Şimdi Ara

ASUS UX305FA ? ASUS UX303LA ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu foruma konu açıyorum. Yeni bir bilgisayar alacam ancak bu bilgisayarın hafif ve ultrabook olmasını istiyorum çünkü taşıması beni epey yorar. Ayrıca bilgisayar mühendisliği okuduğumuda söylemek isterim. Sizce hangi bilgisayar daha kullanışlı olur ?

UX303LA

UX305FA

• Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar
  • bende yazılım mühendislğine başlıcam monster almayı düşünüyorum fazla oyun falan oynamam ama diğer özellikleri güzel geliyo bi tek pili hızlı gidiyo sanırsam ama o bi problem olurmu hani okula götürsem prize takarım olur biter
  • escape8514 E kullanıcısına yanıt
    Oyunları hiç sevmiyorum nedense çok saçma geliyor. O yüzden oyun bilgisayarı almayı düşünmüyorum. Monster güzel bilgisayarlar satıyor ancak hem hantal hem ağır bilgisayar oluyor bu seferde yani ben şahsen taşımam öyle 2.5-3 kilo bilgisayar. Bundan dolayı ultrabook alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MatreV

Oyunları hiç sevmiyorum nedense çok saçma geliyor. O yüzden oyun bilgisayarı almayı düşünmüyorum. Monster güzel bilgisayarlar satıyor ancak hem hantal hem ağır bilgisayar oluyor bu seferde yani ben şahsen taşımam öyle 2.5-3 kilo bilgisayar. Bundan dolayı ultrabook alacağım.

okula notebook u götürünce kaç saat açık bırakıyorsunuzki? bide hergün götürüyormusunuz?
  • escape8514 E kullanıcısına yanıt
    Okula 4-5 saat götüreceksin muhtemelen de olay okulla bitmiyor sonuçta. Ben şahsen laptopumu yanımdan ayırmayı düşünmüyorum. Yani sonuçta her işimiz o olacak.
  • selam

ux303la hem ram hem işlemci hem ekran olarak daha iti.
    Pil çmrü ekran yüzünden daha kısa.
    Fan sesi veya ısınma sıfır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus zenbook 14 oled UX3405
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.