Şimdi Ara

Asus UX21 11.6'' mi Apple MacBook Air 11.6'' mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıktada ayzdığım gibi UX 21 ve MacBook Air ın iki cihazın arasında kalmış durumdayım. iki cihazıda araştırdım. sistem olarak asus ux21 daha üstün bazı yönleriyle appla göre. apple'ın sa bildiğimiz mac os x işletim sistemi cazibesi var. Ürünleri özellikleri Şöyle,

Asus UX21 11.6'' mi Apple MacBook Air 11.6'' mi

Asus Zenbook UX21
    11.6″ display @ 1366×768 pixels
    Intel Core i5 2467M 1.6GHz
    Intel HD Graphics 3000
    4GB DDR3 RAM
    128GB SSD SandForce SF-2281
    1 x USB 2.0 port
    1 x USB 3.0 port
    1 x micro-HDMI port
    1 x mini-VGA port
    Bluetooth 4.0
    WiFi 802.11 b/g/n
    up to 5 hours battery life
    Windows 7
    FİYAT: 2200TL

2011 Macbook Air 11.6″
    11.6″ display @ 13366×768 pixels
    Intel Core i5 2467M 1.6GHz
    Intel HD Graphics 3000 384MB
    4GB DDR3 RAM
    64GB SSD
    2 x USB 2.0 ports
    Bluetooth 4.0 HS
    WiFi 802.11 b/g/n
    Thunderbolt
    up to 5 hours battery
    Apple OS X 10.7 Lion
    FİYAT: 2100TL

UX21 de USB 3.0 SATA. 3 128GB SSD ve neredeyse 2 katı hız farkı ve kapasite. mini HDMI portu. Tasarım ztn neredeyse birebir aynı.

Şunuda belirtmek isterim. Apple ın ürününü alırsak ek aksesuarlara bi 100 150 dolar para vermemiz gerekecek Asus ta öğle bi durum yok. ethernet adaptoru hdmı to vga gibi.

Özellikler bu şekilde arkadaşlar. Birisi donanım olarak daha iyi diğeri işletim sistemi olarak. sizce hangisi ben aslında sanki bi karara vardım kararımı da belirteyim. ASUS UX 21.. Donanımı için. SİZCE. HANGİSİ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nezaim -- 13 Aralık 2011; 14:00:17 >

• Bu ikilemde kalsam hiç düşünmeden macbook air alırdım açıkcası..Usb3.0 falan demişsiniz ancak macdeki thunderbolt teknolojisi çok daha hızlı , bunu farkında olan intelde birdahaki senelerde bu özelliği ultrabooklara entegre etmeyi planlıyor zaten..

İkinci el değeri olsun,işletim sisteminin hafifliği olsun,pil süresi olsun hepsinde macbook ağır basıyor

Not:İkisininde pil süreleri 5 saat yazıyor ancak gerçek hayatta macbook air çok daha stabil ve light bir sürüm olduğundan dolayı daha fazla kullanım süresi sunacaktır diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 13 Aralık 2011; 14:26:14 >
  • Yorum için teşekkürler.
    MacBook Air diyosunuz. Thunderbolt teknolojisi Sata 3 ve USB 3 den iyidiyorsunuz. ozmn geriye tek fark olarak HDD boyutu kalıyor gibi. bir de diğer aksesuarlar.
    Peki Ben bu alacağım ürünü iş içinde kullanacağım office vs. sıkıntı çekermiyim sizce. yada iş için uygun olur mu. karar veremedim.

Diğer arkadaşlardanda yorumlarını bekliyorum...
  • iki aletide almadım macbook pro 13 i5 aldım tşkkürler. kapatabilirsiniz.. lütfen..
  • Öncelikle windows 7 mi yoksa mac os tiger mı kullanıcağına karar vermelisin bence. İnternet gezginiyim hıza önem veririm diyorsan tabiiki windows. Yok stabil çalışsın yıllarca kasmadan aynı performansı versin diyorsan mac almalısın. 2 alet arasındaki malzeme ve donanım kalitesini soruyorsan Macbook Air Asus u feci döver :) Ancak Yeni aldığım Asus N53SN-SZ002V marka labtobımın 3 metreden betona çakıldığını ve hiçbirşey olmadığınıda belirtmem gerek. Sadece artık yeni gibi gözükmüyor o kadar :) Ama yiğidi öldür hakkını yeme Mac kalitesi tartışılmazdır. Ayrıca Apple Macbook Air için çok iddialı ve kesinlikle çok kaliteli bir aletle bu piyasadalar. Yani açık ara Macbook air.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.