Şimdi Ara

(SATILDI) Acer TravelMate P2 - R5 5650U/8/512/Vega7/15.6IPS - 1,5 yıl garanti - 12.000TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
40
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 (SATILDI) Acer TravelMate P2 - R5 5650U/8/512/Vega7/15.6IPS - 1,5 yıl garanti - 12.000TL

SATILDI

Merhaba,

Temmuz ayında aldığım laptop'u sadece ilk kutudan çıkarıp win10 pro kurdum. Hala köşede duruyor. Hiç kullanmadım sayılır, sıfırdan farksızdır. Garantisi 1,5 yıl daha devam etmektedir.

• Sıvı dökülmesine karşı dayanıklı klavye
    • Askeri standartlarda test edilmiş, tüm aşınma ve yıpranmalara karşı dayanıklıdır.
    • 48 Wh bataryası vardır.
    • VGA, HDMI, USB Type-C ve en yeni Thunderbolt 4 gibi bağlantı noktalarının tümüne sahiptir.
    • Kamera kapağı mevcuttur.
    • Ram arttırılabiliyor.

Standart dizüstülerden öne çıkan noktaları yukarıdakilerdir. Tabletim olduğundan ve 15" denemek için almıştım, 14 inç'ten büyük geldiği için kullanmadım.

Acer ürün sitesi: https://www.acer.com/tr-tr/laptops/travelmate/travelmate-p2-amd/pdp/NX.VS1EY.001

Amazon satış sayfası (17.860 TL): https://www.amazon.com.tr/dp/B0CPJ6W7ZS

Her zaman Bursa'da, 1-2 Mart tarihlerinde İstanbul anadolu yakasında, 8-9 Mart tarihlerinde ise İzmir'de elden teslim edebilirim.

(SATILDI) Acer TravelMate P2 - R5 5650U/8/512/Vega7/15.6IPS - 1,5 yıl garanti - 12.000TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 12000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 19 Temmuz 2026 Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.