Şimdi Ara

ASUS UL30

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS un UVL İşlemcili UL30 Modelinin 3 değişik versiyonu bulunmakta.

UL30Vt-X1:

Operating System: Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit
    Display: 13.3-inch HD LED-backlit Widescreen (1366 x 768)
    Intel Platform: Intel Core2 Duo processor SU7300 (1.3GHz)
    Graphics: Switchable: Intel GMA 4500MHD and ASUS DGE powered by NVidia GeForce G210M with 512MB VRAM
    Wireless: WLAN 802.11b/g/n (draft 2.4GHz n)
    LAN: 10/100/1000 Mbps Ethernet
    Memory: 4GB DDR3 DRAM, 2GB x 2 (upgradable to 8GB)
    Storage: 500GB 5,400RPM Hard Drive
    Camera: 0.3 Megapixel
    Speakers: SRS Premium Stereo Speakers by Altec Lansing, Hi-Definition Audio CODEC
    Microphone Digital Array Microphones
    Card Reader: 1 x 4-in-1 card reader: MMC, MS, MS-Pro, SD
    Input/Output: 1 x Mic-in, 1 x audio-out (S/PDIF), 1 x VGA, 3 x USB 2.0 ports, 1 x RJ45 LAN, 1 x HDMI
    Keyboard: 13.70-inch keyboard with MS Windows function keys
    Battery Pack: 8-cell Lithium Ion Battery, 4400mAh - Up to 11 hours1
    Dimensions: 12.68 (L) x 9.17 (W) x 0.59 ~ 0.97 (H) –inches
    Approximate Weight: 3.7 lbs (with 8-cell battery)
    Color: Black

http://www.amazon.com/UL30Vt-X1-13-3-Inch-Laptop-Windows-Premium/dp/B002XZLURC

UL30Vt-A1:

Operating System: Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit
    Display: 13.3-inch HD LED-backlit Widescreen (1366 x 768)
    Intel Platform: Intel Core2 Duo processor SU7300 (1.3GHz)
    Graphics: Switchable: Intel GMA 4500MHD and ASUS DGE powered by NVidia GeForce G210M with 512MB VRAM
    Wireless: WLAN 802.11b/g/n (@ 2.4GHz)
    LAN: 10/100/1000 Mbps Ethernet
    Memory: 4GB DDR3 DRAM, 2GB x 2 (upgradable to 8GB)
    Storage: 500GB 5,400RPM Hard Drive
    Camera: 0.3 Megapixel
    Speakers: SRS Premium Stereo Speakers by Altec Lansing, Hi-Definition Audio CODEC
    Microphone Digital Array Microphones
    Card Reader: 1 x 4-in-1 card reader: MMC, MS, MS-Pro, SD
    Input/Output: 1 x Mic-in, 1 x audio-out (S/PDIF), 1 x VGA, 3 x USB 2.0 ports, 1 x RJ45 LAN, 1 x HDMI
    Keyboard: 13.70-inch keyboard with MS Windows function keys
    Battery Pack: 8-cell Lithium Ion High Density Battery - Up to 12 hours1 (5600mAh Battery)
    Dimensions: 12.68 (L) x 9.17 (W) x 0.59 ~ 0.97 (H) –inches
    Approximate Weight: 3.7 lbs (with 8-cell battery)
    Color: Silver

http://www.amazon.com/UL30Vt-A1-Light-13-3-Inch-Silver-Laptop/dp/B0032FOKXS/ref=pd_cp_pc_0

UL30A-X5:

High-gloss 13.3-inch LED-backlit HD high definition display with 1366 x 768 resolution (16:9 aspect ratio) that uses less energy and still gives you an immersive cinematic experience (Learn more)
    Up to 12 hours of battery life from 8-cell battery(4400mAh)
    Windows 7 Home Premium makes it easy to create a home network and share all of your favorite photos, videos, and music. And you can watch shows for free when and where you want with Internet TV on Windows Media Center. Get the best entertainment experience with Windows 7 Home Premium. (Learn more)
    Get more features with Windows Anytime Upgrade. It's the best way to add features to Windows 7, takes as few as ten minutes, requires no software or downloads, and you'll keep your existing programs, files, and settings. Windows will walk you through the simple upgrade process.
    Chiclet style keyboard and multi-touch trackpad for comfortable and intuitive use (Learn more)
    ASUS IceCool Technology for cool-to-the-touch palm rest
    Exclusive Express Gate feature enables ultra-fast boot so you can connect to the web in just 10 seconds
    Energy efficient, dual core 1.3 GHz Intel Core 2 Duo SU7300 processor with ultra-low voltage for extended battery life (Learn more)
    500 GB SATA hard drive (5400 RPM)
    4 GB of installed DDR3 RAM (1066 MHz; 2 x SODIMM slots; 4 GB maximum capacity)
    Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD integrated video processing
    0.3-megapixel webcam for connecting with friends and family over video chats
    ASUS SmartLogon facial recognition system detects your face and logs on automatically
    Draft-N Wi-Fi networking (802.11b/g/n)
    HDMI high-definition audio/video output allows a single cable to transmit uncompressed high-definition video to your digital TV or LCD
    Altec Lansing speakers enhanced with SRS Premium Sound for home theatre quality acoustics (Learn more)
    ASUS Super Hybrid Engine for extended battery life
    Dimensions: 12.9 x 9.28 x 0.98 inches (WxDxH)
    Weight: 3.74 pounds (with battery
    Warranty: 1 year global warranty and 1 year accidental damage warranty (Learn more)

http://www.amazon.com/UL30A-X5-Light-13-3-Inch-Black-Laptop/dp/B002P3KMVC/ref=pd_cp_pc_1

Ben içlerinden en çok UL30Vt-A1 i beğendim. Pil ömrü en uzun olanı 8cell (5600mAh) ve NVidia G210M harici ekran kartı var. Fakat bunun sparişini nasıl vereceğiz yurtdışından Türkiyede yok bu modeller çünkü. Amazondan hemen spariş verip alabiliyor muyuz herhangi ek bir vergi ödemesi oluyor mudur? Ürünü kargoyla mı yolluyorlar? Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olun lütfen...

• Yardımcı olabilecek kimse yok mu
  • Amazon'dan buraya kitap, CD dışında bir ürün gönderilmiyor. Bir tanıdığın varsa, onun vasıtasıyla getirebilirsin.

Ebay gibi sitelerde de vergi bindirimi olacağı için, astarı yüzünden pahalıya gelir ve epeyce zarar edersin.
  • ul30vt haricindeki tüm ul serisi var türkiyede.(internetten araştırdığıma göre)
  • Türkiyede sadece UL30A var o da 4 cell bataryalı ve sadece intel ekran kartı o yüzden A1 modeli daha iyi bir ürün nasıl alabiliris yurtdışından hiçbir slşıveriş sitesi Türkiyeye ürün göndermiyor mu?
  • Yurtdışındaki bir tanıdık mağazadan alıp bize kargo ile gonderebilir mi Fedex ya da UPS ile?
  • Hayır gönderemez. Kendisi getirirse, gümrükte sorun yaşamaz. Aksi halde gümrüğe takılır ve vergilerle boğuşursun. Malum, fiyatı birçok gümrük sınırına göre epeyce yüksek.

Dediğin gibi olsaydı kimse Türkiye'den dizüstü almazdı, biraz mantıklı düşünelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 19 Ocak 2010; 2:08:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Asus Vivobook Pro
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • UL30Vt-X1 ile UL30Vt-A1 arasında ne fark var?
  • amazon göndermez, yurtdışından laptop almanında malesef pratik bir yolu yok.
    Türkiye'ye istediğiniz model gelene kadar beklemekten başka yapabilecek birşey yok.
  • Daha önce fark etmemiştim ama Türkiyede bilgisayar sektörü oldukça geriden geliyor...

Ne zamandır Asus EEpc 1201N'in TR'ye gelmesini bekliyordum...Ama cuma günü Nisan ayında ION2'li EEpc'lerin satışa sunulacağını okudum... Bize henüz ulaşmayan ürünler bile geri kaldılar...Yazık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: commodore

UL30Vt-X1 ile UL30Vt-A1 arasında ne fark var?

Her ikisinin de özellikleri aynı batarya farkı var A1 olanı 8 cell (5600mAh Battery) 12 saat şarjı gidiyor. X1 olan 8 cell (4400mAh Battery) 11 saat gidiyor.
  • quote:

Daha önce fark etmemiştim ama Türkiyede bilgisayar sektörü oldukça geriden geliyor...

Ne zamandır Asus EEpc 1201N'in TR'ye gelmesini bekliyordum...Ama cuma günü Nisan ayında ION2'li EEpc'lerin satışa sunulacağını okudum... Bize henüz ulaşmayan ürünler bile geri kaldılar...Yazık..

Katılıyorum dışarıda çok çeşitli ürünler, aynı ürünün farklı çeşitleri var...
    Hem harici ekran kartı hem dahili ekran kartı, 8 cell bataryalı olan çeşitleri varken Türkiye ye sadece dahili ekran kartlı ve 4 cell bataryalı çeşidi getirten ASUS Türkiye' yi kınıyorum.
    Lütfen ürünlerin farklı çeşitlerini de getirtelim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Mercan

quote:

Daha önce fark etmemiştim ama Türkiyede bilgisayar sektörü oldukça geriden geliyor...

Katılıyorum dışarıda çok çeşitli ürünler, aynı ürünün farklı çeşitleri var...
    Hem harici ekran kartı hem dahili ekran kartı, 8 cell bataryalı olan çeşitleri varken Türkiye ye sadece dahili ekran kartlı ve 4 cell bataryalı çeşidi getirten ASUS Türkiye' yi kınıyorum.
    Lütfen ürünlerin farklı çeşitlerini de getirtelim...

sana katılıyorum.
    ul30vt'yi getirip ul30a'yı getirmese hadi neyse....

• Merhaba

Şöyle uzun pil süreli 13.3 ekran bir notebook almak istedim.

Asus olsun vede UL30A olsun istedim ama

Hangi firmaya sordu isem UL30A için tedarikçi firmada olmadığından STOKLARIMIZA GİRMEYECEKTİR yanıtını alıyorum.

Ne modelmiş be.Türkiye'ye girişi , bitişi ve sonu amma hızlı oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.