Şimdi Ara

ASUS VG258QR Yeni Monitörü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
7.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hadi ya o zaman kronik birşey deil bu olay şimdi daha da kıllandım ne yapsak :(
  • Sen bilirsin.Beni şahsen rahatsız etmiyor.Elimdekini kullanmaya devam.
    Hayatta ne mükemmelki aldığın monitör mükemmel olsun.Haksızmıyım.
  • justify34 J kullanıcısına yanıt
    Yukarıdan bakınca oluyor demişsin. Direk monitör karşısından bakınca belli oluyor mu? Belli olmuyorsa çok da dert edilecek birşey değil gibi.
  • Bugun monitörü iade ettim akşam hepsiburadada kdv indiriminden daha uyguna bir daha aldık bakalım bir kere daha şansımızı deneyelim inşallah bunda hata çıkmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: justify34

Bugun monitörü iade ettim akşam hepsiburadada kdv indiriminden daha uyguna bir daha aldık bakalım bir kere daha şansımızı deneyelim inşallah bunda hata çıkmaz
    Gelince haber verir misiniz?
    Benim de almak istediğim bir monitördür kendileri?
  • Arkadaşlar Monitör dün geldi, HDMI ve DVI kablosu yok. Sizde de böyle mi ?
    Salı günü sipariş vermiştim HepsiBurada'dan cuma geldi, biraz önce açtım 2 kablo eksik gibi geldi.

Ekran Asus VX248H'e göre biraz daha sarı gibi görünüyor bunu nasıl düzeltebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 21 Temmuz 2019; 1:15:0 >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Selamlar kutu içeriğinden sadece display port kablosu çıkıyor bana gelen 2. Monitördede ölü piksel çıktı onu da iade için geri gönderdim
    Ekrandaki sarılık aslında modlara göre değişiyor birde mavi ışık filtresi açıksa ekranda sarılı oluyor

• bende monitör bakıyorum.

msi optix mag24c1 mi, samsung c27FG73 yoksa asus 258QR tn panel mi alsam bilemedim..

TN panelde ev kullanıcısı olacağım, arda cs oynarım.

TN panelde renkler o kadar kötümüdür.? ne almamı önerirsiniz 144 hz ileriye dönük 24 inç düşünüyorum asus tavsiye edermisiniz.
  • justify34 J kullanıcısına yanıt
    VX248H'deki gibi ayarladım ama olmadı arada bariz renk farkı var. Sarılık ve kırmızı biraz daha fazla gibi geldi.
    Manzara Moduna alınca Ghosting başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 21 Temmuz 2019; 13:27:4 >
  • Bu kadar büyük renk farkı olabilir mi

Soldaki Asus vx248h sağdaki vg258qr

Vg258qr on doydunluğunu 30 a düşürdüm aşırı renk patlaması gitti ama ama resimdeki gibi çok kötü görünüyor

Ghosting problemini netliği 40 a düşürüp öyle denedım ghosting düzeldi
    ASUS VG258QR Yeni Monitörü

• Bu fotoğrafi masaüstü arka planı yapıp telefon ile çekip bana atabilir misiniz sizde de durum aynı mı yoksa benım cihaz da mı sıkıntı var
    s4.dosya.tc
    IMG_0888.JPG dosyas�n� indir - download
    https://s4.dosya.tc/server6/ej7iy6/IMG_0888.JPG.html
  • Halla kullanan varmı nasıl tecrübeniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiLacc

Halla kullanan varmı nasıl tecrübeniz
    Hocam ben aldım, memnunum.
    Renk ayarlarını yapmakta zorlanıyorum; ama görüş açısı kesinlikle oldukça geniş. TN paneli o kadar gömdüler ki çok tereddüt ile aldım.
    Çamur gibi vs. diyen vardı; ama ASUS bu işi yapmış bence.
    Öyle aldığım ürünü öven birisi değilim sürekli. Bu ürün gerçekten 2000 TL ve altına alınacak en iyi ürün.
    Vatan'da 2000 TL fiyatı.

Size yaramasa bile başkasına yarar diye yazdım.
    İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz.
    Çünkü insanlar yardım alıp kaçıyor genelde.

• AOC G2460'dan yeni geçtim fakat özellikle siyah yazılar silik silik gibi duruyor, filmlerde karanlık sahnelerde, siyah ve renkli sahneler arasında geçiş yaparken piksel piksel oluyor sanırım backlight bleeding var. G2460PF kullanırken böyle bir sıkıntım yoktu. Benzer şeyleri yaşayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: risingforce

Ben de bu monitor var.Çok memnunum.Gerçekten 0,5 ms 165 hz çok hızlı.Ama gerçekten çok kötü bir yanı var.Multiplayer oyunlarında avantaj veriyor.Hilecisin diyorlar.Bol bol küfür yiyorsun.Çok göze batıyorsun.Bu yaştan sonra milletten durduk yere hakarete uğramak ağır geliyor ama yapcak da bişi yok yani.Ya oynıcan ya oynamıcan multi oyun.
    2000in altına ne zaman düşer bilemem.Beklemen gerekebilir.Vatanda stok olması lazım.İzmir Bornova şubesinde var.İnceleme yabancı sitede var.https://www.prad.de/testberichte/test-asus-vg258qr-extrem-schneller-gaming-monitor/ Burdan görüp aldım zati ben de.En hızlı monitor.
    Hocam uzun süre kullanım nasıl memnun musunuz hala? Ne kadara almıştınız?

• jeffogu kullanıcısına yanıt
    Valla benim sattığım monitörüme, araştırmadan altına yanlış link atan adamın böyle birşeyi hak ettiğini düşünüyorum. Geçmiş olsun verdiğin para elinde patladı. Bence hakediyorsun, eksik araştırma yaparak. Önce okuduğunu anla sonra yorum yap.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lenwe L kullanıcısına yanıt
    Allah şifa versin ana babana da sabır versin, önce beynini kullanarak senin araştırma yapman lazım. Dur anlatayım bilgisayarının masaüstündeki internet tarayıcıya iki kere tıklıyorsun, açılan sekmedeki boşluğa klavyendeki harflere "Adaptive sync" yazıyorsun en son olarak enter tuşuna basıyorsun. Bunları yaptığında kafanda ışıklar yanıp sönecek ve insana evrimleşeceksin tabi başarabilirsen
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.