Şimdi Ara

Asus ve Samsung Notebook Karşılaştırması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Saygıdeğer arkadaşlar, bir süre önce işlerim dolayısıyla notebook almaya karar verdim. Ve bu kararı verdiğim süreden bu yana araştırma içerisindeyim. Siz değerli arkadaşlarımın forumlar üzerindeki bir çok düşüncesini okuma fırsatı buldum. Fakat tam karar verdim derken yeni bir ürün gözüme ilişti. Ve bu 2 ürün hakkında kararsız kaldım.

Siz değerli arkadaşlarımdan, bu 2 ürün hakkındaki + ve - leri paylaşmanızı ve bana bir öneride bulunmanızı rica ediyorum. Saygılar dilerim.

http://www.sanalmarketim.com/urun/511164112f8804ca4c1c7b0ebab8fe12/SAMSUNG-RF510-S04TR-Core-i7-740QM-1.60GHz-6GB-640GB-GT420M-2GB-15.6#34;-Win-7

http://www.sanalmarketim.com/urun/1de35f8c482c3ff863ca083fb3834e6b/ASUS-N61JQ-JX091V-Core-i7-740QM-1.73GHz-4GB-640GB-HD5730-16#34;-Win-7-Prem.

Üstteki ürün stokta var gözüküyor fakat problem değil yoksa dahi ASUS-N61JQ-JX092V modeli ile arasındaki tek fark Blue-ray olduğundan bunu da tercih edebilirim.

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• bir şey soracağım o Samsung u neden listeye koydunuz(nedenini yazın)ve bütçe nedir?
  • Neden listeye koydunuz demenizdeki kasıt nedir? Listeye koymuş olmamdaki kasıt, Asus notebookun özellikleri ile benzerlik göstermesi. Ve asıl önemlisi performansa olan ihtiyacım. Vmware Workstation ve Graphical Network Simulator tarzı programlar üzerinde çalışacak olmam ve boş vakitlerimde de ( tabi kalır ise ) biraz oyun oynayabilmek.

Bütçem: 10 taksit imkanı ile toplam 2500TL maks.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamin1i -- 19 Kasım 2010; 17:35:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamin1i
    Neden listeye koydunuz demenizdeki kasıt nedir? Listeye koymuş olmamdaki kasıt, Asus notebookun özellikleri ile benzerlik göstermesi. Ve asıl önemlisi performansa olan ihtiyacım. Vmware Workstation ve Graphical Network Simulator tarzı programlar üzerinde çalışacak olmam ve boş vakitlerimde de ( tabi kalır ise ) biraz oyun oynayabilmek.

Bütçem: 10 taksit imkanı ile toplam 2500TL maks.

6 gb ram için mi koydun anlamında:@. Forumda(notebook-dizüstü) bir monster dolaşıyo fokus bilgisayardan ona bi göz at.Monster GX660R ve GT663 15.6 kulübüydü herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 19 Kasım 2010; 17:48:17 >
  • Cihazı sürekli yanımda gezdireceğim için Monster serisi notebookların kaba ve taşıma konusunda biraz sıkıntılı olduğu görüşündeyim :S Tercihimi bu 2 ürün ailesinden birinden yana kullanma taraftarıyım. Bu 2 ürün hakkındaki görüşlerinize ihtiyaç duyuyorum :) Yine de öneriniz için teşekkür ederim.
  • quote:

Cihazı sürekli yanımda gezdireceğim için Monster serisi notebookların kaba ve taşıma konusunda biraz sıkıntılı olduğu görüşündeyim :S Tercihimi bu 2 ürün ailesinden birinden yana kullanma taraftarıyım. Bu 2 ürün hakkındaki görüşlerinize ihtiyaç duyuyorum :) Yine de öneriniz için teşekkür ederim.

kaba değil ki 15.6.Samsung la aynı Asus tan biraz küçük ekrana sahip.Ama o ikisi arasında ise fiyat ve performans bakımından Asus derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 19 Kasım 2010; 18:04:18 >
  • Samsung neden tercih sebebi değil sizin için ?
  • kullanmış olduğunuz programlar sanırım grafikle ilgili(yanlışım varsa düzeltin)onun için iyi bir ekran kartına sahip olması gerekiyor o yüzden samsung u eliyoruz.
  • GT420M çok düşük bir kart mı?

Bu arada bu programlar Sistem ve Network Simülasyon programları. Yani, bir nevi Microsoft ve Cisco ürünlerinin bilgisayar ortamında denenmesini sağlayan sunucu ve network simülasyon eğitim programlarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamin1i -- 19 Kasım 2010; 18:23:30 >
  • quote:

GT420M çok düşük bir kart mı?

Bu arada bu programlar Sistem ve Network Simülasyon programları. Yani, bir nevi Microsoft ve Cisco ürünlerinin bilgisayar ortamında denenmesini sağlayan sunucu ve network simülasyon eğitim programlarıdır.

5730 yüksek bir kart
  • Monster'a bir daha bakmanı tavsiye ederim. Performans söz konusuysa, Monster'eline su dökemeyecek cihazlar bunlar. Kaldı ki görselliğin, performans hiçbir katkısı yok.

Dilediğin gibi özelleştirme imkanın da var Monster'da bilgisayarı.
  • Adam Samsung hayranı herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 19 Kasım 2010; 18:33:19 >
  • Yok hayır Samsung hayranlığından ziyade, Monster ürünlerinin görüntü itibariyle her yerde kullanılamayacağı kanısındayım. Yani, en azından ben işim gereği her yere götüremeyeceğimi düşünüyorum. Çünkü Monster serisi ürünler genellikle oyun oynamak için tercih ediliyor daha çok.
  • Asusu öneririm dünyadaki en sorunsuz bilgisayar markasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightGuardian -- 19 Kasım 2010; 18:51:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtguardian

Asusu öneririm dünyadaki en sorunsuz bilgisayar markasıdır.

Vuuuuuvv
  • quote:

Tabii Tabii
  • quote:

Orijinalden alıntı: numan75

quote:

Tabii Tabii

http://note book.gen.tr/incelemeler/15/Markalara-gore-notebook-ariza-oranlari.html
    al o zaman ayrıca arkadaşlarımın 2 sindede asus var 1 i 3 senedir 1 ide 2 senedir sorunsuz olarak kullanıyor.

aradaki - yi kaldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightGuardian -- 19 Kasım 2010; 19:31:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.