ARKADAŞLAR BENİM ANAKARTIM ASUS P4P800-X, CD DEN ASUS UPDATE PROGRAMINI YÜKLEMEYE ÇALIŞTIM BIOS UPDATE YAPMAK İÇİN FAKAT " NO ASUS MOTHERBOARD INSTALLATION WILL BE ABORTED NOW" DEYİP ÇIKIYOR PROGRAMIN YENİ VERSİYONUNUDA İNDİRDİM O DA AYNI NE YAPMAM LAZIM LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ.
eski yolla update et biosu ve afudos u netten çek dos üzerinden bios update yap
Disket sürücüm olmadığı için dos tan update yapamıyorum bunun başka bir yolu yokmu?
Asusun sitesinden bios versiyonunu indir.Asus update programını aç.Orada "Update Bıos from a file "ile başlayan bir seçenek var.Tıkla..İndirdiğin sürümü kaynak olarak göster.Flash diye bir seçenek çıkacak.Flash tıkla eskiyi silip yeniyi yükleyecektir...
quote:
Orjinalden alıntı: altrea
Asusun sitesinden bios versiyonunu indir.Asus update programını aç.Orada "Update Bıos from a file "ile başlayan bir seçenek var.Tıkla..İndirdiğin sürümü kaynak olarak göster.Flash diye bir seçenek çıkacak.Flash tıkla eskiyi silip yeniyi yükleyecektir...
Kardeş yukarıdada da bahsettiğim gibi Asus Update programını kuramıyorum kursam zaten dediğin gibi sorun çözülecek ama program kurulurken yukarda ki mesajı verip kurmadan programdan çıkıyor.
diskete gerek yokkkii adamım win98 cdsi ile makınenı boot ediyorsun sonra bos cd ye afudos ve bios dosyasını yazıyorsun win98 ile boot ettıkten sonra yazdıgın cd yi tak afudos biosadı.bin diyip biosumu yazıoyurz