Şimdi Ara

[SATILDI] [ACİL] ASUS Vivobook Flip 14 - 2 in 1 laptop [8500 TL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [ACİL] ASUS Vivobook Flip 14 - 2 in 1 laptop [8500 TL]
    Baştan belirtmek isterim ki ürünün ufak kozmetik kusurları vardır!

Ryzen 3 4300U
    8gb ram
    256 GB SSD
    14 inç dokunmatik fhd ekran
    tabii ki orijinal kalemi ile beraber

ürün f klavye ve fransızcadır. aldığım gün yapıştırdığım tr q stickerları hâlâ duruyor. bu yüzden hepsi silindi zamanla. yani tuşlards problem yok, onlar sticker.

her gün okula getirip götürdüğüm cihaz olduğu için maalesef bazı hasarlar vermişim. hepsini tek tek açıklamak istiyorum. fotoğraflara da ekledim zaten.

ekranın sağ ve sol üst köşelerinde, ekranda değil plastik çıtada kırık var. camla alaklı bir durum değil. bir tanesi ilk günden vardı zaten, iade ile uğraşmak istemedim. yani kozmetik dışında sorun arzetmiyor. çıta yerinden çıkıp sallanmıyor.

yine ekranın olduğu kasanın sağ alt köşesi hafif yamulmuş. dikkatli bakılmazsa pek fark edilmiyor. ne kapalı konumda ne normal konumda ne de tablet konumunda engel değil. yine kozmetik kusur.

ekranın hemen altında, klavyenin hemen üstünde olan, menteşelerin olduğu yerdeki plastik parçalardan biri kayıp.

son olarak alt kapağın birkaç vidası termal macunu değiştirirken kayboldu.

maalesef her gün okula götürüp getirmenin de etkisiyle temiz kullanmamışım bilgisayarı. satmamın sebebi artık sıkılmam ve 2 in 1 özelliğini artık hiç kullanmıyor olmam, bu yüzden standart bir laptop aldım. performans olarak eksik olduğunu görmedim FM oynamak ve not alıp PDF okumaktan başka iş yaptığım yok zaten. başka sorunuz varsa sorabilir, isterseniz video ya da fotoğraf talep edebilirsiniz. sahibinden, dolap, ödeme sonrası kargo ve İzmir içi elden teslim uygundur.
    [SATILDI] [ACİL] ASUS Vivobook Flip 14 - 2 in 1 laptop [8500 TL] [SATILDI] [ACİL] ASUS Vivobook Flip 14 - 2 in 1 laptop [8500 TL] [SATILDI] [ACİL] ASUS Vivobook Flip 14 - 2 in 1 laptop [8500 TL] [SATILDI] [ACİL] ASUS Vivobook Flip 14 - 2 in 1 laptop [8500 TL] [SATILDI] [ACİL] ASUS Vivobook Flip 14 - 2 in 1 laptop [8500 TL] [SATILDI] [ACİL] ASUS Vivobook Flip 14 - 2 in 1 laptop [8500 TL] [SATILDI] [ACİL] ASUS Vivobook Flip 14 - 2 in 1 laptop [8500 TL] [SATILDI] [ACİL] ASUS Vivobook Flip 14 - 2 in 1 laptop [8500 TL] [SATILDI] [ACİL] ASUS Vivobook Flip 14 - 2 in 1 laptop [8500 TL] [SATILDI] [ACİL] ASUS Vivobook Flip 14 - 2 in 1 laptop [8500 TL]
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 8500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir, Buca Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.