Şimdi Ara

Asus V7100 Serisi!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar; ASUS V7100PRO 64MB DDR / ASUS V7100PRO/T 64 MB modelleri arasında ne fark var? Tamam biri sdram diğeri ddr! Ondan başka? Ayrıca şu Pro/T ne iş? Yani sizce hangisi tercih edilmeli?...

• Cevabını zaten kendin vermişsin.Aralarındaki tek fark bildiğim kadarıyla bellekleri.Tabi bu durumda ddr bellekli PRO alınması daha iyi olur ama benim sana o fiyatlarda asıl tavsiyem,ASUS 8170pro GF4 MX460'dır.SDRAM'li bir GF2 MX400 166 mhz ram hızı ile çalışır,GF4 MX460 ise 500 mhz ile...
  • forsaken kardeşim sdr mx400 ler ddr lardan daha performanslı diyordu onunla iyice bi konuş
    ayrıca /t tv out muhabbeti
  • t=tv out
  • bence sdr olanını tercih et ddr olanı 64bit sdr olanı ise 128 bit bellek arabirimi kullanıyor. t olayı arkadaşların da dediği gibi tv out olayı bende v7100 serisinin düz yani ilk çıkanları vardı gerçekten iyi kartlar ve pro ların gerçekten iyi oc olduklarını gördüm.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Elbruz</i>
    <br />Cevabını zaten kendin vermişsin.Aralarındaki tek fark bildiğim kadarıyla bellekleri.Tabi bu durumda ddr bellekli PRO alınması daha iyi olur ama benim sana o fiyatlarda asıl tavsiyem,ASUS 8170pro GF4 MX460'dır.<font color='red'>SDRAM'li bir GF2 MX400 166 mhz ram hızı ile çalışır</font id='red'>,GF4 MX460 ise 500 mhz ile...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

cık cık
    yanlış
    200 mhz ram hızı ile çalışır
    hayır, ben aldım ordan biliyorum
  • Sdram'li gf2 mx 400'ler 200/166 olarak çalışır.Rami stok olarak 200 mhz gelen tek kart Asus v7100 pro 64 mb'ların eski olanları.Şu anda piyasada yalnız 2.el olarak bulabilirsiniz.
    GeForce 4 Mx 460 spesifikasyonu ise 300/550'dir.Leadtek'in mx 460'ı maalesef spesifikasyonlara uymuyor.(300/500)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILIK] ASUS RADEON RX 6800
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.