Şimdi Ara

ASUS VG258QR Yeni Monitörü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
7.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun performansı çok iyi.2100 e aldım.Fiyatı 3000 küsür falan olsaydı alamazdım yav.Monitor markası ve rekabet çok.Bence normal fiyatı.
  • Merhaba,
    11-12 yıldır 19" 5:4 1280x1024 çözünürülüklü Philips 190X7 kullanmaktayım. Genel olarak monitörümden memnun(d)um.
    Sistemim eski olsa da özellikle ekran kartım (4 GB RX580) mevcut monitörüm için gereksiz fazla performanslı olduğundan gerçek gücünü ve görüntü kalitesini daha yüksek çözünürlüklü monitörlerde göstereceği muhakkak.

1980x1020 çözünürlükte OYUN için 25" mi, 27" mi diye konu açtım. "27 inç monitörde 1080p güzel gözükmüyor (pikseller belli oluyor)" diyen kişiler var.
    AMA söz konusu monitör güncellemesi olunca ve alınca EN AZ 10 yıl kullanmak istediğimden yine de tereddüt ediyorum
    1 - 1,25m mesafeden 25" daha çok öneriliyor

Sanırım ben de VG258QR alacağım.

• Yakışır.
  • risingforce R kullanıcısına yanıt
    Bir ara 2099 TL'ye Viewsonic XG2702 almayı düşündüm AMA forumda biyerlerde "viewsonic'de diğer markalara kıyasla daha fazla ölü pixel ile karşılaşıldığından ve garanti kapsamında değişim yapmadıklarından" bahsediliyordu. Yaklaşık 12 yıldır kullanmakta olduğum Philips 190X7'nin "sıfır ölü pixel garantisi" vardı. Zamanının iyi monitörlerindenmiş.

SONRA 25" ASUS VG258QR almayı düşünüyorken, aradaki fark 250 TL'ye kadar inince 27" VG278QR aldım.
    İNŞALLAH sağlam, sorunsuz, ölü pixelsiz olarak ulaşır ve EN AZ 10 yıl kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 1 Nisan 2019; 15:46:22 >
  • BRAVEHEART11 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.Ben de ilk başta 27 inç olanı almayı düşünüyordum fakat sonra odama ve masama çok büyük gelebileceğinden 25de karar kıldım.İyi karar verdiğime inanıyorum.
    İnşallah monitoru sağlam,sorunsuz kullanırsınız.10 sene gider valla.165hz.Daha üstüne gerek yok.Benim PC zaten 200fps üstünü göremez hayatta.240,480 hz falan bunlar bana uzak.
  • Amazon Türkiye'den 31-Mart'da sipariş verdiğim ASUS VG278QR (27", 1920x1080p, 165 Hz, 0,5 ms) monitörüm dün ulaştı. Kurulumunu az önce yaptım.
    ESKİ 4:3 Philips 190X7FB'ye göre oldukça büyük AMA bir aşırılık hissetmedim. Alışılmayacak gibi değil.
    Ekran kartıma Display port'dan bağladım. RX580 ekran kartımın Radeon Adrenalin sürücüleri FreeSync özelliğini otomatik olarak aktifleştirdi.
    Windows monitör ayarlarında şimdilik frekansını 100 Hz'e ayarladım. Windows ayarlarında 120, 144, 165 Hz seçenekleri de var. Hemen uçmayalım.
  • BRAVEHEART11 kullanıcısına yanıt
    Hocam Bilgisayar masasında kullanırken 27 inc de 1080p pixeller sıkıntı oluyor mu
  • Doğrusu video veya oyunlarda deneyemedim henüz. Monitörün hoparlörlerinin ses kalitesini tecübe etmek için çok kısa bir süre açtığım bir youtube videosunda pixelleri fark etmedim ama doğrusu dikkatim görüntüde değil sesteydi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 liraya kadar bütçem var. Alabileceğim en iyi 144hz monitor bu mudur arkadaşlar ? varmı daha iyi f/p ürünü ?
  • Kobrakai kullanıcısına yanıt
    144 hz değil daha iyisi.165hz!
    Bende var çok memnunum ama yazmadan geçmeyim.Blurbusters forumunda bazıları da Viewsonic XG2402 öneriyor.Ikisi arasında tercih yapabilir ya da başka marka/model de araştırabilirsin.
  • Kobrakai kullanıcısına yanıt
    2.000 TL'nin üzerine çıkamıyorsanız ve boyut olarak 25" alacaksanız;
    BENCE
    En iyisi bu ama 2000 TL civarında olanlar hep teşhir ürünü, kapalı kutular 2.150 civarında.
    Bütçe 2.000 TL'nin üzerine el vermiyor ise bunun sonu "R" sız modeli Asus "VG258Q".
    27" alacaksanız 2.000TL civarında en iyisi XG2702

Henüz 2 gün önce kurulumunu yapıp masama yerleştirdiğim 27" VG278QR'da BANA GÖRE bazı ergonomi KUSURLARI var.
    1- Hiç USB bağlantı noktası yok. (12 yıllık eski Philips 190X7 monitörümde 1 tane de olsa USB 2.0 vardı)
    2- Kulaklık çıkışı; diğer (display port, HDMI, DVI, ses) girişlerinin olduğu yerde, ekranın arkasında aşağı doğru bakıyor. Benim gibi her seferinde kulaklığı takıp sonra çıkarmak zorunda iseniz hiç ergonomik değil. Kulaklığı takmak ve çıkarmak için monitörün arkasına doğru geçip, kafanız monitörün alt kenarı seviyesine gelecek şekilde eğilip "8 olmak" zorunda kalıyorsunuz. (Eski monitörümde kulaklık çıkışı ekranın sol kenarında idi)
    3 Monitörü her yeniden açışımda ayarlarında "ses girişi" kendiliğinden "display port" olarak ayarlanmış oluyor ve hoparlölerinden ses gelmiyor. Bunu çözmek için ya windows ses ayarlarından yürütme aygıtını değiştirme ya da monitör ayarlarından ses girişini "line in" seçmek gerekiyor. "Line in" seçili iken PC'yi/monitörü kapatıp sonra yeniden açtığımda monitör ayarlarında "ses girişi"ni yine eskisi gibi "display port" olarak buluyorum.

• Bu gün İtibari ile fiyat 1977 tl düşmüş (22.05.2019)

curved 144 hz aoc monitörümü satar satmaz almayı planlıyorum.

• 2 tane kapsam mı ne dersiniz ?

5-6 bin tl param var 2 tane monitör almak istiyorum
    Asus Vg279Q alıyım dedim 1080p olması beni biraz ürküttü biraz da Türkiye de fiyatı çok yüksek o yüzden alamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekibeyy

Bu gün İtibari ile fiyat 1977 tl düşmüş (22.05.2019)https://www.hepsiburada.com/asus-vg258qr-24-5-165hz-0-5ms-hdmi-display-dvi-d-freesync-gsync-full-hd-tn-oyuncu-monitor-p-HBV00000GHMVC

curved 144 hz aoc monitörümü satar satmaz almayı planlıyorum.
    Bu fiyata iyi bir fırsat BENCE. Belki en iyisi DEĞİL ama çok iyi bir oyun monitörü

• Ben şimdi 1 tane alıyorum elimdekini de satarım dünkü fiyat 2250 tl di

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oooo iyi fiyatmış.Ben alalı 2-3 ay olmuştur.O zaman 2bin 100emi ne almıştım Vatan PCden.Kaçmaz.
  • Arkadaşlar bu monitörü aldım 0,5 ms değil kutusunda 1 ms yazıyor bilginize
  • Monitorun menusundan Trace free ayarını 100 yaparsan 0.5 olur.Bir dene istersen.
  • risingforce R kullanıcısına yanıt
    hocam kutusunda bariz 1 ms yazıyor birde dikey piksel çizgileri sağ sol yapınca belirgin belli oluyor normalmi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.