Şimdi Ara

Asus'un menteşe yapmayı bilmemesi !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sene 2010, yaklaşık 2008 model asus kullanan arkadaşın laptopta menteşe kırıldı.
    bir sene sonra başka bir arkadaşın asus laptopunda.
    daha sonra menteşesi kırık başka asus laptoplar gördüm. evet menteşesi kırık başka marka da gördüm ama 8-10 yıllık bilgisayarlardı. geçenlerde sıfır asus laptop alan arkadaşın bilgisayarının menteşesi de çok geçmeden kırıldı.

gördüğüm kırık menteşeli laptopların çok büyük kısmı asus marka.
    bu kadarı da tesadüf olamaz herhalde dedirtiyor.

Sonuç: Asus iyi bilgisayar yapabiliyor ama menteşe yapmayı bilmiyor.
    Teknik servisinin rezalet olmasından dolayı da uzak durulması gereken bir marka oluyor zaten.

Eminim bu forumda bile yüzlerke kişi vardır asus laptopta menteşe kırıldığını gören bilen.

• Sadece asus değil TOSHIBA da menteşe konusunda pek başarılı değil 30 cm yükseklikten kayıp düşerek alt kasa menteşe yuvası tamamen parçalanıyor. Bir alt kasa 300 TL. Her şeyi sağlam yapsamalar insanlar yenisini alma gereği duymaz ki. Bunlar Ticaret uyanıklığı Samsung marka telefonların yan bölümlerinin boya atması gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 17 Şubat 2016; 20:55:31 >
  • benımde asus k52j laptop mentese kııldı. dışarıda fazla kullanmadığım ıcın önemsemedım ancak zamanla kapatıp acarken ekran çerçevesının kırılmasına sebep oldu. sanırım tamırı bıraz tuzlu. sızce ne kadara malolur.
  • 2009 ocak ayında aldığım bir M1VA modeli Asus'um var. Bilgisayarın kasa ve menteşeden başka bir problemi yok. 4 defa menteşe değiştirdim. Bir SSD taksam günlük işler için birkaç sene daha çok rahat kullanılabilecek durumda ama kasası yüzünden kullanamıyorum. Sırf bu yüzden yeni bilgisayarımı Asus almamaya kararlıyım.
  • O zaman siz hiç hp görmemişsiniz :) doğrudur çok menteşesi kırık Asus gördüm ama en azından parça olarak bulunabiliyorlardı (ucuz - pahalı tartışmıyorum ) Ama bende bir HP Ultrabook var 2016 yılının ortalarında menteşeleri kırıldı. Şimdi ekranı duvara yaslayıp kullanıyorum. Sorsan 2013 model ultrabook. Parça olarak Türkiyede zaten bulamadım da yurt dışından bile menteşelerini tedarik edemiyorum.
  • Bunun sebebi bence her model için tek bir anakart ve kasa tasarımı yapılıyor ve Türkiye gibi ülkelerde fiyat düşürmek için aynı tasarımda kalitesiz kalıplar ve malzemeler kullanılıyor. Çünkü bakıyorum burda k serileri avrupada başka isimlerle satılıyor. vatandan notebook aldım Faturada k556 pc üstünde x556 biosta XK556uq yazıyor. Ürünün avrupada adı x556. trde ise k556.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.