Şimdi Ara

Asus VivoBook Flip TP501UB-CJ051T

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
11.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asusun bu vivobook serisi bilgisayarlarının hafifliğini çok övmüşlerdi. Fiyat cazip gözüktüğü için alasım geldi. Nedenini anlayamasam da TP301UJ modeli 200 lira daha pahalı.

ne diyorsunuz alınır mı?

• 40a yakın kişi bakmış da kimse cevap vermemiş. teknolojiden de mi soğudunuz noldu anlamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: caredon

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    merhabalar tp501 ürünü bizzat inceledim bende almak istedim ama vazgeçiren bi kaç neden oldu ilki ekran parlaklığı zayıf.ikincisi klavye aydınlatması yok.yıl olmuş 2016 bi zahmet klavye aydınlatma koyun..diğer konu kıytırık cep teleonlarında bile 900 nit parlaklık varken bu bilgisayarın ekranında 200 nit ekran var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekniking -- 3 Nisan 2016; 18:33:37 >
  • Peki buna benzer daha yüksek ghz olan 2si 1 arada laptop varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassan27

Peki buna benzer daha yüksek ghz olan 2si 1 arada laptop varmı
    Asus tp501ub cj051t ile Lenovo Yoga 500 Intel Core i5 6200U

bu iki ürünün arasında kaldım ikisinin de birbirine göre ufak tefek üstünlükleri vardı.
    her iki ürün de aynı fiyat bandında idi.

indirim çeki ve word puan ile 1.900 tl ye tercihimi Asus tan yana kullandım.
    Markanın servis ağı daha yaygın olduğu için Asus bana daha sıcak geldi.
    Eğer internetten aramalarımda lenovo Ankara servisi bulsaydım Lenovo alırdım.
    Ama anladığım kadarıyla Lenovo merkezi servis şeklinde ve kargo ile göndermeli olarak çalışıyor.
    lenovo 4 Gb ram asus ise 8 Gb ram bulundurmakta.
    Lenovo başlıklı konuda birçok kişi 8 Gb Ram takılırsa cihaz daha akıcı oluyor demiş.
    lenovo alsaydım ben de muhtemelen böyle bir şey yapardım. Ram maliyetini de ekleyince lenovo 150-200 tl daha pahalıya gelecekti.
    fiyat/performans olarak her ikiside cazip görünen ürünler..
    Pc henüz kargoda, geldiğinde detaylı sorularınızı alır ve elimden geldiğince sizlerle paylaşmaya çalışırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetz84

Asus tp501ub cj051t ile Lenovo Yoga 500 Intel Core i5 6200U

bu iki ürünün arasında kaldım ikisinin de birbirine göre ufak tefek üstünlükleri vardı.
    her iki ürün de aynı fiyat bandında idi.

indirim çeki ve word puan ile 1.900 tl ye tercihimi Asus tan yana kullandım.
    Markanın servis ağı daha yaygın olduğu için Asus bana daha sıcak geldi.
    Eğer internetten aramalarımda lenovo Ankara servisi bulsaydım Lenovo alırdım.
    Ama anladığım kadarıyla Lenovo merkezi servis şeklinde ve kargo ile göndermeli olarak çalışıyor.
    lenovo 4 Gb ram asus ise 8 Gb ram bulundurmakta.
    Lenovo başlıklı konuda birçok kişi 8 Gb Ram takılırsa cihaz daha akıcı oluyor demiş.
    lenovo alsaydım ben de muhtemelen böyle bir şey yapardım. Ram maliyetini de ekleyince lenovo 150-200 tl daha pahalıya gelecekti.
    fiyat/performans olarak her ikiside cazip görünen ürünler..
    Pc henüz kargoda, geldiğinde detaylı sorularınızı alır ve elimden geldiğince sizlerle paylaşmaya çalışırım..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bana gelen yoğun sorular üzerine pc nin gerçek foto larını ve gelen sorularla birlikte cevaplarını forumda paylaşmaya karar verdim.

Boyutların gözünüzde canlanması için pc üzerine Rotring kalem koydum ki ebatları hayal edebilin.

Fotolar, oda içerisinde pencere önünde, pc güç tasarrufunda iken ekran % 50 parlaklık ayarında çekilmiştir, yansıma muhabbetini rahat anlamanız için.

Soket girişlerini ve renkleri iyi anlaşılması için her açıdan çekmeye çalıştım.

Pc nin rengi : "koyu gri- kahve rengi" renklerinin karışımı gibi birşey. Ama baskın renk Koyu gri. Dişil bir renk değil gayet ağır ve karizmatik bir renk.

sorular ve cevaplar:

SORU: Asus tp501ub model cihazı satın almayı düşünüyorum. Siz cihazdan memnun musunuz, cihaz sessiz biçimde çalışıyor mu, cihazın menteşeleri ve dokunmatiği nasıl? Cihazın performansına ilişkin bilgi verebilirseniz memnun olurum. Cihazı günlük kullanımlar için alacağım. Ek olarak, cihazın pil ömrünü test etme olanağınız oldu mu?

CVP:Soğutucu fan sesini sessiz odada dikkatli dinlerseniz ancak duyarsiniz. hoparlör sesi güzel.
    Menteşeler sert ve güven hissi veriyor.dokunmatik orta seviyede yeterince hassas ve hatasiz.
    internet film muzik ve orta seviyedeki programlar icin gayet fazlasiyla yeterli. fabrika sarjini bitirdim.
    pc boş ta calisirken kalan süre 7 saat diye okudugum oldu. ortaalama 3,5 ile 6 saat arası gidiyor.
    ram miktari harika cihaz gayet akici. ama tablet gibi kullanmak icin ebatı fazla büyük.
    gündüz acik hava için ekran yansimasi fazla. ama evde kullanirsaniz cok sorun değil.
    Açılış süresi yaklaşık 10-15 sn. Kısacası ben idirim ve çekle 1900 e maal ettim. bu fiyata müthiş bir cihaz.
    fotosop gbi bazi programları da rahatlıkla kaldiracagini düşünüyorum.

SORU: kardeşim bahsettiğn asus ve lenovo arasında bende kaldım. acaba laptop geldi mi? nasıl, beğendin mi? sanırım
    asus'ta avantaj olarak 1tb harddisk ve 8gb ram var. buna karsılık dezavantaj sayılabilecekçözünürlük 1366x768 ve klavye altı aydınlatma yok.
    Lenovo 'da 500 gb (8gb)SSHD var , 4gb ram dezavantaj olarak bulunurken
    avantaj olarak 1900x1200 Full HD ekran ve klavye altı aydınlatma var.

Siz seçimde neye dikkat ettiniz, ben 2boyutlu AutoCad kullanacağım, acaba bana önerileriniz olur mu?

CVP: ben servis ağına güvendiğim için Asus u tercih ettim.
    Ankaradayim ve burada asus servisi var. lenovo galiba sadece İstanbul merkezi servis hizmeti veriyor.
    forumda dedigim gibi 4 gb ramin yerine yeniden bi 8 gb ram alıp extra masraf olmasin diye düşündüm.
    sshd olayini iyi araştırmani tavsiye ederim. bana bi arkadaş sshd cok müthiş bisey degil bosver dedi.
    asus ve lenovo benim için bitek fark klavye ışığı . sen çözünürlüğe önem veriyorsan lenovo al. ona full hd diolardı galiba.
    sana tavsiyem katlayıp kullanmayacaksan aynı paraya normal notebook al. Çünkü ben katlayip kullanıyorum oyüzden böyle bisey aldim.
    Pil ömrü kullanima göre 3,5--6 saat arası değişiyor. asusun tipi guzel birazcik ağır. iyi hizli bi pc. sansin varsa bi avm de gidip incelemelisin.
    bu arada 15.6 inç kucak icin biraz büyük. ama masa üstü kullanimda gayet iyi. ekran parlaklığı ise acik hava hariç heryerde iyi sayılır.

Asus VivoBook Flip TP501UB-CJ051T Asus VivoBook Flip TP501UB-CJ051T Asus VivoBook Flip TP501UB-CJ051T Asus VivoBook Flip TP501UB-CJ051T Asus VivoBook Flip TP501UB-CJ051T

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetz84 -- 21 Mayıs 2016; 17:01:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetzvdr

Arkadaşlar bana gelen yoğun sorular üzerine pc nin gerçek foto larını ve gelen sorularla birlikte cevaplarını forumda paylaşmaya karar verdim.

Boyutların gözünüzde canlanması için pc üzerine Rotring kalem koydum ki ebatları hayal edebilin.

Fotolar, oda içerisinde pencere önünde, pc güç tasarrufunda iken ekran % 50 parlaklık ayarında çekilmiştir, yansıma muhabbetini rahat anlamanız için.

Soket girişlerini ve renkleri iyi anlaşılması için her açıdan çekmeye çalıştım.

Pc nin rengi : "koyu gri- kahve rengi" renklerinin karışımı gibi birşey. Ama baskın renk Koyu gri. Dişil bir renk değil gayet ağır ve karizmatik bir renk.

sorular ve cevaplar:

SORU: Asus tp501ub model cihazı satın almayı düşünüyorum. Siz cihazdan memnun musunuz, cihaz sessiz biçimde çalışıyor mu, cihazın menteşeleri ve dokunmatiği nasıl? Cihazın performansına ilişkin bilgi verebilirseniz memnun olurum. Cihazı günlük kullanımlar için alacağım. Ek olarak, cihazın pil ömrünü test etme olanağınız oldu mu?

CVP:Soğutucu fan sesini sessiz odada dikkatli dinlerseniz ancak duyarsiniz. hoparlör sesi güzel.
    Menteşeler sert ve güven hissi veriyor.dokunmatik orta seviyede yeterince hassas ve hatasiz.
    internet film muzik ve orta seviyedeki programlar icin gayet fazlasiyla yeterli. fabrika sarjini bitirdim.
    pc boş ta calisirken kalan süre 7 saat diye okudugum oldu. ortaalama 3,5 ile 6 saat arası gidiyor.
    ram miktari harika cihaz gayet akici. ama tablet gibi kullanmak icin ebatı fazla büyük.
    gündüz acik hava için ekran yansimasi fazla. ama evde kullanirsaniz cok sorun değil.
    Açılış süresi yaklaşık 10-15 sn. Kısacası ben idirim ve çekle 1900 e maal ettim. bu fiyata müthiş bir cihaz.
    fotosop gbi bazi programları da rahatlıkla kaldiracagini düşünüyorum.

SORU: kardeşim bahsettiğn asus ve lenovo arasında bende kaldım. acaba laptop geldi mi? nasıl, beğendin mi? sanırım
    asus'ta avantaj olarak 1tb harddisk ve 8gb ram var. buna karsılık dezavantaj sayılabilecekçözünürlük 1366x768 ve klavye altı aydınlatma yok.
    Lenovo 'da 500 gb (8gb)SSHD var , 4gb ram dezavantaj olarak bulunurken
    avantaj olarak 1900x1200 Full HD ekran ve klavye altı aydınlatma var.

Siz seçimde neye dikkat ettiniz, ben 2boyutlu AutoCad kullanacağım, acaba bana önerileriniz olur mu?

CVP: ben servis ağına güvendiğim için Asus u tercih ettim.
    Ankaradayim ve burada asus servisi var. lenovo galiba sadece İstanbul merkezi servis hizmeti veriyor.
    forumda dedigim gibi 4 gb ramin yerine yeniden bi 8 gb ram alıp extra masraf olmasin diye düşündüm.
    sshd olayini iyi araştırmani tavsiye ederim. bana bi arkadaş sshd cok müthiş bisey degil bosver dedi.
    asus ve lenovo benim için bitek fark klavye ışığı . sen çözünürlüğe önem veriyorsan lenovo al. ona full hd diolardı galiba.
    sana tavsiyem katlayıp kullanmayacaksan aynı paraya normal notebook al. Çünkü ben katlayip kullanıyorum oyüzden böyle bisey aldim.
    Pil ömrü kullanima göre 3,5--6 saat arası değişiyor. asusun tipi guzel birazcik ağır. iyi hizli bi pc. sansin varsa bi avm de gidip incelemelisin.
    bu arada 15.6 inç kucak icin biraz büyük. ama masa üstü kullanimda gayet iyi. ekran parlaklığı ise acik hava hariç heryerde iyi sayılır.

Asus VivoBook Flip TP501UB-CJ051T Asus VivoBook Flip TP501UB-CJ051T Asus VivoBook Flip TP501UB-CJ051T Asus VivoBook Flip TP501UB-CJ051T Asus VivoBook Flip TP501UB-CJ051T

hocam merhaba, cihazınız hayırlı uğurlu olsun aradan epey zaman geçmiş yeniden değerlendirmeniz mümkün mü? açılış süresi, ısınma vs vs
    hb çek ve banka kampanyası ile alınır geldi bana.

bir de bu cihaza ssd takmak mümkün mü, port var mı?
    kaç usb girişi var?

• Açılış süresi 15 sn.
    ısınma yok denecek kadar az.
    fan sessiz.
    paran varsa ssd taktirabilirsin, yetkili servisle görüşmen gerekir.
    port, usb ve soketlere resimlerden dikkatlice bakiniz.
    ürün tabletler kadar hafif değil bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetz84 -- 2 Temmuz 2016; 17:51:37 >
  • quote:

Açılış süresi 15 sn.
    ısınma yok denecek kadar az.
    fan sessiz.
    paran varsa ssd taktirabilirsin, yetkili servisle görüşmen gerekir.
    port, usb ve soketlere resimlerden dikkatlice bakiniz.
    ürün tabletler kadar hafif değil bilginiz olsun.
    Gelen Ek sorular,
    tp501ub model urunu gecen hafta aldim ve urunden cok memnun kaldim.
    Yalniz sizden kucuk bir sorun hakkinda yardim isteyecegim.
    Pc'nin alt kasasinin sag bolumu biraz isiniyor. Sizin bilgisayatmrinizin alt kasasinin bir bolumu isiniyor mu?
    Bu arada pc bostayken 32-37 derece sicaklik normal mi?

Cvp
    boşta dururken 32-37 derece sıcaklık oda şartlarında bence normal. ama içinizde bi şüphe varsa biraz araştırın gerekirse yardım merkezini arayıp teknik destek den bilgi alın.

Pek oyun oynayan birisi değilim o yüzden ağır işlerdeki performansını henüz bilmiyorum.
    laptop modunda uzun kullanımda sağ elimizi koyduğumuz yerde hafif bir ısına hissettim. pek rahatsız olmadım ama elimi hafiften terletir gibi oldu.

• quote:

Gelen Ek sorular,
    tp501ub model urunu gecen hafta aldim ve urunden cok memnun kaldim.
    Yalniz sizden kucuk bir sorun hakkinda yardim isteyecegim.
    Pc'nin alt kasasinin sag bolumu biraz isiniyor. Sizin bilgisayatmrinizin alt kasasinin bir bolumu isiniyor mu?
    Bu arada pc bostayken 32-37 derece sicaklik normal mi?

Cvp
    boşta dururken 32-37 derece sıcaklık oda şartlarında bence normal. ama içinizde bi şüphe varsa biraz araştırın gerekirse yardım merkezini arayıp teknik destek den bilgi alın.

Pek oyun oynayan birisi değilim o yüzden ağır işlerdeki performansını henüz bilmiyorum.
    laptop modunda uzun kullanımda sağ elimizi koyduğumuz yerde hafif bir ısına hissettim. pek rahatsız olmadım ama elimi hafiften terletir gibi oldu.

Alıntıları Göster
    Bende bu laptopu kız kardeşime almayı düşünüyorum size bir sorum olacaktı m.2 sata ssd girişi bulunuyor mu laptopta bi bilginiz var mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: vadek

Bende bu laptopu kız kardeşime almayı düşünüyorum size bir sorum olacaktı m.2 sata ssd girişi bulunuyor mu laptopta bi bilginiz var mı acaba

Alıntıları Göster
    Cihazı almayı düşünene arkadaşlar için bilgi vermek istiyorum.
    Öncelikle bu cihazı yaklaşık iki aydır kullanıyorum ve genel olarak memnun olduğumu belirtmek istiyorum. Öte yandan, bu ürünü günlük işleriniz için kullanmayı göz önünde tutmak durumundasınız. Çünkü gt940m ekran kartı oyunlar için istenilen bir performans vermeyecektir.
    Cihazın kasasına geldiğimiz zaman şunları söylemekte yarar var ki kasa piyasadaki diğer ürünlerle kıyaslandığı zaman son derece ince ve şık bir görünmesine karşın bu modelin kompakt olması dolayısıyla ürünün kasasında açıklıklar olduğunu göreceksiniz(http://www.ultrabookreview.com/9620-asus-vivobook-tp501ua-review/ ilgili linkten ürünün kasasının detaylı bir şekilde çekilmiş olan resimlerine ulaşmanız mümkün olacaktır ve orada cihazın kasasının tam olarak yerine oturmadığını ve bu yüzden kasada açıklıklar olduğunu fark edeceksiniz.) Ayrıca, ilgili modelin kasanın çok ince bir şekilde dizayn edilmesinden dolayı klavyedeki tuşların içe doğru gömülü olduğunu söylemek durumundayız, ki bu da makale, tez yazarken sizi yoracaktır. Dahası, üstteki mesajlarda ısınma sorununa değinilmiş. Bu sorun da cihaz kasasının ince tasarımıyla doğrudan ilgilidir.
    Cihazın menteşelerine gelecek olursak, artı bir özellik olarak Asus gibi markası "kasa panel" açıklığı ve "menteşe" sorunlarıyla ünlenmiş bir firmanın metal bir menteşe tasarlamış olması beni gerçekten son derece şaşırttı. Dolayısıyla ürünün menteşelerinin sağlam olduğunu ifade edebilirim. Ayrıca cihazın arka kapağının da metal bir tasarıma sahip olduğunu söylemeliyim. Ancak yine de, bu metal tasarımdan dolayı ürünün kapağını kaldırırken zaman zaman zorlanıyorum. Çünkü metal kasa cihazı daha da ağırlaştırmış, ki bunu da cihazın 360 derece dönebilen özelliği çerçevesinde düşünüdüğümüz zaman ürünü dezavantajlı bir konuma getirmiş. O kadar ki cihazın kapağını kaldırırken ciddi bir güç harcamak durumunda olduğunuzu aklınızda tutmanız gerekecek. İşte tam da bu yüzden ürünü tablet modunda kullanmak son derece zor. Hatta öyle ki, cihazı 360 derece ters çevirirken notebook sanki birden dağılacakmış gibi bir hissiyat veriyor. Dolayısıyla cihazın son derece ağır olması, ilgili modelin tablet modunda kullanılmasını imkansız hale getiriyor. Hatta bu olumsuz özellikten dolayı ileride kasa problemiyle karşılaşmanız da mümkün olabilir.
    Diğer yandan, ürünün dokunmatiği iyi bir işleve sahip. Diğer bir deyişle, dokunmaktik hassasiyetinin gayet yerinde olduğunu düşünüyorum.
    Şimdilik aklıma gelen bunlardan ibaret. Genel anlamda, cihazı günlük işlerde kullandığım için Asus'un bu modelinden memnun olduğunu söylemeliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil77 -- 10 Ağustos 2016; 15:01:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: anil77

Cihazı almayı düşünene arkadaşlar için bilgi vermek istiyorum.
    Öncelikle bu cihazı yaklaşık iki aydır kullanıyorum ve genel olarak memnun olduğumu belirtmek istiyorum. Öte yandan, bu ürünü günlük işleriniz için kullanmayı göz önünde tutmak durumundasınız. Çünkü gt940m ekran kartı oyunlar için istenilen bir performans vermeyecektir.
    Cihazın kasasına geldiğimiz zaman şunları söylemekte yarar var ki kasa piyasadaki diğer ürünlerle kıyaslandığı zaman son derece ince ve şık bir görünmesine karşın bu modelin kompakt olması dolayısıyla ürünün kasasında açıklıklar olduğunu göreceksiniz(http://www.ultrabookreview.com/9620-asus-vivobook-tp501ua-review/ ilgili linkten ürünün kasasının detaylı bir şekilde çekilmiş olan resimlerine ulaşmanız mümkün olacaktır ve orada cihazın kasasının tam olarak yerine oturmadığını ve bu yüzden kasada açıklıklar olduğunu fark edeceksiniz.) Ayrıca, ilgili modelin kasanın çok ince bir şekilde dizayn edilmesinden dolayı klavyedeki tuşların içe doğru gömülü olduğunu söylemek durumundayız, ki bu da makale, tez yazarken sizi yoracaktır. Dahası, üstteki mesajlarda ısınma sorununa değinilmiş. Bu sorun da cihaz kasasının ince tasarımıyla doğrudan ilgilidir.
    Cihazın menteşelerine gelecek olursak, artı bir özellik olarak Asus gibi markası "kasa panel" açıklığı ve "menteşe" sorunlarıyla ünlenmiş bir firmanın metal bir menteşe tasarlamış olması beni gerçekten son derece şaşırttı. Dolayısıyla ürünün menteşelerinin sağlam olduğunu ifade edebilirim. Ayrıca cihazın arka kapağının da metal bir tasarıma sahip olduğunu söylemeliyim. Ancak yine de, bu metal tasarımdan dolayı ürünün kapağını kaldırırken zaman zaman zorlanıyorum. Çünkü metal kasa cihazı daha da ağırlaştırmış, ki bunu da cihazın 360 derece dönebilen özelliği çerçevesinde düşünüdüğümüz zaman ürünü dezavantajlı bir konuma getirmiş. O kadar ki cihazın kapağını kaldırırken ciddi bir güç harcamak durumunda olduğunuzu aklınızda tutmanız gerekecek. İşte tam da bu yüzden ürünü tablet modunda kullanmak son derece zor. Hatta öyle ki, cihazı 360 derece ters çevirirken notebook sanki birden dağılacakmış gibi bir hissiyat veriyor. Dolayısıyla cihazın son derece ağır olması, ilgili modelin tablet modunda kullanılmasını imkansız hale getiriyor. Hatta bu olumsuz özellikten dolayı ileride kasa problemiyle karşılaşmanız da mümkün olabilir.
    Diğer yandan, ürünün dokunmatiği iyi bir işleve sahip. Diğer bir deyişle, dokunmaktik hassasiyetinin gayet yerinde olduğunu düşünüyorum.
    Şimdilik aklıma gelen bunlardan ibaret. Genel anlamda, cihazı günlük işlerde kullandığım için Asus'un bu modelinden memnun olduğunu söylemeliyim.

Alıntıları Göster
    5000lira para mı verdin, gt940m gibi süper ekran kartına laf sokuyon. HP 6000bintllik dizüstüsünde intel ekran kartı koymuş, ASUS 2binliralık dizüstüsünde gt940 koymuş, istediğin oyunu medium ayarda 40-50fps oynatır, süper ekran kartı bu.. Lütfen artık profesyonel yazın, karşılaştırmaları düzgün yapın, fiyatına göre yazın. Hangi marka ucuza bu ekran kartlarını koyuyor. Ürün metalse daha sağlamdır, metal diye ürünün ağzına sıçmışsın. Plastik olsa, niye metal değil dersin.. ASUS 20.000 kapak açma testi uyguluyormuş, dolayısıyla o metalin ağırlığı ile menteşelerine birşey olmaz. BU ÜRÜNÜ KİMSe tablet kullanmak için almaz. o anlık işi olur öyle kullanır. Tablet isteyen android tablet alır zaten. Tabletlerde android dışında diğerleri işe yaramaz bikerem.

• quote:

Orijinalden alıntı: kyrlky

sorduğunuz sorunun cevabını ben de arıyorum. Tp501UB Asus notebookda M2 Sata yuvası anakartta mevcut mu? Cevap bulabildiniz mi? Bilgisi olan yanıtlarsa memnun olurum. Hdd+ssd ile kullanmak istiyorum.
  • zafertatarhan Z kullanıcısına yanıt
    Pc Montajyoutube
    Asus TP501U Dokunmatik Notebook RAM UPGRADE
    https://www.youtube.com/watch?v=gw9eOFiKxsg

burda elemanlar ram takarken m2 sata var diyprlar
  • Beyler notebook u uzun zamandır kullanıyorum.
    Kasa bana güven hissi vermiyor sanki fazla esniyor gibi.
    Menteşeler gayet güçlü ama kasa biraz esniyor bilginiz olsun.
    Ekran dokunmatiği güzel.
    Touchpad beklentimden zayıf.
    klavye basma ve algılaması güzel.
    Şarjı da internet office uygulamalar için gaayet iyi.
    PES 2014 yükledim denedim güzel akıcı.
  • Konuyu hortlatmış olsam ama yeni konu açmadım. Aynı bilgisayar 2.200 liraya alınır mı? Uzun vadede kullanan arkadaşlar nasıl memnun mu?
  • 2200 Liraya aldım bakalım fiyat iyi gibi

• Konu güncel dostum rahat ol.
    Şuan giriş seviyesindeki pc'ler bile 3000 civarı gezerken 2200 e bence iyi etmişsin bunu alarak.
    İhtiyaç duyarsan ilerde Ram takviyesi yaparsın.
    Güle güle kullan.
  • .i. . kullanıcısına yanıt
    "an irrelevant case" Yapmış olduğunuz yorum "konu dışıdır." Neden bu denli öfkeli davrandığınızı anlayamadım. Kaldı ki ürünün ekran kartına ilişkin eleştirel bir yorumum da olmadı. Diğer yandan, HP 6.000 liralık bir bilgisayara intel ekran kartı koyduğunu söylemişsiniz, bana kalırsa böyle bir karşılaştırma, ki bu da yalnızca ekran kartları bağlamında sınırlı olmaktadır, son derece tutarsızdır. Çünkü ekran kartı her şey demek değildir. Ayrıca "bu ürünü kimse table kullanmak için almaz" cümlesi eksajere edilmiş bir iddiadan ibarettir. Çünkü insanların bu cihazı hangi amaç için aldıklarını ya da alackalarını bir kahin gibi ön-görmek şöyle durusun, zaten başlı başına bu cihazın "tablet kullanımı" iddiasıyla piyasaya sürülmesi göz ardı edilemez. Önemli olan şey bir bilgisayarın size ne veya neyi vaat ettiğidir. Ayrıca ürününü tamamı metal değildir, bir kısmı plastiktir. Söylediklerimi çarpıtmayınız.

Saygılar.

• ahmetz84 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cihazı 23 marttan beri kullanıyorum, genel olarak memnun kaldım bu sürede, ram ileride istiyor, ssd olsaymış en azından Windows kurulacak kadar olsa bile yeterdi. Ama kullanıcı dokunmatik ekran baya hoşuma gitti
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.