Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ASUS UL50VG Satın Al 4 Aralık 2013 23:23 1 1 ASUS UL50VG Cihazım çok temiz arkadaşlar. Garantisi bitti. 8 hücreli bataryası sayesinde pili 6 saat rahat gidiyor. Pil performansı çok çok iyi. Taşlanmış alüminyum kapağı ve ince gövdesiyle gayet şık ve sağlam bi cihaz. Üzerinde graphix boost diye bir tuşu var bu tuşa bastığınızda cihaz on board ekran kartından harici G210m karta geçiyor. İnternette gezinirken veya ofis programlarında yine bu tuşla harici ekran kartını kapatıp pil süresini uzatabilirsiniz. Cihaz fazlalığından satılıktır. En ufak bir sorunu yoktur. Bir türlü resim ekleyemedim arkadaşlar linkini veriyorum burdan bakabilirsiniz. Gri renkli olanı. isteyene resimlerini gönderebilirim. http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/UL50Vg/ CFW' li PS3 ile takas olabilir. Genel Özellikler: İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ 2 Duo İşlemci Ailesi Intel® Centrino® Islemci İşlemci Numarası SU7300 İşlemci Hızı 1.3 GHz İşlemci Bus Hızı 800 MHz İşlemci Ön Bellek 3 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Sabit Disk Kapasitesi 320 GB İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 512 Mb VGA Chipset Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT210 Ekran Boyu(inch) 15.6" COLOR SHINE Maksimum Çözünürlük 1366 x 768 Optik Sürücü DVD±RW Double Layer Mobil Özellikler BlueTooth, Kamera, Kart Okuyucu, Wireless İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr Ağırlık 2.5 KG Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza Fiyat: 1000 TL Alper Bal Tel: 0507 816 7367 Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün CFW' li PS3 le takaslık laptop (Asus UL50VG) ASUS UL50VG