Şimdi Ara

ASUS USB-N14 300MBPS ÇİFT ANTENLİ KABLOSUZ-N USB ADAPTÖR - 50TL / İZMİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.

Öncelikli amacım İzmir içi elden satış. Ancak şehir dışı olursa Yurtiçi kargo ile alıcı ödeme olarak gönderebilirim.
    Önce havale sonra kargo.

Kendinden wi fi özelliğine sahip yeni bir anakart aldığım için bu cihaz boşa çıktı.
    Vatan bilgisayardan aldım galiba tam hatırlamıyorum. Hepsiburada da olabilir emin değilim. Kutusu duruyor, belki faturası içindedir, bulunca buraya eklerim.

Piyasada en ucuz 1-2 yerde 99 tl, genelde 100-130 arası fiyatlar var.

Ben hiç beklemesin diye 50 TL ye satmak istiyorum. Ürün kozometik olarak temizdir. sadece Tv ünitesi ile duvar arasında durması için alttan çift taraflı bant ile yapıştırdım; o bantlar sökülürse yapışkan izi kalabilir. Dediğim gibi oda alt kısımda bir sorun olmaz.

Resimleri ve açıklamayı internetten bulup ekliyorum;

ASUS USB-N14

Yüksek Kazançlı 2 adet 5dbi anteni ile 10Kata kadar daha yüksek çekim alanı

10 Kata Kadar Daha Yüksek Kablosuz Çekim Alanı

WPS desteği ile 2 Adımda Kolay Kurulum

Kutu içeriğindeki USB uzatma kablosu ile en ideal konumlandırma

Gelişmiş N hızı

USB-N14 yüksek çekim gücü yanında 802.11n Wi-Fi ile HD paylaşım, Online Oyunlar, Download vs. Herşey çok daha akıcı.

Ayarlanabilir Kablo

USB-N14 adaptörünüzü içeriğindeki uzatma kablosu ile çok daha ideal konumlandırabilir ve ince ayar yaparak daha iyi sinyal seviyesi yakalabilirsiniz.

Yüksek Kazançlı 2 adet 5dbi anteni ile 10Kata kadar daha yüksek çekim alanı*

USB-N14 çıkarılabilir 2 adet 5dbi yüksek kazançlı anten ile donatılmıştır.Çıkarılabilir tasarım sayesinde daha yüksek performansa güncellemek de kullanıcının insiyatifindedir.

*ASUS testlerinde onaylanmıştır. Gerçek performans kullanım şekli ve çevresel faktörlere göre değişiklik gösterebilir.

Tek Tık’ta Kurulum

Modem,Router veya Access Point cihazlarınız ile WPS ile tek tıkta kurulum yapmak mümkündür. Hiçbir zahmete girmeden USB-N14 ve USB-N14’ü bağlayacağınız cihazın WPS tuşlarına basmanız yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin.ozsk -- 28 Aralık 2017; 11:5:40 >

• 2 yıldır kullanıyorum. cihaz stabil. fiyat uygun.
  • Ben de memnundum cihazdan ama fazlalık durumuna düştü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün Tarafımdan alınmıştır.
    Kendisine gösterdiği ilgi için burdan teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.