. fotoğraf isterseniz eklerim...
Arkadaşlar bir dizüstü bilgisayar alacağım. Araştırma yaparken bu model gözüma çarptı özellikle uzun kullanım süresi ve görünüm açısından güzel bir model. Alacağım bilgisayar ofis uygulamaları, internet, film izlemek, müzik dinlemek vs. için kulanılacak. yani öyle uzun süreli ağır uygulamalar kullanılmayacak yada oyun oynanmayacak. İşlemci çalışma frekansı olarak düşüm görünüyor. Kullanan arkadaşların performans hakkındaki yorumları nelerdir. Tahminim bahsettiğim işlemler için rahatlıkla kullanılabilecek bir sistem. Tabi bana üzerinde dvdromu olan modeli gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ones
Arkadaşlar bir dizüstü bilgisayar alacağım. Araştırma yaparken bu model gözüma çarptı özellikle uzun kullanım süresi ve görünüm açısından güzel bir model. Alacağım bilgisayar ofis uygulamaları, internet, film izlemek, müzik dinlemek vs. için kulanılacak. yani öyle uzun süreli ağır uygulamalar kullanılmayacak yada oyun oynanmayacak. İşlemci çalışma frekansı olarak düşüm görünüyor. Kullanan arkadaşların performans hakkındaki yorumları nelerdir. Tahminim bahsettiğim işlemler için rahatlıkla kullanılabilecek bir sistem. Tabi bana üzerinde dvdromu olan modeli gerekiyor.
ul80 senin işini rahatlıkla görecektir arkadaşım hiç düşünmeden alabilirsin
arkadaşlar ul80 nin ekran kartlarını özellikle nvidia nını kini güncelleyen olabildimi acaba
ul30vt'me ssd disk almayı düşünüyorum. sata2 mi yoksa sata3 mü almalıyım? şuan içindeki hdd deki sistem dosyalarını nasıl yeni alıcağım ssd ye aktarabilirim?
bilgisi olan arkadaş yok mu? sdd diske .eski hdd deki bilgileri nasıl aktarcam.d de back up ım var ama nasıl yüklücem onu bilgisayara ? hadi yükledik diyelim sistem dosyalarıda eski hdd de kalıcak (fabrika çıkışlı dosyalar. ayrı bi bölümde bulunan)
quote:
Orijinalden alıntı: e_capkan
bilgisi olan arkadaş yok mu? sdd diske .eski hdd deki bilgileri nasıl aktarcam.d de back up ım var ama nasıl yüklücem onu bilgisayara ? hadi yükledik diyelim sistem dosyalarıda eski hdd de kalıcak (fabrika çıkışlı dosyalar. ayrı bi bölümde bulunan)
üsdat dvd ye backup al 4 taneye anca sıgıyodu galiba ssd tak dvd denden geri kur kaca aldın ssd leri
quote:
Orijinalden alıntı: Amato
quote:
üsdat dvd ye backup al 4 taneye anca sıgıyodu galiba ssd tak dvd denden geri kur kaca aldın ssd leri
dvd yazıcım yok .nasıl alıcam back upı ?
quote:
quote:
quote:
harici dvd al yada tam bilmiyom ama hariçi hdd yada flaş diske al
quote:
quote:
quote:
quote:
back up almıştım zaten d de duruyor. şimdi ben içindeki hdd yi söküp. ssd yi takıp sonra içinden çıkan hdd yi usb den bağlayıp backup ı yükledim diyelim. sonra o hdd den back upı sildim diyelim. sonra ben nasıl tekrar bilgisayara format atıcam. hdd den 25gb lık bir bölüm ayırmış asus.o bölümü ssd ye aktarma şansım var mı?
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
back up almıştım zaten d de duruyor. şimdi ben içindeki hdd yi söküp. ssd yi takıp sonra içinden çıkan hdd yi usb den bağlayıp backup ı yükledim diyelim. sonra o hdd den back upı sildim diyelim. sonra ben nasıl tekrar bilgisayara format atıcam. hdd den 25gb lık bir bölüm ayırmış asus.o bölümü ssd ye aktarma şansım var mı?
o fabrika formatı diye biliyom vardır mutlaka bi yolu ama sen zaten almışsın hdd ya yomu hiç arşif için attıgın başka bi hdd ona da bi yedegini koy dursun orda format atacagın zaman ordan gene atarsın bana sorarsan zaten ssd ye de o kadar yer ayırmak mantıklı degil zaten. ilerde ki ben kurdum sende kur win8 kuracan zaten
varmı arkadaşlar sorunsuz wim8 kuran bende kurmayı düşünüyom ama ekran kartlarında ki gecişlerin problem olacagını düşünüyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme