Acaba asus vg236h 3D monitorde hdmi çıkışının 1.4 destekleyip desteklemediğini bilen varmı ? Ona göre kablo alıcamda. Laptopta DVI-D çıkış bulunmadığından 3D görüntü alamıyorum. Acaba diyorum dual link 1.4 HDMI kablo alıp 3D görebilrmiyim. Yada 1.4 HDMI erkek to DVI-D(24+1pin) erkek nereden bulabilirim. Çok araştırdım netten fakat bulamadım.
Yada 1.4 dual link HDMI kablo alıp HDMI dan DVI dönüştürücü ile nonitore bağlasam sorun olurmu? Yani sorundan kasıtım HDMI kablo ile 3D sinyal iletilebilecek, taa ki dönüştürücüye kadar. Acaba dönüştürücüden de bu 3D sinyaller dönüştürücü içerisinden DVI-D çıkışa aktarılırken aynı sinyalleri iletebilecekmi diye süphem var.
Ek bilgi olarak; kitapçığında monitorün sadece DVI çıkıştan 3D desteklediğini yazıyor.
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kolay gelsin herkese.
yardım edebilecek kimse yokmu?
dostum mergaba öncelikle aynı monitörü ben de kullanıyorum .sorunun cvb ise böyle bir dönüştürüü yok.sadece dvi dan 3d yi alabilirsin. playstation 3 de ise 3d alamazsın eger kullanıorsan.hdmi kullanır 1080p olan oyunları süper izlersin.bu arada ben bu mönitörü acer hs244hq modelini vererek aldım.onu 4 ay kullandım fakat nvidia desteği olmadığı için değiştirdim.bilgisayar oyunları oynamıcaksan 3d olarak sana önerim hs244hq.hiç uğraşmazsın.bilgisayar oyunlarını da oynamak istersen nvidia sitesin 3dplay progamını edin .hepsini yaparsın.zaten acer de dvi cıkışı yok.1 vga 2 adet de hdmi çikişi var.hangisi iyi dersen kullanıcıya göre dğişir.ben şu an asus dan çok memnunum.bence dvi dan bağlan ve 3d nin kefine bak.:)
quote:
Orijinalden alıntı: blue353535
dostum mergaba öncelikle aynı monitörü ben de kullanıyorum .sorunun cvb ise böyle bir dönüştürüü yok.sadece dvi dan 3d yi alabilirsin. playstation 3 de ise 3d alamazsın eger kullanıorsan.hdmi kullanır 1080p olan oyunları süper izlersin.bu arada ben bu mönitörü acer hs244hq modelini vererek aldım.onu 4 ay kullandım fakat nvidia desteği olmadığı için değiştirdim.bilgisayar oyunları oynamıcaksan 3d olarak sana önerim hs244hq.hiç uğraşmazsın.bilgisayar oyunlarını da oynamak istersen nvidia sitesin 3dplay progamını edin .hepsini yaparsın.zaten acer de dvi cıkışı yok.1 vga 2 adet de hdmi çikişi var.hangisi iyi dersen kullanıcıya göre dğişir.ben şu an asus dan çok memnunum.bence dvi dan bağlan ve 3d nin kefine bak.:)
Playstation3'de 3D alamazsin derken tam olarak neyi kast ettin anlamadim ama, eger kullandigin HDMI kablo v1.4 ise, 3D film de izlersin oyun da oynarsin. DVI-D den donusturucu takarsan 3D keyfini surebilrsin.. Gule gule kullan, Iyi forumlar
asus olan modelde vg236h da nvidia 3d vision kit var.bu kitteki gözlüğü bildiğim kadarıyla bağlayamazsın ps3 e.fakat acer hs244h daki gözlük monitöre entegre edilmiş.yani ir verici monitörün içinde bu yüzden ps3 de ve pc de 3d yi alırsın.fakat acer monitörde alman için 3d playtv programını indirmen lazım.o da 15 günlük deneme.sonra lisans ister.bunun nedeni nvidia bu acer monitörü desteklemiyor.fakat ps3 de rahat rahat oyna.asus da ise vg236h olan pc de tüm 3d oyunları oyna.bunda ir verici haricidir.bunu ps3 e bağlıyamıyorsun.:) bu konuda halen araştırma yapıyorum.nvidia 3d vision kitin ps3 e bağlanması konusunda.eger bilgim olursa yazacağım.eğer sen biliyosan bu konuda bir şey yazarsan çok sevinirim.çünkü bir türlü bulamadım.teşekkürler şimdiden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme